Nerde o eski kk .. :)

Herkes kalbinin ekmeğini yer ..kayinvaliden de birgün anlayacak seni ..Allah gönlüne göre versin, teşekkür ederim !
Aynen öyle gülüm anlasa da farketmez artık bende telafisi yok hiç birseyin aminn herkesin gönlüne göre versin

içi mesele değil ki canım sarması mesele

sarma dedi ya , ne yenirdi çerez niyetine
Valla heee cidden öyle ..çerez gibi götürüyoruz. Sarma kokmayan ev ev değildir derdim anama ..o da o zaman boşuna ev tutma ,yanımda kal ,senin ev hiç ev olmayacak derdi :) iki kere yapmıştım oysa ki (8 sene boyunca)

e yuhh ben bu kış dört kez sardım

hoşbuldum kızçelerim :)
iş yerinden giriyorum bi' tek o yüzden baya baya geç cevap veriyorum kusura bakmayın emi
Ben de dün dedim selam verip kaçtı

Çalışırken bende öyleydim canım, akşamları hiç girmezdim.şimdi iyice alıştım senin yaptığın en güzeli boşver

Çalışırken bende öyleydim canım, akşamları hiç girmezdim.şimdi iyice alıştım senin yaptığın en güzeli boşver
aslında istiyorum ki geceleri geç saatlere kadar oturayım kitap okuyayım dizi izleyeyim ama yok bacım ya geçmiş bizden hem iş hem ev işi hem de benim 23 aylık dana oğlancuğum hala emdiğinden midir nedir hiç enerjim kalmıyor.

Seni sömürüyor desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…