Nerden anlaşılır

• Konu Sahibi Konu Sahibi yalnizasli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

yalnizasli

Ziyaretçi
Kızlar bir erkeğin sizden hoşlandığını, sizinle ilgilendiğini, ya da sizinle tanışmak için çabaladığını nerden anlarsınız? Bugünlerde pek bi akıl yoksunu oldum. Hadi fikirlerinizi görelim.

senin sözlerine önem veriyosa ve söylediklerini unutmuyosa büyük ihtimalle ilgileniyordur seninle

Kızlar bir erkeğin sizden hoşlandığını, sizinle ilgilendiğini, ya da sizinle tanışmak için çabaladığını nerden anlarsınız? Bugünlerde pek bi akıl yoksunu oldum. Hadi fikirlerinizi görelim.

bakışları dik kaçamak ve anlamlıdır sizinle ilgili davranır ilgili olduğunuz herşeyi öğrenmeye çalışır :jeyyar:

valla erkekleri anlamak çok zor. ama sana sürekli bakıyorsa senin olduğun ortamlarda bulunmaya çalışıyorsa gözleri senin üzerindeyse senle ilgileniyordur.

ya ben o ortama girince o an neyle uğraşıyosa tüm dikkatini bana yoğunlaştırıyor. Yani kaçamak kaçamak bakıyor. Önümde dolaşıyor sürekli. Muhabbet ettiğim bir anda lafa karışmaya çalışıyor. kendini bana göstermeye çalışıyor. Arkadaşını çekiyor yanına kendisi bi kenara saklanıp benim hakkımda konuşuyolar bunu anlayabiliyorum. Bunlar yeterlimi sizce

bende ondan hoşlanıyorum bana açılmasını nasıl sağlayabilirim

muhtemelen senden hoşlanıyor canım.konuşmalarınla ondan hoşlandığının açılmasını istediğinin sinyallerini verebilirsin

ortak bir arkadaşımız var onun iş yerinde. Bende sık sık gidiyorum. Bilmiyorum o arkadaşıma söylesem nasıl anlar ama pek de cesaret edemiyorum açıkcası cnm ya

her halinden anlaşıyor
bakışları, sürekli gülümseyerek konuşması, sürekli ilgilenip birlikte vakit geçirmeye çalışması
falan filan

kızlar anlattığınız ilgi alakayı gösterip de bu işe emek vermeyenler ne oluyor :1no2:

senle çok uğraşıyorsa kesin senden hoşlanıyordur=)

uğraşma gibi birşey söz konusu değil. Yani daha konuşmuşluğumuz yok ama bakışlarını sürekli üzerimde hissediyorum. Bana sürekli kendini göstermeye, sesini duyurmaya çalışıyor. O an arkadaşımla konuşuyosam mutlaka o da bir şekilde arkadaşıma o an soru sorarak konuşmaya dahil oluyor, eli yüzü çok kızarıyo

Back
X