Nerde o eski kk .. :)

Bu akşamlık idare edin, yine aynısını yaparlarsa konuşursunuz. Ya da gündüzden uyarın.
Şimdi kavga sonrası gergindirler zaten. Tatsızlık çıkmasın

Kardeş onlarda istemes kavga etmeyide gerginler demekki.. Bende kavga anında hiç düşünmem komşu rahatsız oluyomu diye zaten sinirli oluyo insan..
Çok rahatsız oluyosanız yöneticiye söyleyin uyarsın yada kendınız kavga eder gibi degilde sakın sekılde kadınla bı konusun tabı daha once selam sabahınız varmı ?

Ayy ivit ne cekerdik bea habire mesaj sil kirk saat bekle tekrar mesaj at. Gebelik takvimini disardan eklerdik lilypie ile. Herkeşlerde gebelik evlilik takvimi vardi
Öff evet
Birde bir ara bildirimler özel mesajla geliyordu , nefret etmiştm zaten o olaydan sonra kopmuştum burdan

Bu akşamlık idare edin, yine aynısını yaparlarsa konuşursunuz. Ya da gündüzden uyarın.
Şimdi kavga sonrası gergindirler zaten. Tatsızlık çıkmasın
Evet kavga esnasında söylemem zaten. İşte bende tadsızlık olmasın diye bir gece inmek istemiyorum sinirle. Bekliyim bakalım tekralanacak mı olursa gündüzden söylerim

Özendigim takvımlerden daha yapamadım..
Dogru cok tatlı evlılık takvımlerı vardı
Dimi ya , bi an öle birşey anımsamıştım . Bende yapmıştım die. Saçmalama madonna dedim sonra ama demek doğruymuş gelin damat dans ediyoolaadı :)

Yok kadının yüZünü birkere gördüm unuttum:) biran kavga sırasında yükselirsin ama sonra saat aklına gelir ama değil mi? Anlayışsız insan çok idare etmeyedebilirler o kavga anında bide kapıya komşu gelmeside hoş değil.
Yönetici de mantıklı evet ona söyleriz olmazsa.

Teşekkürler kızlar

Aynen cok git gelim oldu benimde. Ama simdi de diyorum iyi ki kk var. Burdaki.muhabbet geyikte yok
Aynen öyle, ben neden tekrar üye oldum nerden çıktı hiç bişey hatırlamıyorum, siz kimsiniz

Dimi ya , bi an öle birşey anımsamıştım . Bende yapmıştım die. Saçmalama madonna dedim sonra ama demek doğruymuş gelin damat dans ediyoolaadı :)
Ay bi de evlenecekler yapardi biri sagda biri solda ustte bi yazi "asikla bir omur" "seni seviyorum askim" bla bla bla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…