nem'in yeni burnu :)

ayyy harika olmuş. imrendim valla. güle güle kullan.opuyorumnanaktan

..........................

Son düzenleme:
su ay cnm begenmene çok sevindim:)ameliyattan sonra alışmam burnuma zaman aldı begenmiodum..ama şimdi iyiki oldum diorum..tabi kusursuz bi burun deill..ama yüzüme yakışıyo sırıtmıyo o açıdan çok memnunum:)

bilmiyorumkismile ben neden göremiyorum resimleri ? Hala anlayamadım :uhm:
Canım mümkünse listene eklermisin beni ? Belki sebebi o dur.

SAOL CNM :) ÇOK SAĞOL AMA BENİM BİRDE BEBİŞİM VAR AİLEM ANKARADA OLDUĞU İÇİN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ONLARDA BIRAKIRIM BEBEİŞİMİ ONUN İÇİN ANKARADA ARIYORUM DOKTOR.AMA GERÇEKTEN GÜSEL OLMUŞ BURNUŞUN GÜLE GÜLE HAVALI HAVALI KULLAN sosito

bilmiyorumkismile ben neden göremiyorum resimleri ? Hala anlayamadım :uhm:
Canım mümkünse listene eklermisin beni ? Belki sebebi o dur.
cnmmm listemede ekledim..ama sanırım senin nette sorun var bende ekli olanda olmayanda görebilio resmi:)

wuuu harika olmuş zemuszemus
wuuuu yerim seni ben:)opuyorumnanaktan

ankarada baya iiyi dokjtorlar varmış cnmm inş istedigin gibi olurrr:)

Canım bence burnun çoooooooooooookkkkkkkkkkk güzel olmuş.

çooooooooooooooooooooooooooooooookkkk teşkürler cnmmm begenmene sevindim:)vallahii çok mmutlu oluyorumm böle yorumları görünce:)darısı isteyen herkese inş:)

mükemmel olmuş. nu fotoğrafı ameliyattan ne kadar sonra çektirdin peki. şuanki durumu nasıl. bi çok insan sonraki görünüşünden memnun kalmıyor..

mükemmel olmuş. nu fotoğrafı ameliyattan ne kadar sonra çektirdin peki. şuanki durumu nasıl. bi çok insan sonraki görünüşünden memnun kalmıyor..

cnm ekledigim resimde.3.5 aylık burnum:)..zaman geçtikçe burun inceliyor o açıdan güzel oluyorr.her ne olursa olsun kötü doktor deilse eski burnundan keisnlikle iyi oluyorrr...

cnm ekledigim resimde.3.5 aylık burnum:)..zaman geçtikçe burun inceliyor o açıdan güzel oluyorr.her ne olursa olsun kötü doktor deilse eski burnundan keisnlikle iyi oluyorrr...

doktorumuza laf yok demi nemciğim:))gerçekten de kötü doktor değilse eskisinden güzel oluyor:))

canım çok güzel olmuş
ssk da yaptırmış birde
iyi doktora rastlamak çok öenmli
estetik için ayrı ücret ödemedin mi ssk da olsa 300 500 civarı bişi alınıo sanırım değilmi estetik olduğu için
prosedürü anlatırmısın bi
ne yaptın nere gittin nekadar gün verdiler vs

cnm benimmm sigorta (ssk)hastanesinde ve devlet hastanesinde 500tl ye yakın alınıyor diye biliyorum..ama araştırma hastanesinde almıyorlarrrr..hiç para vermedim araştırma (üniversite)hastanesinde oldum..elimi kolumu sallayarak gittim öylede çıktım tabiri cayizse:)...araştırma hastanesine gittimmm doktor muayene etti gün verdiiii...ameliyattan bi hafta öncede gittim kan tahlili akciger flimiiii falannn çektirdimmm...okdrrr:)

canım , çok hoş ve doğal görünüyo burnun, ben de ilk fırsatta gidip görüşeyim bilge beyle.. revizyon olucak benimkisi, o yüzden biraz tereddüt içindeyim de, acaba bi bilgin var mı bilge beyin revizyon ameliyatlarında nasıl olduğu ile ilgili?

canım önden fotoğraf koyabilir misin sakıncası yoksa? merak ettim burnunun önden görüntüsünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…