sadece kemik egriligi düzeltildi ayrıca birasda ucu darlatıldıı böle geniş deil şimdi:)sadece ucu daraltıdı di mi yani kemiğe eğriliği gidermek için dokunuldu
Bayıldım resmen hiç estetik gibi durmuyo ben çok beğendim oldukça hoş ve doğal.
bilge türk bilen malatya cnm bnm:)valla acaip yüzüme hava geldi desem çokmu kibirli olurum:)amaa hafif makyaj yapınca okdr dikat çekioki yüüzüm hoşuma gidio ne yalan diyeyim:)sanki sende olmuştun gibi hatırlıyorum amelyt :)
valla cnmm iyi cesaretlisin ben çok korkakım ya:)şimdi bile şaşırıyorum nsl oldum amelyt die:)evet ben ameliyat oldum ama revizyn gerekiyor, üstünde bi çıkıntı kaldı. hazır revizyon yaptırmışken biraz daha değişse mi diye düşünüyorum
ayssssssssssssssssssss cnm bnm teşekür ediyorum:)ne kadar hoş olmuş. zaten güzel bir kızmışsın maşallah
yeni görüyorum resimleri. çok doğal ve güzel. ben de istiyorummmmmmmm
Çok güzel olmuş cnm çok beğendim :) Doğal görünüyor
ayy valla ben bile şimdii o anki cesaretime şaşıyorum:)nsl oldum diye hala düşünürüm:)ama sonuç güzel oluyor bide şimdi unuttum ameliyat maceramı:)Diger resimler görunmuyor, merak ettim bende. Ama gördugum resim gercekten super canim! Cok yerinde bir karar almissin. Cesaretinden dolayi kendinle gurur duy!
canım çok güzel olmuş
kardeşiminde gerekio
ozaman o da araştırma hastanesine bi gitsin bakalım ne dicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?