- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 408
- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
hilal canım saglıklan alacaksın kucagına ınşşşşşşşşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar ben de tüplerim tıkalı olduğundan bu yöntemi denemek zorundayım.Çok fazla bi bilgim yok henüz araştırıyorum istanbulda olanlar tecrübelerini ve doktorlarını paylaşabilirseniz çok mutlu olucam.Allah herkesin gönlüne göre versin kabullenmesi çok zor bi durummuş.
hilal85 Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.Sağlık sıhhat versin bebğinede sanada inş.
catdog Tebrik ederim canım senide Allah bizlerede nasip etsin yarabbiiiiiiiiim
inşş esraaa
darısı başına canımm..tüm isteyenlerin inşş
inşş esraaa
darısı başına canımm..tüm isteyenlerin inşş
merhaba... bizimde sperm sayısı düşük ve morfoloji biraz fazla bozuk..ilk denememiz..5.gün embriyosu blast olarak transer edildi .. inşallah pazartesi pozitif diyebilirim sizlere:))) memorial has. yaptırdık 1500 ilaç+1900 eur hastane masrafı tuttu..
sonucun ne ne oldu tatlım?
:)))) sonucum pozitif canım... ilk denemem di ve başrdık... darısı bekleyen herkesin başına..
cok guselllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
ben demıstım ama ugur getırecek topıgım dıe
saglıklan al kucagına ınşşşşşşşşşş
darısı bıze
duanı eksık etme ne olurrrrrrrrrrrrrrrrr
angel74 canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
benim eşimin de morfolojisi 0 çıktı bizim ilk denememiz negatif oldu inşallah 2. denemede kavuşuruz biz de bebişimize hayırlısı ile
inşallah canım... sen nerede yaptırdın tüp bebeğini.. bu konuda sana ist. memorialı tavsiye ederim özellikle erkek faktörlerinde çok iyiler.. allah hepimizin kucağını doldursun inşallah..
inşallah canım... sen nerede yaptırdın tüp bebeğini.. bu konuda sana ist. memorialı tavsiye ederim özellikle erkek faktörlerinde çok iyiler.. allah hepimizin kucağını doldursun inşallah..
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım
angel sana ozelden mesaj attım gormedın galıba
görmedim bacım.. dur sana cevap yazayım...:))))
angel ozle mesaja bısı yazmadan yollamıssın
sadece benım yazdıklarımı koppyalamıssın