Cilt Bakımı Ürünleri nemlendirici?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

fisfis

yalansın dünya..
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
610
599
103
arkadaşlar cildim karma. bazen pul pul dökülüyor, bazen de çok yağlanıyor.
uygun fiyatlı ve yağlılık hissi bırakmayan, sağlıklı bir görüntü sağlayan nemlendirici tavsiyelerini öğrenmek isterim.

Loreal cilt kusursuzlastirici serisi var canım. Onun nemlendirici kremini çok beğeniyorum ben. Bi dene istersen. Şimdi yılbaşı indirimleri de var heryerde.

bepanthol el ve yüz için, asla vazgeçmem. paraben de içermiyor üstelik, hafif, cilt yenileyici özelliği var ve her cilt tipine uygun..

Sebamed nemlendırıcı krem kullanıyorum ben memnunum onerırım.

Diade...n nemlendirici kullanıyorum hassas ciltler için simdilik memnunum. İndirimdeyken garn..r gül özlü almistim arada bir onuda kullanıyorum fena değil.

Loreal cilt kusursuzlastirici serisi var canım. Onun nemlendirici kremini çok beğeniyorum ben. Bi dene istersen. Şimdi yılbaşı indirimleri de var heryerde.

ne gibi etkileri var canım?

Bephanten bence en güzeli

bepanthol el ve yüz için, asla vazgeçmem. paraben de içermiyor üstelik, hafif, cilt yenileyici özelliği var ve her cilt tipine uygun..

kızlar bepantene bana çok yağlı gelmişti, sivilce yapmıştı.

Sebamed'in hem nemlendirici hem de göz altı kremini kullanıyorum. İkisinden de çok memnunum, öneririm.

bepanten değil benim dediğim bepanthol losyon gibi içeriği, öyle merhem gibi katı ve yağlı değil, tüpte oluyor ve su bazlı en ufak yağ hissi yok emin ol. araştır istersen. bana dua edersin : )) başka krem kullanmıyorum ben resmen.

arko nem krem (koyu yeşil olan) (açık yeşil soft olanda olur ama o pul pul dökülmeye yetmeyebilir)ben arko tüp te olan kullanıyorum o bir süre yağlılık hissi bırakıyor, ama sonuç güzel.

tamam canım, teşekkürler araştıracağım muhakkak..

arko nem krem (koyu yeşil olan) (açık yeşil soft olanda olur ama o pul pul dökülmeye yetmeyebilir)ben arko tüp te olan kullanıyorum o bir süre yağlılık hissi bırakıyor, ama sonuç güzel.
canım pul pul dökülme derken öyle zaman oluyo ki nemsizlikten kupkuru oluyorum, bazen de yağ fışkırıyor sanki. dengesiz bir cildim var. arko nem ağır gelmesin.

arko 150 ml yada 300 ml kase olanlar, koyu yeşil , ağır geleceğini sanmam, diğerinden çok farklı o, iyi gelmezse
o zaman arko soft (açık yeşil olan) o iyi gelir.
benim cildim genelde kuru, sadece T bölgesi yağlı , ben öyle her kremi kullanamam çünkü cildim kızarır, pahalı kremlerde denedim ama maalesef sonuç aynı, şampuan, soğuksu .. vs... yüzüm yine kızarır, yüzümü sabunla asla yıkayamam, sadece arko iyi geliyor, geneldede tüpte olanı kullanırım.

tamam canım teşekkür ederim.
Canim leke sorunum yok o konuda birsey diyemeyegim ama sivilce yapmadı onu söyleyebilirim.
bi yorumda yüzde kalıntı bıraktığını okudum, cilt emmiyormuş, kalıp gibi soyulup çıkıyormuş yüzden?

tamam canım teşekkür ederim.

bi yorumda yüzde kalıntı bıraktığını okudum, cilt emmiyormuş, kalıp gibi soyulup çıkıyormuş yüzden?
Cilt tipine göre değişiyor demek ki. Ben de öyle bir etki yapmadı ama sen iyice araştır o zaman canım yanlış yönlendirmek istemem.

canım ilk önce peelingle o pul pul dökülen cildi atmazsan istersen 500 tllik nemlendirici kullan cildine etki etmicektir

loreal paris 3 etkili nemlendirici kullanıyorum ben gayet güzel yağlandırmıyor. sivilce de yapmıyor fiyatı da uygun tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…