nem'in yeni burnu :)

ameliyat kararınız gerçekten çok yerinde olmuş.eski halinizle ilginiz kalmamış.çok değiştirmiş.harika :)))

ohaaa süpermiş
süpersin yaa:)bende arada eski resimlerime bakınca bi oha diyorumkaydirigubbakcemile3

bence çok güzel ve mükemmel bi burun :)
incelendiginde kusurları var cnm mükemmel deil valla:)

cok begendim cok gzl olmusss:)
güle güle kullan cnm
teşkür fıstıkım:)

.ok güzel olmuşşş, güle güle kullan
teşkür cnm bnm:)

ya bundan daha iyisi ve doğalı olurmu süper bişiy çıkmış ortaya
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy hihoyyytteşkür cnmmmmmmmmmm:)

tek kelimeyle mü-kem-mel..
sende yorumunda mükemmel cnm bnm:)

Cok guzel olmus canim ..
teşkür cnmm

ameliyat kararınız gerçekten çok yerinde olmuş.eski halinizle ilginiz kalmamış.çok değiştirmiş.harika :)))
ah ah ben o ameliyata karar verene kdr kaç sene geçtiiiiiiiiii:)sgl cnm bnm begenmene sevindim:)

çok güzel olmuş yaaaa.
ben burda kime olacam bilmiyorum offffff.
benim burnum kemerli değil fakat ucu etli ve iri:)
yani sanırım burnumun kemiğini kırmadan ucunu düzeltir. tabi bu benim düşüncem. bide dpktpr bulup karar verirsem bende ekleyecem inş fotolarımı

Son düzenleme:
ay birden açınca korktum :)))) süper olmuş ,harikaa ,çok beğendim canım ..

evet benmi de gördüğüm en güzel burnlardan biri cnm doğal olmuş çünkü güle güle kullan

çok hoş olmuşsun canım burun insanı nasıl değiştiriyor.ben çok güzelim fakat kocaman kemerli laz burnum benim güzelliğime gölge düşürüyor bende ameliyat olmak istiyorum ama madiyat yok en azından çalışıyor olsam krediyle felan halletcem ama doktora karar veremedim ankarada bidiğiniz çok süper bir doktor varmı acaba

cnm trbzonda kaldım 4 sene ordada baya iyi doktorlar var arkadaşlarımdan olan vardıı..ama kime olduklarını hatırlayamadım:)

ay birden açınca korktum :)))) süper olmuş ,harikaa ,çok beğendim canım ..
gözler kara kara ondanmı korktun kıs:):):):)sevindim cnm begenmene:)

evet benmi de gördüğüm en güzel burnlardan biri cnm doğal olmuş çünkü güle güle kullan
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyy cnmmmmmm kendi burnuma böle denilcegini 40 yıl düşünsem aklıma gelmesdi:)teşekür ediyorum:)

çok güzel, burada gördüğüm en güzel burun bence
forumdada var güzel burunlar cnmm hatta imrenerek baktıgım kişiler var:)ama en begendigin benim burnum olması onurlandırdı beni:)teşekürler:)

canım cok guzel olmus masallah dielim =)
sgl cnm bnmmmmm herkese mşlh:)

cnmmmmmmmm ben ssk sayesinde hiç para vermeden oldum araştırma hastanesinde:)malatyada oldum bilge türk bilene:)bi yol paranı koy cebine gel burd ol hem bakaırmda sana:)1 gece kalcan hastanede:)

Burada baktığım en güzel burunlardan biri olmuş...maşallahhhh diyelim.....Ne kadar güzel yakışmış yüzüne.....

çook güzel olmuuş cnm güle güle kullan doğal duruyor estetikli desen de inanamzlar:)

Burada baktığım en güzel burunlardan biri olmuş...maşallahhhh diyelim.....Ne kadar güzel yakışmış yüzüne.....
çok sgl cnm bnmmmm dogallll hiç ameliyatlı gibi durmuyor ama ben dahada kusursuz bi burun istiyordum ne yalan söyleyeyim:)aç gözlü oluyomuş insan:)

çook güzel olmuuş cnm güle güle kullan doğal duruyor estetikli desen de inanamzlar:)

uyyyyyyyyyyyyyyy teşkür cnm yaaa bilsem önceden koyardım resmi valla süper moral oluyo..eskisinden iyi ama incelendiginde sorunları var bence..herkes delimisin diyo:)

Canım ben nasıl görebilirim fotolarını . ınan çok merak ettim herkes beğendi de CADIARZU Doktorun kimdi canım boshayallersmile darısı başıma

Canım ben nasıl görebilirim fotolarını . ınan çok merak ettim herkes beğendi de CADIARZU Doktorun kimdi canım boshayallersmile darısı başıma

cnm resmi kaldırmadım normalde durması lasım ama bi sorun var heralde göstermiyo:)doktorum bilge türk bilen:)malatya:)

Başlık dikkatimi çekti ve baktım.Gerçekten çok güzel olmuş.Normalde estetikli burunlar çok belli olur ama sizinki hiç belli değil.Süper olmuş.Şanslıymışsınız bu konuda....

Başlık dikkatimi çekti ve baktım.Gerçekten çok güzel olmuş.Normalde estetikli burunlar çok belli olur ama sizinki hiç belli değil.Süper olmuş.Şanslıymışsınız bu konuda....

teşkkürler cnm bnm..öyle şans işi ciddennn doktorumun çok daha güzle yaptıgı burunlarda var daha kötü yaptıgıda şansa kalmış:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…