süpersin yaa:)bende arada eski resimlerime bakınca bi oha diyorumkaydirigubbakcemile3ohaaa süpermiş
incelendiginde kusurları var cnm mükemmel deil valla:)bence çok güzel ve mükemmel bi burun :)
teşkür fıstıkım:)cok begendim cok gzl olmusss:)
güle güle kullan cnm
teşkür cnm bnm:).ok güzel olmuşşş, güle güle kullan
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hihoyyytteşkür cnmmmmmmmmmm:)ya bundan daha iyisi ve doğalı olurmu süper bişiy çıkmış ortaya
sende yorumunda mükemmel cnm bnm:)tek kelimeyle mü-kem-mel..
teşkür cnmmCok guzel olmus canim ..
ah ah ben o ameliyata karar verene kdr kaç sene geçtiiiiiiiiii:)sgl cnm bnm begenmene sevindim:)ameliyat kararınız gerçekten çok yerinde olmuş.eski halinizle ilginiz kalmamış.çok değiştirmiş.harika :)))
cnm trbzonda kaldım 4 sene ordada baya iyi doktorlar var arkadaşlarımdan olan vardıı..ama kime olduklarını hatırlayamadım:)çok güzel olmuş yaaaa.
ben burda kime olacam bilmiyorum offffff.
benim burnum kemerli değil fakat ucu etli ve iri:)
yani sanırım burnumun kemiğini kırmadan ucunu düzeltir. tabi bu benim düşüncem. bide dpktpr bulup karar verirsem bende ekleyecem inş fotolarımı
gözler kara kara ondanmı korktun kıs:):):):)sevindim cnm begenmene:)ay birden açınca korktum :)))) süper olmuş ,harikaa ,çok beğendim canım ..
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyy cnmmmmmm kendi burnuma böle denilcegini 40 yıl düşünsem aklıma gelmesdi:)teşekür ediyorum:)evet benmi de gördüğüm en güzel burnlardan biri cnm doğal olmuş çünkü güle güle kullan
forumdada var güzel burunlar cnmm hatta imrenerek baktıgım kişiler var:)ama en begendigin benim burnum olması onurlandırdı beni:)teşekürler:)çok güzel, burada gördüğüm en güzel burun bence
sgl cnm bnmmmmm herkese mşlh:)canım cok guzel olmus masallah dielim =)
çok hoş olmuşsun canım burun insanı nasıl değiştiriyor.ben çok güzelim fakat kocaman kemerli laz burnum benim güzelliğime gölge düşürüyor bende ameliyat olmak istiyorum ama madiyat yok en azından çalışıyor olsam krediyle felan halletcem ama doktora karar veremedim ankarada bidiğiniz çok süper bir doktor varmı acaba
çok sgl cnm bnmmmm dogallll hiç ameliyatlı gibi durmuyor ama ben dahada kusursuz bi burun istiyordum ne yalan söyleyeyim:)aç gözlü oluyomuş insan:)Burada baktığım en güzel burunlardan biri olmuş...maşallahhhh diyelim.....Ne kadar güzel yakışmış yüzüne.....
çook güzel olmuuş cnm güle güle kullan doğal duruyor estetikli desen de inanamzlar:)
Canım ben nasıl görebilirim fotolarını . ınan çok merak ettim herkes beğendi de CADIARZU Doktorun kimdi canım boshayallersmile darısı başıma
Başlık dikkatimi çekti ve baktım.Gerçekten çok güzel olmuş.Normalde estetikli burunlar çok belli olur ama sizinki hiç belli değil.Süper olmuş.Şanslıymışsınız bu konuda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?