- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
günaydın...
pray nerede kız?????Geçmiş olsun canim diş agrısi çok zor olur ya. Bence sen sabah işe degil dişciye git
bu karı da pek komik ayolGünaydın kızçelersormayın yahu ne güldüm akşam akşam.. tiripte attı birde hiçbirimize hakkını helal etmiyormuş
Günaydın hoşgeldin :)günaydın...
Ay ben henüz o kadar tecrübeli olamadımCanım evet 10 sene olmuştur eskiden bir üyeliğim vardı şimdi şifreyide nikc ide hatırlamıyorum tabi de aklımda kalan yağmurluk isimli admin vardı,o gelince millet başlardı ama o öyle yaptı falan atışmalar çok olurdu :) şimdi baktım mune var her yerde , bende yağmurluk un kızı falandır belki gibi kurdum kafamda nedense anadan kıza devir teslimçok hayalperest im yahu
daha ctesı uye olmussunuz kk sohbetıne bukadar hakımsınız :)
nıckınızde gunumuzle pek bı ortusmus :)
kk nın eskı tadı kalmadıgı dogrudur... hergun onlıne olan ben artık buraya gırmeyı unutuyorum sayfada acık kalmıssa gırıp bakıyorum o derece...
ben miyim o karıbu karı da pek komik ayol
uyandık bebegim geldimmm günaydınnn internet paketim çok az kalmış o yuzden fazla girmeme kararı almak zorunda kaldim
prayi dün harcamışlar oda nickini falan degistirmis olaylar olayylarrrrpray nerede kız?????
Zaten böyle giderse benimde bitecekuyandık bebegim geldimmm günaydınnn internet paketim çok az kalmış o yuzden fazla girmeme kararı almak zorunda kaldim
prayi dün harcamışlar oda nickini falan degistirmis olaylar olayylarrrr
SouvveniR Günaydın dostum
Iyiyim canim sen nasilsinZaten böyle giderse benimde bitecek
Nasılsın bugun bakalım.
Ben hastanedeyimIyiyim canim sen nasilsinkız beyaz tvde nihat dogan var kaçırıyosunuz ayolll
Gecmis olsun canim niye hastanedesinBen hastanedeyim
Rutin kontol canım önemli birşey değilGecmis olsun canim niye hastanedesin
Neyin var canim neden rutin kontrole gidiyosunRutin kontol canım önemli birşey değil
evet muhahahahaGünaydın hoşgeldin :)
Ay ben henüz o kadar tecrübeli olamadım hoşgeldiniz
Eski üyeydim,Yeni üyelik aldım dedim ya
Hoşgeldin bu arada , evet kalmadı. Bizde toparlamaya çalışıyoruz işte.toplaşın gelin
ben miyim o karı
KansızlıkNeyin var canim neden rutin kontrole gidiyosun
evet muhahahaha
Gecmis olsun kuzum :*Kansızlık
Kış geldi diye ben de seviniyorum.havada bı toprak kokusu var bugun
serın degıl ama hafıf bı esıntı var
ben bugunu cok sevdım :)
gunaydın
BDV de bazen malesef manasız sohbet niyetine konu açılıyor.Yahu şu bdvye girince sinirim zıplıyor.milletteki derde bak arkadaş.... irkik ırkıdışım bını olumsızım didi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?