• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerden Buldunuz o Dostu?

ben de aynı durumdayım. vefa yok, herşey menfaat olmuş. şu an görüştüğüm dostum dediğim biri yok, ne acı... dertleşeceğim birisi yok. böyle olunca da nette daha fazla vakit geçirir oldum, burası da olmasa ne yapardım kim bilir...

2 tane dostum vardi sözde,ikisinin de allah belasini versin. Su yasima kadar kimi dost bildiysem pisman ettiler hepsinden nefret ediyorum
Bazi insanlara bakıyorum "kardeşim" diyolar, birbirlerini kardeşleri gibi görüyorlar, birbirleri icin fedakarlik yapiyorlar, yedikleri ictikleri ayri gitmiyo, dertlerine ortak oluyolar vs vs...Nerden buluyosunuz bu insanlari allah icin bana da soylesenize ? Ben niye bulamiyorum böyle fedakar, kazik atmayan insanlari ?

Artik kimseyi hayatima sokmama karari aldim kimseye fedakarlik, iyi niyet falan yok herkes yoluna

Icimi dökmek istedim isteyen yorum yazsin istemeyen yazmasin, rahatladim o bana yeter

İnternetten : )
Gerçekten... Ortak ilgi alanımız olan bir forumda tanıştık bundan 8 yıl önce.

Yaptığım, yapmadığım, yapmayı düşündüğüm her şeyi, hayatımda olan biten her şeyi, en utandığım şeylerden en gurur duyduğum şeylere kadar her şeyimi bilen; bir olay olduğunda birkaç saat içinde anlatmak zorunda hissettiğim; bazen kızan hatta tehdit eden; sırf o yapma dedi diye bazı şeyleri yapmaktan vazgeçtiğim, her konuda akıl istediğim, en kötü şeylerimde bile beni yargılamadan yanımda olan, sonuna kadar güvendiğim tek kişi.

Beni en sıkan, boğan şeyleri bile saatlerce dinleyen, dertleştiğim ve bu nedenle aslında ruh sağlığımı borçlu olduğum kişi.

Bunu okuyorsan, bunu duymayı sevmiyorsun biliyorum ama, seviyorum seni : )

2 tane dostum var herşeyimi paylaşabildiğim, beni asla yargılamazlar ve her koşulda yanımda olduklarını-olacaklarını bilirim.:nazar::nazar::nazar: Biri liseden, diğeri üniversiteden arkadaşım. :KK28: Allah herkese derdinden anlayacak dostlar versin. Arkadaş çok ama dost yok denecek kadar az.

Dost kazığı yiyenler ve şuan dertleşicek kimsesi olmayanlar olarak toplansak. Yalnız olmayız bence ^^ nerden buluyorsunuz? Sorusunun cevabı oluruz :D hehehe

Yıllar önce bu siteden tanıdım:KK36: canım benim oo :KK36: okursan seviyorum seni kuzum benim :KK60:

kpss topiğinden tanıştığım arkadaşlarımda bitaneler :KK36::KK36:

üniversitedeki ev arkadaşım 5 yıl boyunca her şeyine katlandığım yanında olduğum insan, gözünü kırpmadan sildi beni. ama noldu bende onu sildim baktı ciddiyim hemde birazda işi düştüğünden geri döndü
karşılıksız olan dostluklar çok çok az
Allah herkese nasip etsin :KK36:

Ahhhh canım keşke öyle olsa.
En özelini, her şeyini paylaştığın eşin, kocan da bir an gelip el gibi kalabiliyor sana maalesef..:KK14:

Ben en güzel, kalıcı dostluklarımı üniversitede edindim.
Yani 20 li yaşlarımdan sonra.
Öncesinde üzücü tecrübelerim oldu bu konuda senin gibi..

