Nerde bulacağım ben bunu :(

BayanHicKimse

.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
14.265
10.132
198
Selam herkese.
Bu bölüme açtım bu konuyu çünkü 2 gündür aklımda hep bu var Hakmarda gördüm, o an üzerimde para yoktu sonra alırım dedim, baktım ki ara da bulasın Yok hiç biyerde. Ben bu peçeteliğe ait masa takımını nerde bulabilirim? Nette de aradım yoktu, ya da ben bulamadım
Tam takımının resmini de bulamadım sadece peçeteliği var nette

ceyiz evlerine özel yaptırsan??. ben özel yaptırdım da...Peçetelik yaptırmadım ama. 8 kişilik masa örtüsü dikdörtgen ve runner'i ile birlikte bana 200 tl te mal olmustu

http://www.evlen.com.tr/tr/evlen-ottoman-ipek-santuk-yemek-takimi-25-parca-pudra-1744721.html şurda buldum canım ama bıraz tuzluymuş. fotonun ustune gelip sağ tıklayıp resmi google da arat dersen başka secenekler de cıkıyor belkı daha ucuz bulursun.

walla cnm bn yeni gittigidiyordan aldm 12 kişilk aynı bu renk fransız dantelli ve inciili 100 tl ye aldm gören herkes bayıldı :)

walla cnm bn yeni gittigidiyordan aldm 12 kişilk aynı bu renk fransız dantelli ve inciili 100 tl ye aldm gören herkes bayıldı :)

Ben de bugün aldım sonunda
Benimki de 12 kişilik, pudra pembesi çok tatlı. Kullanmak için sabırsızlanıyorum.
Eminönünde 100 tlydi pazarlık yaptım 80e düştüler

ayyy zahmet verdim cok güzel cnm bnde ilk once bunun aynısını begendim burda 125 dedi kadın en son 110 indi bnde uyuz oldum internttn verdm sipariş.ama buda cok güzel güle güle kullanırz inşallaah

Çok çok güzel ya tam benim rengin bu peçetelik aksesuarida mi bunun içinde yoksa senin var mıydı. .istanbulda olasım geldi yaa

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Evet canım, peçete yüzükleri de dahil ve 12 kişiliği 80 lira
Daha kullanmak nasip olmadı ama kpss derdim geçince misafir ağırlamaya başlayacağım

Evet canım, peçete yüzükleri de dahil ve 12 kişiliği 80 lira
Daha kullanmak nasip olmadı ama kpss derdim geçince misafir ağırlamaya başlayacağım

Hayırlı olsun Güle güle kullan. .haftasonu sınav başarılar inşallah çok iyi geçer sınavin..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…