- 15 Aralık 2013
- 15.776
- 36.296
- 798
- Konu Sahibi Disipline Girmis BirKadin
-
Evelynn buyur canım http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sin-pinkcaramelll.962551/page-9#post-48498437 pray demisler kıza ama kazen pray yada pinkcaramal degil bu hesap demiş. Belkide başka telefondan girdi. Yada baska pcden
Ben gecmisini bilmiyorum pink ken neler yazdi onuda bilmiyorum. Ama dedigim gibi bazı yorumlarina cok guluyordum.Prayi de harcadılar matmazel
Ben gecmisini bilmiyorum pink ken neler yazdi onuda bilmiyorum. Ama dedigim gibi bazı yorumlarina cok guluyordum.
Üzüldum resmen
Aylinin konusunu bile bilmiyorum ki benKız sen cok iyi kalplisin ha. Herkesi sevip neşe saçıyorsun resmen neden böyle
Ben de tanımıyordum pink zamanlarını falan. Ama yorumlarında beni iten bir sey vardı acıkcası. Sanki abartıyordu atıyordu bazı seyleri. aylinin konusunda kendi ipini kendi çekmiş oldu.
Aylinin konusunu bile bilmiyorum ki ben
Bi arkadaşım vardi lisede sende şeytan tüyü var derdi
Ablamda herkese iyi davranamazsın birazda kötü davran derdi
Ama ben yapamıyorum ne biliyim herkese iyi niyetli davranıyorum galiba birazda salaklıgımdaHayatımda bunu sömüren insanlar olmasaydı iyiydi ama
Vallahi kv sağ olsun bana kötü bakmayı ögrettiSömüren insanlar hep olacak malesef. Ben cok iyi niyetli bir insan değilimdir ama benim de salaklık yaptıgım ve hayal kırıklıgına ugradıgım cok oldu. Bosver böyle kal. Yapanın kendi ayıbı olsun
Vallahi kv sağ olsun bana kötü bakmayı ögretti
Ilk baslarda herseyine masumca yaklaştım ama baktım olaylar başka türlü yürüyorNalet olası kvalidelerbeni de o bu hale getirdi cadoloz
Uf hiç sorma ben elimde onun camasırlarını yıkadım camasır makinesi bozuktu. Annem istese yıkamazdım bile belki de. Şimdi nasıl pişmanım ne mallıklar yaptım ya. Valla haketmiyorlar şimdi hiç görüşmüyorum neredeyse oh rahatımIlk baslarda herseyine masumca yaklaştım ama baktım olaylar başka türlü yürüyorgiderek cirkeflesmeye basladim
Ama hakediyorlar yahu
Ay sorma bende halısını yıkadım tek basima daha 22 yasındayım omru hayatımda ilk oldu ve sondu. Ula kadin banyonun kapisindan bakti gitti sadece be vicdansız icimden az sövmedim sen ne bicim annesin diye. Sırf cay döktum diye halı yıkamak zorunda kaldim onca laf etti ki... sonradan dank etti hersey kafama benimde. Simdi 1 aydır yanındayım hicbisey yapmiyorum. Bir iki defa yemek yaptim o kadar. Hak etmiyor çunku. Vallahi bi kelime cikartamiyor kimse. Birisi bisey dese hiç acımam zamanında çok yaptim onlara sayın der gecerim odama.Uf hiç sorma ben elimde onun camasırlarını yıkadım camasır makinesi bozuktu. Annem istese yıkamazdım bile belki de. Şimdi nasıl pişmanım ne mallıklar yaptım ya. Valla haketmiyorlar şimdi hiç görüşmüyorum neredeyse oh rahatım
Ay sorma bende halısını yıkadım tek basima daha 22 yasındayım omru hayatımda ilk oldu ve sondu. Ula kadin banyonun kapisindan bakti gitti sadece be vicdansız icimden az sövmedim sen ne bicim annesin diye. Sırf cay döktum diye halı yıkamak zorunda kaldim onca laf etti ki... sonradan dank etti hersey kafama benimde. Simdi 1 aydır yanındayım hicbisey yapmiyorum. Bir iki defa yemek yaptim o kadar. Hak etmiyor çunku. Vallahi bi kelime cikartamiyor kimse. Birisi bisey dese hiç acımam zamanında çok yaptim onlara sayın der gecerim odama.
Bi defa bana diyor ki ben cocuga bakayim sen komurlukten odun tası. Bende kim ben mi taşıycam. Ben getiremem odun falan dedim alďım kızımı geldim odama. Ögrendim artık iş yaparken yaranilmayacagını
Ayy bende ne dertliymisim gidip bdv ye konu acasim geldi
Aynen öyle yaptiklarimizin kiymetini bilseler neyse.Ya valla anamız dese üf püf deriz kız biz niye böyle şeyler yapmısız
Demek ki zamanla anlasılıp öğreniliyor bazı seyler.
En iyisini yapıyorsun suanda. Bugün o dediğini yapsan yarın daha büyüğünü buyurur. Hayır değseler kıymet bilseler valla gocunmam yaparım. Ama sonunda nankörlük görünce pişman oluyor insan yaptıklarına. Bak gene saçlarım dikeldi
Hangimiz dertli değiliz ki oy
Geçmiş olsun canim diş agrısi çok zor olur ya. Bence sen sabah işe degil dişciye gitGüya ben de sabah erken kalkcam iş bekler ama diş ağrısından uyuyamadım. İyi geceler pembix
Kızlar bu Gulfemgul diye yeni kullanıcınin soyledigi seyler ne öyle. Bende prayin yorumlarina çok guluyordum. Meger kisilik bölunmesi yaşayan biriymiş yahu
Günaydın kızçelerNerde kız bir link atsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?