myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.987
- 7.291
- 198
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.061
ayyyy
Rica ederim :)Teşekkürler :)
iyiyim ben de canım , malum ev işiayyyy
iyiyiiim madonnam çok şükür sizler nasılsınız
ah kıyamam şekerim sana yaa bilmez miyim bi de bana soriyiyim ben de canım , malum ev işibitmiyor bitmiyor
Su bilindik cemaat muhabbeti biseyler söylemiş banı yemiş@sibell09 bu daught ne yaptı yine
Ne cemaati be ya ,ben bilmem cemaat memaatSu bilindik cemaat muhabbeti biseyler söylemiş banı yemiş
Önceki bağlandığında sorduydu zaten banin acildi ertesi gün yine sutlandinNe cemaati be ya ,ben bilmem cemaat memaat
Yeni üye ,ilk konu eşcinsel koca ,dedim ,banlandim :)
Kaderimizse çekeriz sibo :) iki üç gereksize pabuç mu biraksaydik :)Önceki bağlandığında sorduydu zaten banin acildi ertesi gün yine sutlandin
Ahahaha ne diyim ağzına sağlık ama yoklugun farkediliyorKaderimizse çekeriz sibo :) iki üç gereksize pabuç mu biraksaydik :)
Eyvallah hacım :)bende sizi aradım ..dedim şimdi sibel olsa da bi sarma dolma kokteyli yapsaAhahaha ne diyim ağzına sağlık ama yoklugun farkediliyor
Hahahaayyy ben sarma oldum vallahi az bi toparliyim yapariz dünden mangal var gel yiyek gitmeden son bir ziyafet çektim misafirlereEyvallah hacım :)bende sizi aradım ..dedim şimdi sibel olsa da bi sarma dolma kokteyli yapsa
Ayy almayayim sİbo :) haftasonu mangala doydum, yakın gelecekte et görmek istemiyorum :) sarmaya tavım amaHahahaayyy ben sarma oldum vallahi az bi toparliyim yapariz dünden mangal var gel yiyek gitmeden son bir ziyafet çektim misafirlere
Afiyet olsun guzum salata ye sen o zaman yada sana zeytinyağlı yapıyımAyy almayayim sİbo :) haftasonu mangala doydum, yakın gelecekte et görmek istemiyorum :) sarmaya tavım ama
Ne de güzel yaparsın sen şimdiAfiyet olsun guzum salata ye sen o zaman yada sana zeytinyağlı yapıyım
Egeliyiz bacım ayıptır söylemesi zeytinyagi mahsulumuzNe de güzel yaparsın sen şimdi
Oooo satıyor musunuz ?Egeliyiz bacım ayıptır söylemesi zeytinyagi mahsulumuz
Satıyoruz canım eh biraz ışteOooo satıyor musunuz ?
Bilirim ,egeliler marifetli insanlar
Talibim hacıSatıyoruz canım eh biraz ışte
Ayıp ediyorsun tabikiTalibim hacı
Sen bir ara bana özelden bilgi verip foto atarsan iyi olurAyıp ediyorsun tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?