Nerede-Hangi sorundan Dolayı Tüp Bebek Yaptırdınız?

gerı gerı gıt yazdıgın gene cıkar zaten kopyala buraya yaz topıgıme

canım bizim erkek faktörü idi.. eşimin morfolojisi 0 idi.. yıkamadan sonra normali bulabiliyorlardı... sayıda düşüktü.. bende çikulata kisti vardı polip vardı.. anlayacağın bizde yok yoktu :))) önce kisti sonra polipi aldırdım. sonra tüp bebeğe başladık.. başlarken bu işin olacağına çok inandım.. sakın karamsar olma.. doktorlar bile söylüyorlar çok kafana takarsan benim başarımıdüşürürsün diye..

transferden sonra eve gelince yattım.. ertesi günü kaltım masada kahvaltımı yaptım sonra yattım sonra evde dolaştım yine yattım ... anlayacağın kötürüm gibi yatmıyorsun.. metabolizmayı yavaşlatıp rahimin kanlanmasını engelleme.. kalk dolaş sadece sonra yine uzan... yorulunca hep yattım.. kendimi hiç zorlamadım.. eğilmedim uzanmadım ağır kaldırmadım.. tezgah üstü işlerimi yaptım ...bol sıvı tüket kabız olma ilaçlardan dolayı oluyorsun sakın ıkınma.. bırak içinde kalsın :))) nasıl olsa çıkacaktır :))) yemeklerimde normal sebze yedim meyve yedim özel bişey yapmadım...

ben kısa protokoldu ve biz eşimle 36 yaşındayız.. sende problem yoksa olmaması için bir neden de yok.. böyle düşün:.. önce kadın sağlıklı olucak.. erkek bir tane sperm çıksa yeter... senin problemin yoksa MERAK ETME SENDE BAŞARILI OLURSUN... walla bacım aklıma başka bişeyde gelmiyor.. toplam maliyet 6000 tl gibi tuttu .. ilaç +hastane memorial hastanesinde yaptırdım.. erkek infertileti konusunda çok iyiler.. sana şiddetle tavsiye ederim... tedavin hayırlı uğurlu olsun..inşallah sende başarılı olursun... evine bebeişini götürürsün kucağında...

canım bizim erkek faktörü idi.. eşimin morfolojisi 0 idi.. yıkamadan sonra normali bulabiliyorlardı... sayıda düşüktü.. bende çikulata kisti vardı polip vardı.. anlayacağın bizde yok yoktu :))) önce kisti sonra polipi aldırdım. sonra tüp bebeğe başladık.. başlarken bu işin olacağına çok inandım.. sakın karamsar olma.. doktorlar bile söylüyorlar çok kafana takarsan benim başarımıdüşürürsün diye..

transferden sonra eve gelince yattım.. ertesi günü kaltım masada kahvaltımı yaptım sonra yattım sonra evde dolaştım yine yattım ... anlayacağın kötürüm gibi yatmıyorsun.. metabolizmayı yavaşlatıp rahimin kanlanmasını engelleme.. kalk dolaş sadece sonra yine uzan... yorulunca hep yattım.. kendimi hiç zorlamadım.. eğilmedim uzanmadım ağır kaldırmadım.. tezgah üstü işlerimi yaptım ...bol sıvı tüket kabız olma ilaçlardan dolayı oluyorsun sakın ıkınma.. bırak içinde kalsın :))) nasıl olsa çıkacaktır :))) yemeklerimde normal sebze yedim meyve yedim özel bişey yapmadım...

ben kısa protokoldu ve biz eşimle 36 yaşındayız.. sende problem yoksa olmaması için bir neden de yok.. böyle düşün:.. önce kadın sağlıklı olucak.. erkek bir tane sperm çıksa yeter... senin problemin yoksa MERAK ETME SENDE BAŞARILI OLURSUN... walla bacım aklıma başka bişeyde gelmiyor.. toplam maliyet 6000 tl gibi tuttu .. ilaç +hastane memorial hastanesinde yaptırdım.. erkek infertileti konusunda çok iyiler.. sana şiddetle tavsiye ederim... tedavin hayırlı uğurlu olsun..inşallah sende başarılı olursun... evine bebeişini götürürsün kucağında...

cevabın vede su yazıkların ıcın allh razı olsun gercekten
guldurdun benı bırak ıcınde kalsınlar :))))))
cevrmde yaptıran yok olsada soramam
sızlerden yardım almak ıstedım
ılk denemem cok panıgım
olumlu dusunmek zorundayım
esım sureklı soruor ıcıne ne doguyor dıe bende tutucakkkkkkk DIORUM
bayahı pahalı tutmus hastane falan masrafları ama olsun deger hersey ıcın
bende senden vede dıger arkadslardan aldıgım bılgılerı uygulayacagım
saol canım.....
sımdı tupte hamıle kalınınca bebek transfer gununden ıtıbarenmı sayılıyor ne kadarlık oldugu....

cevabın vede su yazıkların ıcın allh razı olsun gercekten
guldurdun benı bırak ıcınde kalsınlar :))))))
cevrmde yaptıran yok olsada soramam
sızlerden yardım almak ıstedım
ılk denemem cok panıgım
olumlu dusunmek zorundayım
esım sureklı soruor ıcıne ne doguyor dıe bende tutucakkkkkkk DIORUM
bayahı pahalı tutmus hastane falan masrafları ama olsun deger hersey ıcın
bende senden vede dıger arkadslardan aldıgım bılgılerı uygulayacagım
saol canım.....
sımdı tupte hamıle kalınınca bebek transfer gununden ıtıbarenmı sayılıyor ne kadarlık oldugu....

yok son adet tarihinden itibaren sayılıyor.

herkese başarılar dilerim pozitif sonuç alanların gözleri aydın hayırlı olsun inşallah tedavidekilere de başarılar dilerim.Benimde cuma günü transferim oldu memorıalde,beklemedeyim bende pco var eşimde spermde şekil bozukluğu birinci denemem ve tek embriyo transferi oldu

herkese başarılar dilerim pozitif sonuç alanların gözleri aydın hayırlı olsun inşallah tedavidekilere de başarılar dilerim.Benimde cuma günü transferim oldu memorıalde,beklemedeyim bende pco var eşimde spermde şekil bozukluğu birinci denemem ve tek embriyo transferi oldu

canım tedavin hayırlı olsun inşallah...

hyırlı sonuclarlan gel ınşşşşşşşşalkisalkisalkis

sorunlarımız aynı canım bende de pco var eşimde sperm şekil bozukluğu benim ilk denemem maya da oldu tutmadı inşallah seninki hayırlısı ile tutar canım böyle olup da ilk denemede tutanlar var sitede

ramazan ayınız mubarek olsun kızlar
rabbım tuttugunuz orucu ettıgınız duları kabul eylesın ınşşş
bzılerede hayırlısıylan hayırlı bır evlat versın ınşşşşşşşşşş

mrb arkadaşlar.Angel74 tebrik ederim. Bende dün transfer oldum inş hepimize senin gibi sevinmek nasip olur.Hayırlısıylada kucağına alman dileğiyle...
esra8 senin tedavin hangi aşamada?

hade hayırlı olsun transferın canım
hayırlı haberler olsun ınşşş

ben ekımde baslıcam canım
su bayram seyran ggecsın
eylulun sonunda randevu almaya gıdıcem

Back
X