- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- 468
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
Bu akşamlık idare edin, yine aynısını yaparlarsa konuşursunuz. Ya da gündüzden uyarın.Kızlar selam. Bi sorum var derdim varada açmak istemedim online olanlara sorayım dedim :)
Alt komşunun benim oğlandan 2 3 ay büyük kızı var şuan acayip ağlıyor tabi gerilen sinirlerle de karı koca girdiler birbirlerine belalar, bağırma banalar çocuk ağlıyo onlar kavga ediyor. Uyumam lazım uyuyamıyorum benimde bebeğim var uyanacak şimdi onada tedirgin oluyorum. Ben 4 aydır evde değildim eşim diyor çoğu zaman böyle bunlar, yani anlıyorum birkez olur 3 kez olur çocuk sustan durdan anlamaz ama adamla kadının kavgasına ne demeli ayrıca brn çocuk çok ağlarsa odadan çıkarıyorum salona geçiyorum rahatsız olmasınlar diye bunlar pek rahat maşallah. Beklicem ama 2 kere daha olursa böyle bişey uyarıyım diyorum ne derseniz? Bende ters bi insanım kötü bi günümde böyle bağrış çağrışa uyanırsam yatak odasında o sinirle inerim aşağı yapmışlığım var yani, bebek olunca şimdi anlayışlı olmak istiyorum ama birazda uyayan insanları düşünmek lazım değil mi?
Kac yili uyeligin ben 2009Sağol gömdün
Kardeş onlarda istemes kavga etmeyide gerginler demekki.. Bende kavga anında hiç düşünmem komşu rahatsız oluyomu diye zaten sinirli oluyo insan..Kızlar selam. Bi sorum var derdim varada açmak istemedim online olanlara sorayım dedim :)
Alt komşunun benim oğlandan 2 3 ay büyük kızı var şuan acayip ağlıyor tabi gerilen sinirlerle de karı koca girdiler birbirlerine belalar, bağırma banalar çocuk ağlıyo onlar kavga ediyor. Uyumam lazım uyuyamıyorum benimde bebeğim var uyanacak şimdi onada tedirgin oluyorum. Ben 4 aydır evde değildim eşim diyor çoğu zaman böyle bunlar, yani anlıyorum birkez olur 3 kez olur çocuk sustan durdan anlamaz ama adamla kadının kavgasına ne demeli ayrıca brn çocuk çok ağlarsa odadan çıkarıyorum salona geçiyorum rahatsız olmasınlar diye bunlar pek rahat maşallah. Beklicem ama 2 kere daha olursa böyle bişey uyarıyım diyorum ne derseniz? Bende ters bi insanım kötü bi günümde böyle bağrış çağrışa uyanırsam yatak odasında o sinirle inerim aşağı yapmışlığım var yani, bebek olunca şimdi anlayışlı olmak istiyorum ama birazda uyayan insanları düşünmek lazım değil mi?
Öff evetAyy ivit ne cekerdik bea habire mesaj sil kirk saat bekle tekrar mesaj at. Gebelik takvimini disardan eklerdik lilypie ile. Herkeşlerde gebelik evlilik takvimi vardi
Özendigim takvımlerden daha yapamadım..Buna sesli guluyoreee
Evet kavga esnasında söylemem zaten. İşte bende tadsızlık olmasın diye bir gece inmek istemiyorum sinirle. Bekliyim bakalım tekralanacak mı olursa gündüzden söylerimBu akşamlık idare edin, yine aynısını yaparlarsa konuşursunuz. Ya da gündüzden uyarın.
Şimdi kavga sonrası gergindirler zaten. Tatsızlık çıkmasın
TavuklardanMuhabbete nereden dalacağımı bilemedim iyi mi?
Kız sen ev sahibi sayılırsın kayna arayaMuhabbete nereden dalacağımı bilemedim iyi mi?
2013Kac yili uyeligin ben 2009
Aynen cok git gelim oldu benimde. Ama simdi de diyorum iyi ki kk var. Burdaki.muhabbet geyikte yokÖff evet
Birde bir ara bildirimler özel mesajla geliyordu , nefret etmiştmzaten o olaydan sonra kopmuştum burdan
Toysun daha hadi ben yasatayim seni gomenlere inat
Dimi ya , bi an öle birşey anımsamıştım . Bende yapmıştım die. Saçmalama madonna dedim sonra ama demek doğruymuşÖzendigim takvımlerden daha yapamadım..
Dogru cok tatlı evlılık takvımlerı vardı
Serefe dostum 2 yas var aramizdaBen 2011
Çeşitleri çoktu ay secemıodum hangısını yapsam dıye daisypath mıydı neydı ordan yapıodumDimi ya , bi an öle birşey anımsamıştım . Bende yapmıştım die. Saçmalama madonna dedim sonra ama demek doğruymuşgelin damat dans ediyoolaadı :)
Yok kadının yüZünü birkere gördüm unuttum:) biran kavga sırasında yükselirsin ama sonra saat aklına gelir ama değil mi? Anlayışsız insan çok idare etmeyedebilirler o kavga anında bide kapıya komşu gelmeside hoş değil.Kardeş onlarda istemes kavga etmeyide gerginler demekki.. Bende kavga anında hiç düşünmem komşu rahatsız oluyomu diye zaten sinirli oluyo insan..
Çok rahatsız oluyosanız yöneticiye söyleyin uyarsın yada kendınız kavga eder gibi degilde sakın sekılde kadınla bı konusun tabı daha once selam sabahınız varmı ?
Aynen öyle, ben neden tekrar üye oldum nerden çıktı hiç bişey hatırlamıyorum, siz kimsinizAynen cok git gelim oldu benimde. Ama simdi de diyorum iyi ki kk var. Burdaki.muhabbet geyikte yok
Ay bi de evlenecekler yapardi biri sagda biri solda ustte bi yazi "asikla bir omur" "seni seviyorum askim" bla bla blaDimi ya , bi an öle birşey anımsamıştım . Bende yapmıştım die. Saçmalama madonna dedim sonra ama demek doğruymuşgelin damat dans ediyoolaadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?