• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nerede hata yapıyorum?

Bu çocuğun ayrı odası yok mu orayı dağıtsın sadece? Babanne bakıyormuş anladığım kadarıyla e çocuk anne başkasıyla baba başkasıyla düzenler farklı normal böylr davranması. Destek aldırmalısınız. Sizin içinde üzüldüm diken üstünde rahat olamamak kötü bir duygu. Zamanla düzelir umarım herşey

Oğlum aldatıldığımı biliyor olayların farkında çocuk 2.5 yıl benleydi son 3 aydır babaanne de eski eşim çocuğu görmek istediğini söyleyip götürdü ve çocuğu doldurmuş çocuk 1 ay hiç gelmek istemedi ben gidip gördüm 2 aydirda devamli irtibat halindeyim telefonla görüşüyorum hafta sonları yanıma getiriyorum
Cocugun aklı ermedigi icin muhtemelen sizi suçluyor gibi geldi bana. 6.5 yasinda ki erkek cocuk ne anlar aldatmaktan muhtemelen babasi da ben erkeğim yaparim sen de erkeksin yaparsin bunlar normal seyler diye ona aşıladı. Baska bir sey gelmedi aklıma

Bu çocuğun ayrı odası yok mu orayı dağıtsın sadece? Babanne bakıyormuş anladığım kadarıyla e çocuk anne başkasıyla baba başkasıyla düzenler farklı normal böylr davranması. Destek aldırmalısınız. Sizin içinde üzüldüm diken üstünde rahat olamamak kötü bir duygu. Zamanla düzelir umarım herşey
Malesef yok eşim bekar olduğu için ev bulamamış bundan önceki evdende komşuları bekar diye şikayet ettiği için evden çıkarılmış şimdiki evimiz küçük ev arıyoruz aylardır ama işine yakın uygun bir ev bulamadık bir ev var ama 1 aya kadar ruhsatı vs bitecek onu bekliyoruz
Destek almamız için para lazım bende iş bulamadim eşimden de böyle bir talepde bulunamam
Ailem boşanma sonrası destek çıksaydı işler bu hale gelmezdi zaten eşimle 6 ay sonra evlenecektik ama aileler baskı yaptı evlenin yuvanizi bilin diye alelacele evlendik taksite girdik vs
Ben ailem destek olsaydı uzunca bir süre evliliği düşünmeyecektim çalışıyordum onlardan oğluma bakmaları dışında birşey beklemedim ama malesef oğlumu istemediler
Çalıştığım süre zarfında da maddi olarak yardım ettiğim için kenara para da atamadım
Ailem arkamda olsa iyi bir mesleğim olsa daha farklı olabilirdi hersey ama işte olmuyor

Cocugun aklı ermedigi icin muhtemelen sizi suçluyor gibi geldi bana. 6.5 yasinda ki erkek cocuk ne anlar aldatmaktan muhtemelen babasi da ben erkeğim yaparim sen de erkeksin yaparsin bunlar normal seyler diye ona aşıladı. Baska bir sey gelmedi aklıma
Oğluma babası ben erkeğim istediğim kadar evlenebilirim demişti ilk ayrıldığımız dönemde o kadar yalnız bırakıldım ki anlatamam

Oğluma babası ben erkeğim istediğim kadar evlenebilirim demişti ilk ayrıldığımız dönemde o kadar yalnız bırakıldım ki anlatamam
İste bu yüzden cocuk bilincaltinda neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyor. Ailrniz konusunda da cok üzüldüm alelacele evlenmissiniz. Bence esiniz oğlunuza kadınların değerli olduğunu özellikle annelerin cok kiymetli olduğunu anlatsin. Baska bir otorite figüründen bunu duymak iyi olabilir.

İste bu yüzden cocuk bilincaltinda neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilmiyor. Ailrniz konusunda da cok üzüldüm alelacele evlenmissiniz. Bence esiniz oğlunuza kadınların değerli olduğunu özellikle annelerin cok kiymetli olduğunu anlatsin. Baska bir otorite figüründen bunu duymak iyi olabilir.
Eşim benimle temizlik yapıyor hep sevdiğini söylüyor ben yemek yaparken sofrayı hazırlıyor oğluma iyi örnek olmaya çalışiyor oğlumla konuşmak istiyor ama kesinlikle dinlemiyor eşimi eşim sagolsun oğluma mont ve bot aldı kışın elinden geldiğince birşey yapmaya çalışıyor
Eşimle ailelere borcsuz evlenelim temiz bir ev bulalım biraz da tanırız birbirimizi zaman verin bize dedik ama annesi yaşım geçiyor ölmeden göreyim baban göremedi dedi abileri de 4 yıldır teksin sanada yazık yuvani bil dediler
Ailemde aynı şeyleri dediler
Ve evlendik 3 ay nisanlilik dönemimiz oldu

