- 15 Ekim 2016
- 22.719
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.038
- 598
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
Toysun daha hadi ben yasatayim seni gomenlere inat
Duydun mu twettyyy haaanımBen 2011
Bidaha olursa En iyisi yöneticinin uyarması komşular rahatsız oluyor desin..Yok kadının yüZünü birkere gördüm unuttum:) biran kavga sırasında yükselirsin ama sonra saat aklına gelir ama değil mi? Anlayışsız insan çok idare etmeyedebilirler o kavga anında bide kapıya komşu gelmeside hoş değil.
Yönetici de mantıklı evet ona söyleriz olmazsa.
Teşekkürler kızlar
Sen oyle bı yazdınki kk kuruldugunda ilk üye sandımDuydun mu twettyyy haaanımaranızda en genç benim
Tavuklardan
Buradakiler hep eski üyelerden bir tek ben yeniyim galibaKız sen ev sahibi sayılırsın kayna araya
Yıne aplammışsınKk yasim 8
Organik yasim 33
Çeşitleri çoktu ay secemıodum hangısını yapsam dıye daisypath mıydı neydı ordan yapıodum
Neden kaldırdılar acepAy bi de evlenecekler yapardi biri sagda biri solda ustte bi yazi "asikla bir omur" "seni seviyorum askim" bla bla bla
Sen madonnanın kankitosusun ondan dedimdiValla gercek tavuk göstertcen sandımdı.
Buradakiler hep eski üyelerden bir tek ben yeniyim galiba
İlk nickim dmtumt84 sonra blackberry34 simdi de bu iste. Ben her cocuk sevdasinda kk da aldim solugu.Aynen öyle, ben neden tekrar üye oldum nerden çıktı hiç bişey hatırlamıyorum, siz kimsiniz
Ne yazdım sanki , ooo eskiden buralar hep dutluktu mu dedimSen oyle bı yazdınki kk kuruldugunda ilk üye sandım
Goruntu kirlilihiNeden kaldırdılar acep
Forum tamamen degıstı ya kalktı herhalde degişince uzaklaşmıştım zaten bendeNeden kaldırdılar acep
Kız burda neerde bakçam tavuk yaValla gercek tavuk göstertcen sandımdı.
Buradakiler hep eski üyelerden bir tek ben yeniyim galiba
Ben öyle okudumNe yazdım sanki , ooo eskiden buralar hep dutluktu mu dedim
Ay ne bileyim evcil tavuktur belkiKız burda neerde bakçam tavuk ya
Aynı dertteniz heralde bende ilk hamilelik için üye olmuştumİlk nickim dmtumt84 sonra blackberry34 simdi de bu iste. Ben her cocuk sevdasinda kk da aldim solugu.
Profil fotonda blackberyy varmıydı senin ?İlk nickim dmtumt84 sonra blackberry34 simdi de bu iste. Ben her cocuk sevdasinda kk da aldim solugu.
İyiki girmisim her seeri gunluk gibi burasi butun eski bilhilerimbburdaAynı dertteniz heralde bende ilk hamilelik için üye olmuştum
Herkesler o zamanlar kaçtı zatenForum tamamen degıstı ya kalktı herhalde degişince uzaklaşmıştım zaten bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?