Nerde hata yaptim?

Hakettiğinden fazla değer, soytarıyı kral eder, adlı atasözünü yazıp gidiyorum.

Onun psikilojisi duzlene kadar ben bunu kafamda kurarim ama neden boyle oldu diye. Geri adim atacagini sanmiyorum.
Geri adım atsa kucak mı açacaksınız hakkaten? Sinirlerim bozuk, biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var diyebilirdi. Bu kadar herşeyine konuşmaniza rağmen, hiç kırılır mısınız diye umursamadan engeli basmak nedir? Bence bir parazitten kurtulmuşum diye sevinin.

Bilmiyorum ama edemem heralde. Esimde cok kizmisti nedemek gidip evini temizlemek diye. Ama ben kimsesi yok diye gitmistim. Allah adina. Karsiligi bumu olacaktı?

Ben salakligima doymam gibi geliyor..

Merhaba öncelikle üzülmeyin lütfen zamanla herşeyin acısı geçer. Siz evinize evladınıza eşinize yönelin. Sanırım arkadaşınız eşini kaybetmekten çok korkuyor ve siz sorunlarınızı anlattıkça o da aynısını yaşamaktan korkuyor. Etkileniyor sizden. Kaygı problemi var diye tahmin ediyorum. Konu sizinle değil kendisiyle alakalı bu yüzden eşini seçiyor. Acaba farkında olmadan çok mu sorun anlatıyordunuz? Nacizane tavsiye eşinizle ne yaşarsanız yaşayın kimseye anlatmayın. Dillendirdikçe bitmez problemler ve kafanızda büyümesine neden olur. Değişik hobiler bulun kendinize üzülmeyin.

Merak etme Birgün bi çakılır öyle bi alır ki
Bence o arkadaşta kötü biri değil sadece karakteri zayıf. Bazen bende çok sorun anlatan arkadaşlarımdan etkileniyorum ya bende yaşarsam diyorum sonra savuyorum bir şekilde o düşünceleri. Konu sahibinin arkadaşı ise eşine çok bağımlı kaybetme korkusu yaşıyor olay bu yani. Konu sahibide kadına dertlendikçe olumsuz etkiliyor diğerini.

Evet esini bisey yapmasindan cok korkuyor ama korkunun ecele faydasi varmi? Yok. Hayatimizi fanusta geciremeyiz ki.

Evet esini bisey yapmasindan cok korkuyor ama korkunun ecele faydasi varmi? Yok. Hayatimizi fanusta geciremeyiz ki.
Öyle ama bazıları çok etkileniyor karakter meselesi olumsuzluklardan uzak durmak istiyordur belki sizden etkilenip eşine yansıtıyordur bilemeyiz. Kendi haline bırakın başka arkadaşlar bulun bence. Sizde eşinizle olan problemleri anlatmayın çözüm odaklı olun

Ben genelde bana çok dert anlatan insanları dinlerim . Eğer çok sıkılıyorsam da savmaya çalışırım bir şekilde . Kadında keşke ya dürüstçe anlatma deseymiş ya da savsaymış öyle engellemek pek doğru olmamış .
Dert anlatana da gelecek olursak bi süre sonra gercekten çok sıkıyor sürekli aynı Kişiyi aynı şeyleri dinlemek

Evet biliyorum çok sıkıyor. Ama kadın zaten konu sahibine bende aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum demiş zamanında tabi bilemeyiz ilişkilerini. 4 sene sürmüş bir yerde tıkanmış demekki. Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…