Yaşın kaç bilmiyorum, ümidini kaybetme.:KK54:

Bende universiteye basliyorum, hazirlik okuycam bu sene. Darisi basima insallah, umarim bende bulurum boyle dostlar... tesekkur ederim :)

ben de özeniyorum yeni tanışacağım insanlar olunca da düşünüyorum acaba yakın olur muyuz diye sevgilim eski bir arkadaşıyla ve eşiyle yemeğe çıkalım dedi geçenler de o arkadaşının eşi için böyle düşündüm mesela ama olmuyor ben de annemi kaybettim benim yanımda ozaman ailem de olmadı neden cenazede ağlamadı diye laf yaptılar yanımda kim vardı hangi arkadaşım vardı aklıma gelmiyor kuzenim kardeşim de pek yanımda hissetmedim beni pek tanıyamadıklarını düşündüm hep. biraz karakterimizle alakalı sanırım ben her ortamda arkadaş olsun aile içinde olsun ve iş hedeflerimde olsun ne hissediyorsam ne düşünüyorsam içtenlikle davranırım sevecen davranırım malesef böyle davrandığınızda saygı duymuyorsunuz örnek vereyim ressamım güzel bir sergi yaptım daha öncekilerden daha hazırlanmış solo bir sergiydi herkesin ilgisi üzerimdeyken bile benim içtenliğimin kullanıldığını düşündüm keşke farklı davransaymışım olduğum gibi konuşmasaydım dedim insanlar bunu bekliyor oyna istiyorlar arkadaş çevremde de böyle insanlara değer vermeyin o telefonlarını açmayın burnunuz havada dolaşın peşinizde oluyorlar, egoist davranmak gerekiyor ressamlıkta da arkadaşlıkta da aile içinde de böyle megaloman olmak gerekiyor, bu bahsettiğim arkadaşlarımdan biri sergi zamanımda telefonlarını açmadığım için bana bir mesajlar atmıştı sevecen sevecen sevgilimle çok şaşırdık daha önce beni aramayan cevap vermeyen bir insan bu, hepsi de ders oluyor işte

Bende yeni tanistigim biri hakkında direk bunu düşünüyorum o_O:KK50:

Benzer seyler yasamisiz, gercekten hepsi ders oluyor... basiniz saolsun buarada
Sizin yasiniz kaç? Bana en iyi arkadasliklar en gec lisede kuruluyormus gibi geliyor. Bizden gecti sanki umarim yaniliyorumduro_O

Kesinlikle kismet dostluk...hayati paylasmaktan mutlu olacağın ve bunu karşılıklı yaşayacağın kisileri bulmak elbette zor. 17yillk dostlugm bitti merhabadan öte olmaz sanirm su saatten sonra.hayat suprizlerle dolu. Benimde arkadasm cok. Dostluk dediginiz gbi bambaska bir şey.

Aynen öyle.... arkadas bulunuyor bulunmasina da dost bulunmuyor... oyle arkadaslarinizla sirlarinizi da konuşamiyorsunuz.. benim cigerimi bilen ona gore tavsiye veren teselli eden yardimci olan bi dost cok isterdim..

Sizin yasiniz kaç? Bana en iyi arkadasliklar en gec lisede kuruluyormus gibi geliyor. Bizden gecti sanki umarim yaniliyorumduro_O

benim de arkadaşlarım arasında en sevdiklerim lisedekilerdi. ünv.dekilerle koptum gitti.

İnsan tahlilinizin iyi olması lazım, ufak detaylardan huylanıp boş vermemeniz lazım, gelene değil, hak edene dostum demeniz lazım.

Insan psikolojisi hakkinda yetenekli olduğumu dusunuyorum bu yuzden bu bölümü sectim ben.. ufacik bi hareketten insanin ne dusundugunu ne hissettigini anlayabiliyorum hicte yanılmam. Ama kör sağır dilsizi oynamak gerekiyomus onu anladim o da benim yapima uygun degil

Hak edeni bulsam streçleyip dolaba kaldiricam, ama yok yok...:110:

25imdeyim şöyle beraber dolaştığım dedikodu yaptığım dertleştiğim ortaokul arkadaşım vardı birde seneler önce aynı yerde çalıştığım çocukluk arkadaşım çocukluk arkadaşım işyerinde patrona yaranmak için sırtımdan vurdu hatta davalık olduk patronla o da şahit olma durumunda kaldı diğeri ne oldu bilmiyorum bile onun dışında netten de çevremde arkadaşlarım yakın bildiklerim oldu durum bu işte herkes menfaati olduğu kadar sizi arıyor sadece benim değil sevgilimle de sık konuşuyoruz bunu onun arkadaşları daha beter. sen ne güzel üni e başlayacakmışsın burada arkadaşların olur mutlaka iyi insanlarla karşılaşırsın umarım benim pek bunu kurmam mümkün olmuyor

benim de arkadaşlarım arasında en sevdiklerim lisedekilerdi. ünv.dekilerle koptum gitti.

