Nerde o eski kk .. :)

Ben gecmisini bilmiyorum pink ken neler yazdi onuda bilmiyorum. Ama dedigim gibi bazı yorumlarina cok guluyordum.
Üzüldum resmen

Kız sen cok iyi kalplisin ha. Herkesi sevip neşe saçıyorsun resmen neden böyle
Ben de tanımıyordum pink zamanlarını falan. Ama yorumlarında beni iten bir sey vardı acıkcası. Sanki abartıyordu atıyordu bazı seyleri. aylinin konusunda kendi ipini kendi çekmiş oldu.

Aylinin konusunu bile bilmiyorum ki ben
Bi arkadaşım vardi lisede sende şeytan tüyü var derdi
Ablamda herkese iyi davranamazsın birazda kötü davran derdi
Ama ben yapamıyorum ne biliyim herkese iyi niyetli davranıyorum galiba birazda salaklıgımda Hayatımda bunu sömüren insanlar olmasaydı iyiydi ama

Sömüren insanlar hep olacak malesef. Ben cok iyi niyetli bir insan değilimdir ama benim de salaklık yaptıgım ve hayal kırıklıgına ugradıgım cok oldu. Bosver böyle kal. Yapanın kendi ayıbı olsun

Ilk baslarda herseyine masumca yaklaştım ama baktım olaylar başka türlü yürüyor giderek cirkeflesmeye basladim
Ama hakediyorlar yahu
Uf hiç sorma ben elimde onun camasırlarını yıkadım camasır makinesi bozuktu. Annem istese yıkamazdım bile belki de. Şimdi nasıl pişmanım ne mallıklar yaptım ya. Valla haketmiyorlar şimdi hiç görüşmüyorum neredeyse oh rahatım

Ay sorma bende halısını yıkadım tek basima daha 22 yasındayım omru hayatımda ilk oldu ve sondu. Ula kadin banyonun kapisindan bakti gitti sadece be vicdansız icimden az sövmedim sen ne bicim annesin diye. Sırf cay döktum diye halı yıkamak zorunda kaldim onca laf etti ki... sonradan dank etti hersey kafama benimde. Simdi 1 aydır yanındayım hicbisey yapmiyorum. Bir iki defa yemek yaptim o kadar. Hak etmiyor çunku. Vallahi bi kelime cikartamiyor kimse. Birisi bisey dese hiç acımam zamanında çok yaptim onlara sayın der gecerim odama.
Bi defa bana diyor ki ben cocuga bakayim sen komurlukten odun tası. Bende kim ben mi taşıycam. Ben getiremem odun falan dedim alďım kızımı geldim odama. Ögrendim artık iş yaparken yaranilmayacagını

Ayy bende ne dertliymisim gidip bdv ye konu acasim geldi

Ya valla anamız dese üf püf deriz kız biz niye böyle şeyler yapmısız
Demek ki zamanla anlasılıp öğreniliyor bazı seyler.
En iyisini yapıyorsun suanda. Bugün o dediğini yapsan yarın daha büyüğünü buyurur. Hayır değseler kıymet bilseler valla gocunmam yaparım. Ama sonunda nankörlük görünce pişman oluyor insan yaptıklarına. Bak gene saçlarım dikeldi
Hangimiz dertli değiliz ki oy

Aynen öyle yaptiklarimizin kiymetini bilseler neyse.
Vallahi 5 ay daha burdayim sonra Karsa gitcem dahada gelmem buralara senede 1 2 defa anca ohh miss en çok buna seviniyorum her haftasonu gelin gelin diye arardı bi kap yemek yapmazdı yahu. Biz gitmesek onlar gelirdi. Evlendik evleneli bi haftasonunu kendimize ayıramadik hep foka bastık

Canım evet 10 sene olmuştur eskiden bir üyeliğim vardı şimdi şifreyide nikc ide hatırlamıyorum tabi de aklımda kalan yağmurluk isimli admin vardı,o gelince millet başlardı ama o öyle yaptı falan atışmalar çok olurdu :) şimdi baktım mune var her yerde , bende yağmurluk un kızı falandır belki gibi kurdum kafamda nedense anadan kıza devir teslim çok hayalperest im yahu

daha ctesı uye olmussunuz kk sohbetıne bukadar hakımsınız :)
nıckınızde gunumuzle pek bı ortusmus :)

kk nın eskı tadı kalmadıgı dogrudur... hergun onlıne olan ben artık buraya gırmeyı unutuyorum sayfada acık kalmıssa gırıp bakıyorum o derece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…