nemcim sana arkadaşlık gönderdim.Kabul edersen sevinirim.Burnunu çok merak ediyorum
gel cnm malatyaya ol kurtul hem bak nişamdan önce fıstık gibi ol:)
benim eşim yani o sıralaar sevgilimm keisnlikle olma diyorduuu neyse sürekli estetik konusunda kafasının etini yedimmm amlyta son dakikalar kala bile olma diyorduu ama be oldum:)şimdide iyiki olmuşsun diyoraklinialirimsmile
canım ben zaten malatyadayımm:) onun için diyorum yaa..tabi fıstık gibi olmuşsun der öylee..
anaaaaaaaaaaaaaaaaa kıs ozman heme olsana düşünmen hata valla:)insalar şehir dışından kalck yeri olmada gelio valla:)
zaten başka şehirden gelenleride görüncee ben niye cesaret edemiyorum dedim..sen şuan malatyadamısın..ayyy nem bilmiyorum ufff...bi görüşmeye gitsemmi doktorla..
nemcim maşallahın varburnunda çok güzel olmuş güle güle kullan canım...
yok cmmmm eelazıgdayım şimdii:)
git tabi doktorla görüşmeye..ama görüştügün gün amlyt tarihiinide veriyor:)çok heycan verici bi durum valla:)ben de muayeneye gittigimde amlyt günü vercegini bilmiyordum direk dedigi zamana tamam dedim:)sende eger düşünmek istiryosannn geç bi zamanı isteee ozmana kdr karar verirsin:)
ayyyy gideyim bi ara o zaman bakayım ne diyecek..zemuszemus
git tabi canım ayagıın altıda doktorrrrr üşenme bence:)bayramdan sonra bi muayee olll
üşengeçlikten değil cnm kokruyorummmm yaaa..acayip takıntılı bi insanım..sonuç olumsuz olur diye korkuyorum...
yok cnm olmass doktoru işi bu günde 6-7 amlyt yapıyo kötü yapsa kimse gitmes zaten:)cesaretii topla muayeneye git biranönce:)
teşekür edeirm cnm güzle yorumun içinnnnnnnnnnnnnn :):):)vallahi bi arkadaşın dediği gibi rinoplastide son nokta süper olmuş
güle güle kullan nemcim maaşallah
oyy sgl cnm bnmmmmm yaşı büyük bi bebek oldum ya neyse:)kart bebek:)bebiş burnu gibi olmuş, estetik olduğu pek anlaşılmıyor.harika
KIzlar merhaba bir sorum olcaktı amelıyat olalı bugun 4. günüm kapalı teknıkle amelıyat oldum burnumdan nefes alabılıyorum ama hiç koku alamıyorum alcılarım ve tamponlarım duruyor hala.Sizdede böylemıydı kafayı yıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?