- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.041
G.tu kalktı ışte düzgün muamele görünce sağol gülüm yaparız dert değil bunlar ufak seylerWuuu sibel ,sen bi harikasın :) o kaynananin canı çıkmaya. Bulmuş böyle gelini ,daha ne istiyor
Ellerine sağlık !
Herkes kalbinin ekmeğini yer ..kayinvaliden de birgün anlayacak seni ..Allah gönlüne göre versin, teşekkür ederim !G.tu kalktı ışte düzgün muamele görünce sağol gülüm yaparız dert değil bunlar ufak seyler
içi mesele değil ki canım sarması meseleNiye useniyosun dün enginar dolması yaptım içini fazla hazırladım bugün aynı içle lahanayı sardım içini hazırlayıp dolduruyorum ben çıkar erit sar yapıyorum sonra pratik oluyor tabi içini kavurup koyuyorum
sarma dedi ya , ne yenirdi çerez niyetineGel gardasim, bu kadarı ağır işkence
Aynen öyle gülüm anlasa da farketmez artık bende telafisi yok hiç birseyin aminn herkesin gönlüne göre versinHerkes kalbinin ekmeğini yer ..kayinvaliden de birgün anlayacak seni ..Allah gönlüne göre versin, teşekkür ederim !
Gönder ben sarayım sana ne olcakiçi mesele değil ki canım sarması mesele
sarma dedi ya , ne yenirdi çerez niyetine
Valla heee cidden öyle ..çerez gibi götürüyoruz. Sarma kokmayan ev ev değildir derdim anama ..o da o zaman boşuna ev tutma ,yanımda kal ,senin ev hiç ev olmayacak derdi :) iki kere yapmıştım oysa ki (8 sene boyuncaiçi mesele değil ki canım sarması mesele
sarma dedi ya , ne yenirdi çerez niyetine
Hoşgeldin Asena :)
hoşbuldum kızçelerim :)Merhaba
GünaydınHerkese Günaydıın
e yuhhValla heee cidden öyle ..çerez gibi götürüyoruz. Sarma kokmayan ev ev değildir derdim anama ..o da o zaman boşuna ev tutma ,yanımda kal ,senin ev hiç ev olmayacak derdi :) iki kere yapmıştım oysa ki (8 sene boyunca)
Ben de dün dedim selam verip kaçtıhoşbuldum kızçelerim :)
iş yerinden giriyorum bi' tek o yüzden baya baya geç cevap veriyorum kusura bakmayın emi
e yuhhben bu kış dört kez sardım
Ben de dün dedim selam verip kaçtı
Çalışırken bende öyleydim canım, akşamları hiç girmezdim.şimdi iyice alıştımacuk da bağa ver o zaman
ya telden de girerim aslında ama eve girdiğim anda koşturmalarım başlıyo yemek ortalık toparlama benim sıpayla ilgilenme koca gönlü eğleme
yatağa yattığımda gözler kapanıyor direkt
aslında istiyorum ki geceleri geç saatlere kadar oturayım kitap okuyayım dizi izleyeyim ama yok bacım ya geçmiş bizdenÇalışırken bende öyleydim canım, akşamları hiç girmezdim.şimdi iyice alıştımsenin yaptığın en güzeli boşver
Seni sömürüyor deseneaslında istiyorum ki geceleri geç saatlere kadar oturayım kitap okuyayım dizi izleyeyim ama yok bacım ya geçmiş bizdenhem iş hem ev işi hem de benim 23 aylık dana oğlancuğum hala emdiğinden midir nedir hiç enerjim kalmıyor.
Wuuu çok fazla sarmissine yuhhben bu kış dört kez sardım
Ben de dün dedim selam verip kaçtı
sömürsünSeni sömürüyor desene
aauuu o bolumden haberim yok.
hep beraber toplasip gidelim kizlar
Hadi gidelim,açın çagırıverin benii
Teşekkürler :)Buyrun geyik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?