Cilt Bakımı Ürünleri nemlendirici?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Bende de aynı sorun var. Yüzüme ne sürsem kızarıyor. Sürmezsem kuruyor, pul pul dökülüyor. Hassas ciltler için yoğun yağlı bir krem tavsiyeniz var mıdır hanımlar???

ben 6 yildir sadece excipial hydro kullaniyorum..cok ama cok memnunum.
fiyati 10 liraydi en son bilmiyorum belki artmis olabilir.
eger daha yogun bi krem isterseniz excipial lipo`da var.onu vucudum icin kullaniyorum ben
eczaneler disinda hicbir yerde satilmaz,bi deneyin derim

Sebamed nemlendirici kullanıyorum güzel nemlendiriyor sanırım parabende içermiyordu

Yaklaşık 1 yıldır elile emoliyent krem kullanıyorum. Çok memnunum pul pul kuruyan cildim artık kurumuyor. Hatta şuan gebeyim karnıma da sürüyorum hiç çatlağım olmadı diğer markalara para vermeye gerek yok bence kızlar

şu anda cliniquenin nemlendiricisini kullanıyorum kuru ciltler için olanını çok güzel bi ürün çok güzel nemlendiriyor

Lierac nemlendirici ürünlerini kullanabilirsin canım. benim de cildim çok kuru senin gibi. kullanıyorum ve memnunum .

Canım babe ya da avene tavsiye ederim. Eczanelerde satılıyor, bence bir eczaneye git cilt tipine göre hangi krem gerekiyorsa onu söylerler ama avene ya da babe almak istiyorum de yoksa daha Pahalı ürünleri satmaya çalışırlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…