Ben hazirlik ogrencisiyim hayirlisiyla basliyorum, ama hep duydugum sey üniversite arkadasliklari hep cikarlar uzerine kurulu... Çevremde kimi görsem "dost" hepsi lisede tanismis... yada cocukluktan beri beraberler..

25imdeyim şöyle beraber dolaştığım dedikodu yaptığım dertleştiğim ortaokul arkadaşım vardı birde seneler önce aynı yerde çalıştığım çocukluk arkadaşım çocukluk arkadaşım işyerinde patrona yaranmak için sırtımdan vurdu hatta davalık olduk patronla o da şahit olma durumunda kaldı diğeri ne oldu bilmiyorum bile onun dışında netten de çevremde arkadaşlarım yakın bildiklerim oldu durum bu işte herkes menfaati olduğu kadar sizi arıyor sadece benim değil sevgilimle de sık konuşuyoruz bunu onun arkadaşları daha beter. sen ne güzel üni e başlayacakmışsın burada arkadaşların olur mutlaka iyi insanlarla karşılaşırsın umarım benim pek bunu kurmam mümkün olmuyor

Sizin arkadaşlarınız benimkinden de betermis, nasil yapabildi o kadin bunu yani sizi davalik edecek kadar ne yasamis olabilir :KK62:
Benim duyduğumda universite arkadasliklari hep cikara, menfaate bagli
Bazilarimiz böyle sanssiz oluyoruz bu konularda iste.. umarim bu zorluklarin mukafatini eşten, işten yana aliriz:110:

ben de aynı durumdayım. vefa yok, herşey menfaat olmuş. şu an görüştüğüm dostum dediğim biri yok, ne acı... dertleşeceğim birisi yok. böyle olunca da nette daha fazla vakit geçirir oldum, burası da olmasa ne yapardım kim bilir...

Kesinliklee ya ayniyiz... ben de surekli internetteyim buyuzden ya bi dizi izlerim ya burda takilirim. Yani burdaki her konuyu biliyorum resmen. Zaten yine derdimi buraya döktüm..:KK51:
Gerçekten iyiki burasi var

Ben hazirlik ogrencisiyim hayirlisiyla basliyorum, ama hep duydugum sey üniversite arkadasliklari hep cikarlar uzerine kurulu... Çevremde kimi görsem "dost" hepsi lisede tanismis... yada cocukluktan beri beraberler..

aynen öyle. üniversitede kalıcı arkadaş edinmek biraz zor oluyor. herkes kendi çıkarını düşünüyor. :KK14:

İnternetten : )
Gerçekten... Ortak ilgi alanımız olan bir forumda tanıştık bundan 8 yıl önce.

Yaptığım, yapmadığım, yapmayı düşündüğüm her şeyi, hayatımda olan biten her şeyi, en utandığım şeylerden en gurur duyduğum şeylere kadar her şeyimi bilen; bir olay olduğunda birkaç saat içinde anlatmak zorunda hissettiğim; bazen kızan hatta tehdit eden; sırf o yapma dedi diye bazı şeyleri yapmaktan vazgeçtiğim, her konuda akıl istediğim, en kötü şeylerimde bile beni yargılamadan yanımda olan, sonuna kadar güvendiğim tek kişi.

Beni en sıkan, boğan şeyleri bile saatlerce dinleyen, dertleştiğim ve bu nedenle aslında ruh sağlığımı borçlu olduğum kişi.

Bunu okuyorsan, bunu duymayı sevmiyorsun biliyorum ama, seviyorum seni : )

Vay be:KK51::KK48:

Ama nasil guvendiniz internetten birine, ve nasil buldunuz :KK53: burdan mi
Suanda yuz yuze de gorusuyomusunuz yoksa sadece internetten mi?

Back
X