- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi BayanHicKimse
-
madem bulamıyorsun, sen bunu dikiş yapan birine gösterBilen yok mu, nerde satılıyo bu
madem bulamıyorsun, sen bunu dikiş yapan birine göster
diksin sana
kararsızlıgın kötü sonucuBulamadım ya sorma, takıntı oldu
Eşimle görmüştük, aldırmadı. Sonra alırsın dedi. Bi daha onun lafını hayatta dinlemem, bulduğunda alıcaksın arkadaş
Selam herkese.
Bu bölüme açtım bu konuyu çünkü 2 gündür aklımda hep bu varHakmarda gördüm, o an üzerimde para yoktu sonra alırım dedim, baktım ki ara da bulasın Yok hiç biyerde. Ben bu peçeteliğe ait masa takımını nerde bulabilirim? Nette de aradım yoktu, ya da ben bulamadım
Eki Görüntüle 1097969 Tam takımının resmini de bulamadım sadece peçeteliği var nette
ceyiz evlerine özel yaptırsan??. ben özel yaptırdım da...Peçetelik yaptırmadım ama. 8 kişilik masa örtüsü dikdörtgen ve runner'i ile birlikte bana 200 tl te mal olmustu
Çeyiz mağazalarında satılır ben oradan almıştım
Selam herkese.
Bu bölüme açtım bu konuyu çünkü 2 gündür aklımda hep bu varHakmarda gördüm, o an üzerimde para yoktu sonra alırım dedim, baktım ki ara da bulasın Yok hiç biyerde. Ben bu peçeteliğe ait masa takımını nerde bulabilirim? Nette de aradım yoktu, ya da ben bulamadım
Eki Görüntüle 1097969 Tam takımının resmini de bulamadım sadece peçeteliği var nette
walla cnm bn yeni gittigidiyordan aldm 12 kişilk aynı bu renk fransız dantelli ve inciili 100 tl ye aldm gören herkes bayıldı :)
Ben de bugün aldım sonunda
Benimki de 12 kişilik, pudra pembesi çok tatlı. Kullanmak için sabırsızlanıyorum.
Eminönünde 100 tlydi pazarlık yaptım 80e düştüler
Eki Görüntüle 1124724 Eki Görüntüle 1124725 Eki Görüntüle 1124726
Yemek masam ders kitaplarıyla doluyduSenin için boşaltıp temizleyip fotoğraf çektim
benmkide bu cnm rengi burda farklı ama seninkiinn aynı rengi :))Eki Görüntüle 1124770 Eki Görüntüle 1124771
Evet benziyor, seninki de çok tatlı
Güle güle kullanalım o zaman
Eki Görüntüle 1124724 Eki Görüntüle 1124725 Eki Görüntüle 1124726
Yemek masam ders kitaplarıyla doluyduSenin için boşaltıp temizleyip fotoğraf çektim
Çok çok güzel ya tam benim rengin bu peçetelik aksesuarida mi bunun içinde yoksa senin var mıydı. .istanbulda olasım geldi yaa
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Evet canım, peçete yüzükleri de dahil ve 12 kişiliği 80 lira
Daha kullanmak nasip olmadı ama kpss derdim geçince misafir ağırlamaya başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?