Nerde o eski kk .. :)

Aa şaşırdım beni bihterini

Ya ne biliyim napıyodum onu da bilmiyorum, birde o zamanlr böyle profil mesajı falan da yoktu ki üyeleri görelim ortalıkta
Özel mesajda 5 dk sınırlaması vardı onu hatırlıyorum birde kutu dolunca mesaj gelmiyordu ne manağ

Kızlar selam. Bi sorum var derdim varada açmak istemedim online olanlara sorayım dedim :)

Alt komşunun benim oğlandan 2 3 ay büyük kızı var şuan acayip ağlıyor tabi gerilen sinirlerle de karı koca girdiler birbirlerine belalar, bağırma banalar çocuk ağlıyo onlar kavga ediyor. Uyumam lazım uyuyamıyorum benimde bebeğim var uyanacak şimdi onada tedirgin oluyorum. Ben 4 aydır evde değildim eşim diyor çoğu zaman böyle bunlar, yani anlıyorum birkez olur 3 kez olur çocuk sustan durdan anlamaz ama adamla kadının kavgasına ne demeli ayrıca brn çocuk çok ağlarsa odadan çıkarıyorum salona geçiyorum rahatsız olmasınlar diye bunlar pek rahat maşallah. Beklicem ama 2 kere daha olursa böyle bişey uyarıyım diyorum ne derseniz? Bende ters bi insanım kötü bi günümde böyle bağrış çağrışa uyanırsam yatak odasında o sinirle inerim aşağı yapmışlığım var yani, bebek olunca şimdi anlayışlı olmak istiyorum ama birazda uyayan insanları düşünmek lazım değil mi?

Ayy ivit ne cekerdik bea habire mesaj sil kirk saat bekle tekrar mesaj at. Gebelik takvimini disardan eklerdik lilypie ile. Herkeşlerde gebelik evlilik takvimi vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…