Nerde o eski kk .. :)

Aöf mü okuyorsun örgün mü? Bende de var aöf bu yıl. Boş zaman geçireceğime calıssaydım ben de bugun keske
Aöf canim hem çocuk oldu hemde sehir degistirecegim. Esim karsa atandi martta karsa gidicez. O yuzden örgun yazamadim
Biliyorum seni aof topikinde kesfettim ben

Bende calisamiyorum ki hic canim istemiyor bu gidisle son haftaya kalicak hersey daha iki derten 1. Uniteleri bitirdim

Bu aralar her yerde goruyorum seni o yuzden aöf topiğinde gorduysem unutmusum demekki
Kars demek ha hayırlı olur inşallah

Canim herseyini ögrendim suan aklıma gelen bisey yok olursa sorarim senin ögrenmek istedigin bisey var mi kuzum

Mesela 2 kedin olduğundan baika birşey bilmiyorum.kaç yaşındasın napıyon çalışıyon mu evli mi bekar mı klasik işte
Memnun oldum migcim
Şimdilik başka birşey yok pembixcim olursa sölerim sende cevaplarsın ay metrobüsteyim buraya bakarken durağı kaçırıcam
Havadan mıdır nedir bir hüzün çöktü , sahil kenarına biyere çökesim var

Aslında 3 kedim var artık Bir de köpeğim var. 1 hafta sonra evliliğimin 3.yılı bitiyor zaman ne cabuk gecmiş. 27 yasındayım. Cocugum yok. Henüz düşünmedik.
Çalışıyorum kendi işimizin ofis bölümündeyim yeni başladım sayılır.
Öyle işte

Ben de cıkcam birazdan kocayı bekliyorum.

Yalan söylüyo artik çocuk dusünmeye başliyo yavaş yavaş gecen gün cocuk odasi mobilyalarina bakarken kendine yakalanmıs şisşşş

Yalan söylüyo artik çocuk dusünmeye başliyo yavaş yavaş gecen gün cocuk odasi mobilyalarina bakarken kendine yakalanmıs şisşşş
Ne güzel.ben hayvanları çok severim özelliklede köpek.bir gün bir huskyim olacak inşallah öyle umud ediyorum
İnşallah hayırlısı ne zamansa senin için o zaman olur cnm

7
benim iki tane köpegim var
Gerçekten miii
Kıskandım şimdi seni.. cinsler ne?
Bende baktım zamanında iki tane ,benim herif uzakta bi yerde çalışıyordu bi zamanlar onla beraber gitmiştim.şantiyeye yavruyken getirmişler.bizimde orda kaldığımız yer bahçeliydi müsaitti , elimde büyüdü , ne kadar seviyordum onları.şimdi apartmanda öyle bir imkanım yok malesef

Bizde köydeyiz ondan var
Biri sokak kopegi tarlada bulduk onu. Kedi kadarlardi simdi baya buyuduler. Biride kırma böyle beyazli turunculu bisey. isimleri ceyar ve cesur. Cesur cok cesur kari kız pesinde kosuyo totoyu yaralatıp geliyo hep

Kızlar bu Gulfemgul diye yeni kullanıcınin soyledigi seyler ne öyle. Bende prayin yorumlarina çok guluyordum. Meger kisilik bölunmesi yaşayan biriymiş yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…