- 12 Aralık 2017
- 130
- 33
- 28
- Konu Sahibi Mutluluk gecicidir
-
Üzmek istemiyorum ama okadar koyduki bana yaptigii , kendi etkilendigi icinmi yapti anlamadim..Bazı insanlar böyledir işte. Kimse için fedakârlık yapılmaz, bunu bilin. Güzel bir tecrübe olmuş. Üzmeyin kendinizi.
Bır hayvani beslerken birine hediye verirken, hic dusunmedim. Karsilikli olul olmayacagini.. ben karsilik beklemedim sadece bir dostluk . Bu kadar zormu?Karşılık görmeden bir şeyler yapıyorsanız orada bir sıkıntı vardır. Kendinizden fazla ödün vermişsiniz. Değmeyecek biriymiş.
Bahsettiğim karşılık bu değil. Karşınızda size değer veren, sizin için fedakarlıklar yapan biri varsa siz de ister istemez onun için bir şeyler yapmak istersiniz değil mi? Verdiğiniz değerin karşınızdaki kişide değeri yoksa kılını kıpırdatmaz.Bır hayvani beslerken birine hediye verirken, hic dusunmedim. Karsilikli olul olmayacagini.. ben karsilik beklemedim sadece bir dostluk . Bu kadar zormu?
Belkide hep olur dedim hic olmaz degil.Bahsettiğim karşılık bu değil. Karşınızda size değer veren, sizin için fedakarlıklar yapan biri varsa siz de ister istemez onun için bir şeyler yapmak istersiniz değil mi? Verdiğiniz değerin karşınızdaki kişide değeri yoksa kılını kıpırdatmaz.
Karşılıktan kastım bu değer. Hep siz ödün veriyorsanız orada bir yanlış vardır.
Hanimefendi yazdiklarimi okuduzmu acaba? Ben kimseden karsilik beklemeden yaptim.. kayit tutmusunuz yazmisiniz . Kimsenin yuzune vurmadim senin icin sunlari yaptim diye. Sadece burda neler yaptim neler gördüme getirdim olayi. Ayrica 4 yildir gorustude simdimi gorusmek istemedi?Nankör falan olduğunu düşünmüyorum. Hiçkimse istemediği birisi ile görüşmek zorunda değil. Ayrıca yapılan iyiliğe nankörlük etmekmi yoksa yapılan iyiliğin kaydını tutmakmı daha yanlış orasıda tartışılır...
Bence buradaki asıl sorun kadınların özelini elin insanına bu derece açma isteği... erkekler bunu bu kadar yapmıyor mesela. Ama kadınların eşleriyle olan yatak odasına kadar neredeyse her özeli kadının arkadaşları tarafından biliniyor ve bu çok yanlış. Tabi bu kısım genele söylenmiş birşey.
Tamam o zaman şöyle söyleyeyim, onun sizin nazarınızda olan değeri kadar sizin onun nazarında değeriniz yokmuş. Boşverin gitsin. Bakın o nasıl engelledi geçti gitti sizde silin atın gitsin.Hanimefendi yazdiklarimi okuduzmu acaba? Ben kimseden karsilik beklemeden yaptim.. kayit tutmusunuz yazmisiniz . Kimsenin yuzune vurmadim senin icin sunlari yaptim diye. Sadece burda neler yaptim neler gördüme getirdim olayi. Ayrica 4 yildir gorustude simdimi gorusmek istemedi?
Onun psikilojisi duzlene kadar ben bunu kafamda kurarim ama neden boyle oldu diye. Geri adim atacagini sanmiyorum.Psikolojisi bozulmus olabilir. Zaman verin ona. Ben hemen silmem arkadasligimi. Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?