• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerede hata yapıyorum?

Ber ra

Kanadım ol...
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
3.008
3.762
63
Aldatilmis ve kötü bir şekilde ayrılmıştım 2.5 yıl maddi ve manevi destek almadan oğlumu büyütmeye çalıştım

3 ay önce yeniden evlendim eşim çok iyi biri ama ortak noktamız yok denecek kadar az oğlum gece uyumuyor kesinlikle söylediklerimi dinlemiyor tüm oyuncaklarını odaya döküyor TV hep açık çizgi film izliyor sürekli birseyler istiyor eşim ses etmiyor ama birgun kızarsa terslerse ne yaparım diye düşünüyorum oğlumu mutlu edemiyorum bana sen dünyadaki en kötü annesin dedi bugün
Oysa onun için çok mücadele ettim hep sevdim
Eşim çok titiz bir adam yüzünden belli oluyor ev dağınık olunca suratı değişiyor biraz dinlenmek haber izlemek TV ye bakmak erken uyumak istiyor

Nerede hata yapıyorum diye çok sordum kendime oğlumun babası hiçbir şekilde ilgilenmiyor ama onu dinliyor ve çok seviyor
Onun evinde erken uyuyormus ve TV yi izlemiyorum dedi
Eski eşimin hayatındaki kadın kurallar koymuş ve onlara uyuyor
Bizimle devamlı yaşayacak bir süre sonra ve ben nasıl düzen kuracağım bilmiyorum

Diğer konularınızı da az çok bildiğimden siz çok zor zamanlar geçirdiniz. Kolay değildi yaşadıklarınız. Şimdi tekrar yeni bir düzen kuruyorsunuz bocalamanız çok normal. Oğlunuzunda düzeni çok sık değişti. Öncelikle bu yeni düzende ilk önce siz mutlu ve huzurlu olun ki ailenize bu mutluluğu ve huzuru verebilesiniz. Eşinizde olumlu noktalara odaklanın. Daha çok paylaşım yapmaya çalışın. Çocuğunuza sık sık sevginizi belli edin, çocuk yetiştiren arkadaşlar yardımcı olacaktır ben anne olmadığım için fazla öneride bulunamıyorum ama çok mutlu olun inşallah 🙏😊

Diğer konularınızı da az çok bildiğimden siz çok zor zamanlar geçirdiniz. Kolay değildi yaşadıklarınız. Şimdi tekrar yeni bir düzen kuruyorsunuz bocalamanız çok normal. Oğlunuzunda düzeni çok sık değişti. Öncelikle bu yeni düzende ilk önce siz mutlu ve huzurlu olun ki ailenize bu mutluluğu ve huzuru verebilesiniz. Eşinizde olumlu noktalara odaklanın. Daha çok paylaşım yapmaya çalışın. Çocuğunuza sık sık sevginizi belli edin, çocuk yetiştiren arkadaşlar yardımcı olacaktır ben anne olmadığım için fazla öneride bulunamıyorum ama çok mutlu olun inşallah 🙏😊
İnşallah ❤️

Aldatilmis ve kötü bir şekilde ayrılmıştım 2.5 yıl maddi ve manevi destek almadan oğlumu büyütmeye çalıştım

3 ay önce yeniden evlendim eşim çok iyi biri ama ortak noktamız yok denecek kadar az oğlum gece uyumuyor kesinlikle söylediklerimi dinlemiyor tüm oyuncaklarını odaya döküyor TV hep açık çizgi film izliyor sürekli birseyler istiyor eşim ses etmiyor ama birgun kızarsa terslerse ne yaparım diye düşünüyorum oğlumu mutlu edemiyorum bana sen dünyadaki en kötü annesin dedi bugün
Oysa onun için çok mücadele ettim hep sevdim
Eşim çok titiz bir adam yüzünden belli oluyor ev dağınık olunca suratı değişiyor biraz dinlenmek haber izlemek TV ye bakmak erken uyumak istiyor

Nerede hata yapıyorum diye çok sordum kendime oğlumun babası hiçbir şekilde ilgilenmiyor ama onu dinliyor ve çok seviyor
Onun evinde erken uyuyormus ve TV yi izlemiyorum dedi
Eski eşimin hayatındaki kadın kurallar koymuş ve onlara uyuyor
Bizimle devamlı yaşayacak bir süre sonra ve ben nasıl düzen kuracağım bilmiyorum
Cok alttan alir anne rolunu unutup sadece vicdanla yaklasirsan sonuclari bunlar olur.Kendini zorla ya da kizarak saydir demiyorum ama senin anne olarak sinirlarin olmali ve o cocuk oldugunu bilerek bu sinirlari asmamali.Her istedigini yapmayi birakin tepkisine tepkisiz kalin.İstedikleri olmadigi ya da kurallari ezdigi zaman karsilasacagi onu geri adim attiracak bir yol bulmanizi oneriyorum.

Ben nerde hata yapıyorum diye sormussunuz ya 'ortak noktanız' olmayan titiz ev dagınıkken yuzu degısen adamla evlerek yapmissınız hatayı.

