nem'in yeni burnu :)

bak cnm eski ve yeni halimin önden resmi burda anlaşılıyor:)

bilge türk bilen malatya cnm bnm:)valla acaip yüzüme hava geldi desem çokmu kibirli olurum:)amaa hafif makyaj yapınca okdr dikat çekioki yüüzüm hoşuma gidio ne yalan diyeyim:)sanki sende olmuştun gibi hatırlıyorum amelyt :)

evet ben ameliyat oldum ama revizyn gerekiyor, üstünde bi çıkıntı kaldı. hazır revizyon yaptırmışken biraz daha değişse mi diye düşünüyorum

ne kadar hoş olmuş. zaten güzel bir kızmışsın maşallah

evet ben ameliyat oldum ama revizyn gerekiyor, üstünde bi çıkıntı kaldı. hazır revizyon yaptırmışken biraz daha değişse mi diye düşünüyorum
valla cnmm iyi cesaretlisin ben çok korkakım ya:)şimdi bile şaşırıyorum nsl oldum amelyt die:)

ne kadar hoş olmuş. zaten güzel bir kızmışsın maşallah
ayssssssssssssssssssss cnm bnm teşekür ediyorum:)

yeni görüyorum resimleri. çok doğal ve güzel. ben de istiyorummmmmmmm

opuyorumnanaktancesaretli biriysen hiç düşünme ol agrısı yok:)

Diger resimler görunmuyor, merak ettim bende. Ama gördugum resim gercekten super canim! Cok yerinde bir karar almissin. Cesaretinden dolayi kendinle gurur duy!

canım çok güzel olmuş
kardeşiminde gerekio
ozaman o da araştırma hastanesine bi gitsin bakalım ne dicekler

Diger resimler görunmuyor, merak ettim bende. Ama gördugum resim gercekten super canim! Cok yerinde bir karar almissin. Cesaretinden dolayi kendinle gurur duy!
ayy valla ben bile şimdii o anki cesaretime şaşıyorum:)nsl oldum diye hala düşünürüm:)ama sonuç güzel oluyor bide şimdi unuttum ameliyat maceramı:)
canım çok güzel olmuş
kardeşiminde gerekio
ozaman o da araştırma hastanesine bi gitsin bakalım ne dicekler

cnmmm eger iyi bi plastik cerrahsa zaten her gittiginizde en az 3-4 hastasıyla karşıçaşırsınız..ben ameliyattan önce 4 kez gittimm 20 ye yakın burun estetigi olmuş hastasını gördüm ve hepsini çok begendim...her doktor kendini över bu konuda siz ona amliyt olmuş birini görüp öyleee karar verinnn :)

nemcim çok muntazam olmuş maşallah çok beğendim :kedi:

Kac gun hastanede kalmak zorunda kaldin canim? Ve yurtdisindan gelen birisi icin fiyat ne olurdu bir bilgin varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…