- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
- #1.021
Wuuuuu Allah evinize ateşler salsın ,tepenize yıksın (tövbe estağfurullah sonsuz tövbe :) yapılır mı lanEki Görüntüle 1990303 bakım ne yaptım gelin pişireyim size bunu yeyin
Gel baco gel ben yapar yediririm sanaWuuuuu Allah evinize ateşler salsın ,tepenize yıksın (tövbe estağfurullah sonsuz tövbe :) yapılır mı lan
Bide aydın da koftehor yaaa .desek haydi gidelim bir sarmasını yiyelim nerden baksan 9-12 saatOyuyyuyy eline sağlık yavrum, da
Daughter kesecek bizi
Gelmem ,kayınvaliden varGel baco gel ben yapar yediririm sana
Yatıya gelirsin sende canım ben sana coook şeyler yaparım sarma dolma saç böreği (gozleme) keşkek yuvarlamaBide aydın da koftehor yaaa .desek haydi gidelim bir sarmasını yiyelim nerden baksan 9-12 saat
Gelin gelin ben sizi agirlicak yer buluruumGelmem ,kayınvaliden varsen yap sarmayla birlikte bana gel .kurksuzu de çağırırız
Yatıya gelirsin sende canım ben sana coook şeyler yaparım sarma dolma saç böreği (gozleme) keşkek yuvarlama
Cilveli bilirdikveleddalin amin ..merhumeyi nasıl bilirdiniz
Yanlız sarmalarımı gördünüz inşallah incecikkk tabi bir tencerede enginar dolması var pişmiş bu arada
Cilve öldü babyCilveli bilirdik
Gel kuzum vallahi yapicam yaaa heee bide şunu eklemeyi unuttum sen karadenizlimiydin bu kara lahana sarması etli hemidekelimeler böyle kifayetsiz kalıyormuş demek ..Çok zalımsın hayat
Oldu mu şimdi buGel kuzum vallahi yapicam yaaa heee bide şunu eklemeyi unuttum sen karadenizlimiydin bu kara lahana sarması etli hemide
Atlamayın yaparım.sizede
Kız ben karadenizliyim ama yapmasına çok üşeniyorumAtlamayın yaparım.sizede
Niye useniyosun dün enginar dolması yaptım içini fazla hazırladım bugün aynı içle lahanayı sardım içini hazırlayıp dolduruyorum ben çıkar erit sar yapıyorum sonra pratik oluyor tabi içini kavurup koyuyorumKız ben karadenizliyim ama yapmasına çok üşeniyorum
Gelecem lan sibel sana (ama birgünGel kuzum vallahi yapicam yaaa heee bide şunu eklemeyi unuttum sen karadenizlimiydin bu kara lahana sarması etli hemide
Buluşuruz kuzum ayıp ettin senden değerlimi ben sana karışık sarma yaparım yaprak lahana kara lahana pazı araya dolma falan sikistiririm biber patlıcan kabak patates domates kapya biber daha ne istersen ehhh bide ayıptır söylemesi elimde güzeldir hani güzel yaparımGelecem lan sibel sana (ama birgün) olmadı ortada buluşuruz .ama sakın yalnız gelme ..gelirken yanında sarmaları da getir
Gel gardasim, bu kadarı ağır işkence
Wuuu sibel ,sen bi harikasın :) o kaynananin canı çıkmayaBuluşuruz kuzum ayıp ettin senden değerlimi ben sana karışık sarma yaparım yaprak lahana kara lahana pazı araya dolma falan sikistiririm biber patlıcan kabak patates domates kapya biber daha ne istersen ehhh bide ayıptır söylemesi elimde güzeldir hani güzel yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?