Adam agzıyla bisey demese de bakarak kasıyor sizi, denk degılsınız.

Neden evlendiniz? Asık mı oldunuz?
aynı yerden yara almış iki kişi olmamız sonrasinda yaşadığı apartmandaki komşuları iş arkadaşları hemşehrilerinin hep iyi bahsetmeleri 1 ay kadar araştırdım kendisini babamla beraber
Naif biri olması beni etkiledi ailemle aram iyi değildi
10 yıl evli kalmıştım düzene bir aile ortamına alışmıştım evlendim
Oğlum zor bir bebekti ve zor büyüttüm biraz zor bir çocuk malesef çok fazla sabır gerekiyor

Son düzenleme:
aynı yerden yara almış iki kişi olmamız sonrasinda yaşadığı apartmandaki komşuları iş arkadaşları hemşehrilerinin hep iyi bahsetmeleri 1 ay kadar araştırdım kendisi babamla beraber
Naif biri olması beni etkiledi ailemle aram iyi değildi
10 yıl evli kalmıştım düzene bir aile ortamına alışmıştım evlendim
Oğlum zor bir bebekti ve zor büyüttüm biraz zor bir çocuk malesef çok fazla sabır gerekiyor
Esınızın de cocugu var mı

Cok alttan alir anne rolunu unutup sadece vicdanla yaklasirsan sonuclari bunlar olur.Kendini zorla ya da kizarak saydir demiyorum ama senin anne olarak sinirlarin olmali ve o cocuk oldugunu bilerek bu sinirlari asmamali.Her istedigini yapmayi birakin tepkisine tepkisiz kalin.İstedikleri olmadigi ya da kurallari ezdigi zaman karsilasacagi onu geri adim attiracak bir yol bulmanizi oneriyorum.
Çok fazla şey denedim destekde aldım 2.5 yıllik ayrılık döneminde bir düzenimiz oturmuştu ama annem ve kız kardeşim evde istemediler bununla uğraştım o dönemde de hep imtihan ediliyorum malesef

Esınızın de cocugu var mı
Var 17 yaşında çok ama çok sessiz bir çocuk eşim sadece bir kere 4 5 aylıkken ağladı hiç ağlamadı bir daha diye bahsetti halaları ve yengeleride hep öyle bahsediyor
Sadece babayla konuşuyor oda çok ama çok nadir kimseyle konusmazmis genelde
Anneyle yaşıyor arada sırada gelip babasından harçlık alıp gidiyor

Eşiniz ya da yaşadıklarınız konusunda bir şey diyemem. Eski konularınızı bilmiyorum, burdaki veriyle de bir çıkarım yapamıyorum.

Ama oğlunuzun biraz kurala ihtiyacı var bana kalırsa. Kural koyunca kötü ebeveynler olmayız. Oyun saati, oyun oynayacağı alan, tv saati, sokakta oynama saati belli olmalı çocuğunuzun. Onun ve sizin iyiliğiniz için bunlar gerekli.

Var 17 yaşında çok ama çok sessiz bir çocuk eşim sadece bir kere 4 5 aylıkken ağladı hiç ağlamadı bir daha diye bahsetti halaları ve yengeleride hep öyle bahsediyor
Merakımı mazur gorun esınız kac yasında?

Eşiniz ya da yaşadıklarınız konusunda bir şey diyemem. Eski konularınızı bilmiyorum, burdaki veriyle de bir çıkarım yapamıyorum.

Ama oğlunuzun biraz kurala ihtiyacı var bana kalırsa. Kural koyunca kötü ebeveynler olmayız. Oyun saati, oyun oynayacağı alan, tv saati, sokakta oynama saati belli olmalı çocuğunuzun. Onun ve sizin iyiliğiniz için bunlar gerekli.
Koydum koyuyorum ama kesinlikle uyumuyor

Bu arada yukarıda yazmıssınız annem kardesım istemedi bosandıktan sonra diye ınsallah simdı evinize gelmiyorlardır

39 bense 33 13 yıl evli kalmış 18 yıldır aynı iş yerinde çalışıyor herkesin saygı duyduğu bir adam
Insallah mutlu ve huzurlu olursunuz, kalan hayatınız el ustunde ve guzel gecer.

Cocugum yok, cocukla ilgili ne yapmanız lazım bilmiyorum.

Koydum koyuyorum ama kesinlikle uyumuyor

O sizin elinizde olan bişey. Ceza ve ödülle eğitmeyi doğru bulmam ama bazen gerektiğinde kullanılabilir yöntemler bunlar. Çocuğunuz sizi değil siz çocuğunuzu yönetmelisiniz. Gerekirse ilk etapta eşinizden yardım isteyin, kuralları o koysun. O zaman uygulama ihtimali daha yüksek. Çocuk kaç yaşında bilmiyorum, farazi yorum yapıyorum ama şimdiden sözünüzü dinletemediğiniz çocukla ergenlik yıllarında baş edemezsiniz.

Back
X