nem'in yeni burnu :)

canım ben zaten malatyadayımm:) onun için diyorum yaa..tabi fıstık gibi olmuşsun der öylee..

canım ben zaten malatyadayımm:) onun için diyorum yaa..tabi fıstık gibi olmuşsun der öylee..

anaaaaaaaaaaaaaaaaa kıs ozman heme olsana düşünmen hata valla:)insalar şehir dışından kalck yeri olmada gelio valla:)

anaaaaaaaaaaaaaaaaa kıs ozman heme olsana düşünmen hata valla:)insalar şehir dışından kalck yeri olmada gelio valla:)

zaten başka şehirden gelenleride görüncee ben niye cesaret edemiyorum dedim..sen şuan malatyadamısın..ayyy nem bilmiyorum ufff...bi görüşmeye gitsemmi doktorla..

zaten başka şehirden gelenleride görüncee ben niye cesaret edemiyorum dedim..sen şuan malatyadamısın..ayyy nem bilmiyorum ufff...bi görüşmeye gitsemmi doktorla..

yok cmmmm eelazıgdayım şimdii:)
git tabi doktorla görüşmeye..ama görüştügün gün amlyt tarihiinide veriyor:)çok heycan verici bi durum valla:)ben de muayeneye gittigimde amlyt günü vercegini bilmiyordum direk dedigi zamana tamam dedim:)sende eger düşünmek istiryosannn geç bi zamanı isteee ozmana kdr karar verirsin:)

nemcim maşallahın var burnunda çok güzel olmuş güle güle kullan canım...

ayyyy gideyim bi ara o zaman bakayım ne diyecek..zemuszemus

şimdiye kadar bilge beye olupta fotoları olan senle asilemmi var canım..diğerlerinide çok merak ediyorum..baktım şimdide chileksuyuda olcakmış sanırım oldumu..ada da olmuş ama yeni..başka varmı

PERNA,ASİLEM,XXTİNAÖZGE,ADA86 aklıma gelenler bunlar cnmmmm:)özgenin konnusuna bak o resim eklemişti:)

üşengeçlikten değil cnm kokruyorummmm yaaa..acayip takıntılı bi insanım..sonuç olumsuz olur diye korkuyorum...

yok cnm olmass doktoru işi bu günde 6-7 amlyt yapıyo kötü yapsa kimse gitmes zaten:)cesaretii topla muayeneye git biranönce:)

vallahi bi arkadaşın dediği gibi rinoplastide son nokta süper olmuş

güle güle kullan nemcim maaşallah

KIzlar merhaba bir sorum olcaktı amelıyat olalı bugun 4. günüm kapalı teknıkle amelıyat oldum burnumdan nefes alabılıyorum ama hiç koku alamıyorum alcılarım ve tamponlarım duruyor hala.Sizdede böylemıydı kafayı yıcem

vallahi bi arkadaşın dediği gibi rinoplastide son nokta süper olmuş

güle güle kullan nemcim maaşallah
teşekür edeirm cnm güzle yorumun içinnnnnnnnnnnnnn :):):)

bebiş burnu gibi olmuş, estetik olduğu pek anlaşılmıyor.harika
oyy sgl cnm bnmmmmm yaşı büyük bi bebek oldum ya neyse:)kart bebek:)

tampon çıkana kdr ne rahat nefes nede kokuuu tat alırsın cnmm..tampon çıkınca herşey yoluna girer:)

nemm dün seninle konuştuk yaa gece rüyamda muayene için gitmiştim muayene olmadan bi baktım doktor hemen ameliyata aldı noluyo felan diyorum:) sonra ameliyat önlüğü giydim..doktor bayıltmıycaz uyuşturma yapcaz dedi..bende ağlıyodum gözümü açınca görürüm yaptıklarınızı olmaz öyle korkarım ben diye..tam ameliyata başlancaktıkii birden masadan kalktım ben vazgeçtim biraz daha düşüneyim korkuyorum dedim..bilge beymiş doktorum zaten:) bilge beyde hiçbirşey söylemeden çıktı gitti.. bilinçaltı işteekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…