Nerede-Hangi sorundan Dolayı Tüp Bebek Yaptırdınız?

cnm eşimin sperm sayısı ve morfolojisi çok kötüydü. brüksel tüp bebek merkezi prof.dr.yücel karaman yeni yasa nedeniyle tek embriyo transfer edildi ama blast embriyoydu.ilk denememizdi sonuç pozitif :nazar:

cok gusel alkisalkisalkis
rabbım saglıklan bebegını buyutmeyı nasp etsın
bzlerede duanı eksık etme canım:1hug:

eşimde oligospermi ve varikosel var..bendede polikistikover vardı..
ilk denemeyi erdem hastanesinde yaptırdık boş gebelik geçirdim..
2.denememi umut tüp bebek merkezinde yaptırdım ve tuttu..kızımda dünyaya geldi fakat erken doğum oldu ve kızım şuan küvezde...darısı hepinizin başına kzılarr
umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin arkadaşlar.......hep umutlu olunn ve sonucunuzda pozitif olsun inşş....

ayyyy mınık prensesını demek dogurdun
saglıklı bır sekılde buyut ınş annesı
op onu benım yerıme

slmlar benimde ilk denemem allah izin veririse pazartesi test günüm inş bebgim benimledir.benimde eşimin sperm sayızı çok az dı.bende umut tüp bebkte yaptırdım doktorum ulun beydi ve çok memnun kaldık inş herkesin çift çift bebkleri olur..inşşşş

gamzelım ınş kımsenın emeklerı bosa cıkmaz
senınde burda mutluluk haberlerını alırız
bızımle paylasmayı unutma....

ESRACIIIIIMM, kanımı verdim, sonucu saat 3te söylecekler, arkadaşım sanırım topiğinde açıklayan ilk ben olacağım, hadi hayırlısı bakalım, ak mı kara mı bugün belli olacak

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

bır gobek atalım bugun yaw demi ama
hade bakalım
bebegının pozıtıf haberınlen gel inşşşşşşşşş
şu mubarek gun

günaydın kızlar,

benim ilk tüp bebek denemem olacak eylül yada ekimde mayada düşünüyorum kısmet olursa Allahım herkese nasip etsin inş...

sowaycım inş. iyi haberlerini bekliyoruz...

uhde bende ekımde yaptırmayı dusunuyorum
uzun protokol uygulanırmıs bana yasımdan dolayı
aynı zmanda hamıle kalırız ınşşşşşşşşşşşşşş
opuyorumnanaktan

bizimde erkek infertilitesi azosperm sperm taşıyıcı kanal yokluğu yüzünden ilk denememiz ankara gatada yapıldı kısa protokol sonuç pozitif...

uhde bende ekımde yaptırmayı dusunuyorum
uzun protokol uygulanırmıs bana yasımdan dolayı
aynı zmanda hamıle kalırız ınşşşşşşşşşşşşşş
opuyorumnanaktan

inş. canım aynı dönemde hamile kalırsak takip ederiz birlikte kaydirigubbakcemile5zemuszemus

inşallah arkadaşlar Allah hepimize annelik hakkını hayırlısıyla versin. bende umutsuzdum negatifleri duydukça ancak pozitif düşününce pozitif olacak buna emin olun. ilk sperm testinden sonra yıkıma uğramış ve sürece katılmıştık TESE spermi ile oldu bizimkisi yanı ameliyat ve mikroenjeksiyon...transferden 5 gün sonrada van ilinde göreve başladım hemen seminer dönemi bittide istirahat edebildim... Allah'ım yüzümüzü kara çıkartmadı darısı sizlerin başına arkadaşlarım...

Son düzenleme:
sperm azlıgı sebebinden 2 aşılama yaptırdım ilk tüp denememide haziran ayında medikalparkta yaptırdım sonuç negatif

inşallah arkadaşlar Allah hepimize annelik hakkını hayırlısıyla versin. bende umutsuzdum negatifleri duydukça ancak pozitif düşününce pozitif olacak buna emin olun. ilk sperm testinden sonra yıkıma uğramış ve sürece katılmıştık TESE spermi ile oldu bizimkisi yanı ameliyat ve mikroenjeksiyon...transferden 5 gün sonrada van ilinde göreve başladım hemen seminer dönemi bittide istirahat edebildim... Allah'ım yüzümüzü kara çıkartmadı darısı sizlerin başına arkadaşlarım...

cokmu zor bır surec ben cok korkuyorum
onceden vajılı oldugumdan dolayı
alt muayenelerde gene kasılıyorum
transferde altan bişiler yapılıomus
onda aneztesi uygulanırmı ıstesem ?

bizimde erkek infertilitesi azosperm sperm taşıyıcı kanal yokluğu yüzünden ilk denememiz ankara gatada yapıldı kısa protokol sonuç pozitif...
canım hayırlı olsun bebişin

bende gatada tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum,nasıl memnun kaldın mı?ilaçlar dahil nekadar tuttu?

BEN ANKARADA ANATOLİA TÜP BEBEK MERKEZİNDE YAPTIRMIŞTIM.EŞİMDE VARİKOSEL VE SPERM HAREKETLİLİĞİ SORUNU VARDI.BENDE DE ENDOMETRİOSİS.İLK DENEMEMİZDE HAMİLE KALDIM.İKİ BUÇUK AYLIK İKİZ ANNESİYİM ŞİMDİ.darısı tüm isteyenleirn başına İnşallah.

merhaba... bizimde sperm sayısı düşük ve morfoloji biraz fazla bozuk..ilk denememiz..5.gün embriyosu blast olarak transer edildi .. inşallah pazartesi pozitif diyebilirim sizlere:))) memorial has. yaptırdık 1500 ilaç+1900 eur hastane masrafı tuttu..

Back
X