Sebamed nemlendırıcı krem kullanıyorum ben memnunum onerırım.arkadaşlar cildim karma. bazen pul pul dökülüyor, bazen de çok yağlanıyor.
uygun fiyatlı ve yağlılık hissi bırakmayan, sağlıklı bir görüntü sağlayan nemlendirici tavsiyelerini öğrenmek isterim.
Loreal cilt kusursuzlastirici serisi var canım. Onun nemlendirici kremini çok beğeniyorum ben. Bi dene istersen. Şimdi yılbaşı indirimleri de var heryerde.
Bephanten bence en güzeli
bepanthol el ve yüz için, asla vazgeçmem. paraben de içermiyor üstelik, hafif, cilt yenileyici özelliği var ve her cilt tipine uygun..
ne gibi etkileri var canım?
Güzel nemlendiriyor ama böyle ağır yağlı his bırakmıyor. Zaten koyu kıvamlı değil böyle akışkan bi yapısı var ama nemlendirmesi de çok güzel. Bir de sürdükten sonra yüzüme dokunduğunda hakikaten pürüzsüz bi his veriyor. Ayni serinin serumu da var eksta bakım için ama benim cildim o kadar kuru olmadığı için ihtiyaç duymadım. memnunum yani :)
arko nem krem (koyu yeşil olan) (açık yeşil soft olanda olur ama o pul pul dökülmeye yetmeyebilir)ben arko tüp te olan kullanıyorum o bir süre yağlılık hissi bırakıyor, ama sonuç güzel.arkadaşlar cildim karma. bazen pul pul dökülüyor, bazen de çok yağlanıyor.
uygun fiyatlı ve yağlılık hissi bırakmayan, sağlıklı bir görüntü sağlayan nemlendirici tavsiyelerini öğrenmek isterim.
tamam canım, teşekkürler araştıracağım muhakkak..bepanten değil benim dediğim bepanthol losyon gibi içeriği, öyle merhem gibi katı ve yağlı değil, tüpte oluyor ve su bazlı en ufak yağ hissi yok emin ol. araştır istersen. bana dua edersin : )) başka krem kullanmıyorum ben resmen.
canım pul pul dökülme derken öyle zaman oluyo ki nemsizlikten kupkuru oluyorum, bazen de yağ fışkırıyor sanki. dengesiz bir cildim var. arko nem ağır gelmesin.arko nem krem (koyu yeşil olan) (açık yeşil soft olanda olur ama o pul pul dökülmeye yetmeyebilir)ben arko tüp te olan kullanıyorum o bir süre yağlılık hissi bırakıyor, ama sonuç güzel.
arko 150 ml yada 300 ml kase olanlar, koyu yeşil , ağır geleceğini sanmam, diğerinden çok farklı o, iyi gelmezsetamam canım, teşekkürler araştıracağım muhakkak..
canım pul pul dökülme derken öyle zaman oluyo ki nemsizlikten kupkuru oluyorum, bazen de yağ fışkırıyor sanki. dengesiz bir cildim var. arko nem ağır gelmesin.
Canim leke sorunum yok o konuda birsey diyemeyegim ama sivilce yapmadı onu söyleyebilirim.canım lekelere iyi geliyor mu bu loreal?
tamam canım teşekkür ederim.arko 150 ml yada 300 ml kase olanlar, koyu yeşil , ağır geleceğini sanmam, diğerinden çok farklı o, iyi gelmezse
o zaman arko soft (açık yeşil olan) o iyi gelir.
benim cildim genelde kuru, sadece T bölgesi yağlı , ben öyle her kremi kullanamam çünkü cildim kızarır, pahalı kremlerde denedim ama maalesef sonuç aynı, şampuan, soğuksu .. vs... yüzüm yine kızarır, yüzümü sabunla asla yıkayamam, sadece arko iyi geliyor, geneldede tüpte olanı kullanırım.
bi yorumda yüzde kalıntı bıraktığını okudum, cilt emmiyormuş, kalıp gibi soyulup çıkıyormuş yüzden?Canim leke sorunum yok o konuda birsey diyemeyegim ama sivilce yapmadı onu söyleyebilirim.
Cilt tipine göre değişiyor demek ki. Ben de öyle bir etki yapmadı ama sen iyice araştır o zaman canım yanlış yönlendirmek istemem.tamam canım teşekkür ederim.
bi yorumda yüzde kalıntı bıraktığını okudum, cilt emmiyormuş, kalıp gibi soyulup çıkıyormuş yüzden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?