Eşim benimle temizlik yapıyor hep sevdiğini söylüyor ben yemek yaparken sofrayı hazırlıyor oğluma iyi örnek olmaya çalışiyor oğlumla konuşmak istiyor ama kesinlikle dinlemiyor eşimi eşim sagolsun oğluma mont ve bot aldı kışın elinden geldiğince birşey yapmaya çalışıyor
Eşimle ailelere borcsuz evlenelim temiz bir ev bulalım biraz da tanırız birbirimizi zaman verin bize dedik ama annesi yaşım geçiyor ölmeden göreyim baban göremedi dedi abileri de 4 yıldır teksin sanada yazık yuvani bil dediler
Ailemde aynı şeyleri dediler
Ve evlendik 3 ay nisanlilik dönemimiz oldu
Olsun en azindan iyi ve merhametli bir eşiniz varmış. Her şey hallolur sıkmayın caninizi

Bu kadar zor şeyler yaşarken sizin psikolojiniz ne kadar zorlandıysa, çocuğunuzun ki kat be kat etkilenmiştir.Çocuğunuzu sevin, hem de çok sevin. Ama, seviyorum diyerek sınır koymayı ihmal etmeyin.Sevmek ve sevilmek demek, kuralsız yaşayıp, herşeyi kafasına göre yapmak değildir. Siz zaafiyet gösterirseniz, o daha çocuk olduğu için bunu kafasında, canımın istediği gibi davranabilirim olarak kodlar. Aranızdaki ilişki sevgi ve güven üzerine ilerlerse, o da sınırlarını bilir.Terk edilmek, istenmeme gibi duyguları yoğun yaşamış ve güven duygusu zedelenmiş bir çocuk var ortada. Toparlanması için güven duyması ve sevgi görmesi gerekiyor.
İstikrarlı,sabırlı ve sevgi dolu olmanız, onun o evin bir bireyi olduğunu ve herkes tarafından sevildiğini, değerli olduğunu hissettirmeniz gerekiyor.Otoritenizide tanıması için dengede ilerlemelisiniz.Çocuğu bir daha kimsenin evine göndermeyin. Sizin yaşadığınız yeri kendi evi bilmesi ve benimsemesi çok şeyi değiştirecektir.

Malesef yok eşim bekar olduğu için ev bulamamış bundan önceki evdende komşuları bekar diye şikayet ettiği için evden çıkarılmış şimdiki evimiz küçük ev arıyoruz aylardır ama işine yakın uygun bir ev bulamadık bir ev var ama 1 aya kadar ruhsatı vs bitecek onu bekliyoruz
Destek almamız için para lazım bende iş bulamadim eşimden de böyle bir talepde bulunamam
Ailem boşanma sonrası destek çıksaydı işler bu hale gelmezdi zaten eşimle 6 ay sonra evlenecektik ama aileler baskı yaptı evlenin yuvanizi bilin diye alelacele evlendik taksite girdik vs
Ben ailem destek olsaydı uzunca bir süre evliliği düşünmeyecektim çalışıyordum onlardan oğluma bakmaları dışında birşey beklemedim ama malesef oğlumu istemediler
Çalıştığım süre zarfında da maddi olarak yardım ettiğim için kenara para da atamadım
Ailem arkamda olsa iyi bir mesleğim olsa daha farklı olabilirdi hersey ama işte olmuyor
Anlıyorum haklısınız hayat bazen istediğimiz gibi olmuyor. Umarım hayat her açıdan çok güzel olur birazcık sabır diyelim.

Berra kitap önericem sana. Ben çok faydasını gördüm. Hareketli iki çocuğum var.
Ali Çankırılı / Çocuklara Söz Geçirme Sanatı. Şu süreçte alamazsan pdf olarak okumayı deneyebilirsin.

Berra kitap önericem sana. Ben çok faydasını gördüm. Hareketli iki çocuğum var.
Ali Çankırılı / Çocuklara Söz Geçirme Sanatı. Şu süreçte alamazsan pdf olarak okumayı deneyebilirsin.
Çok teşekkür ederim kuzum

Köpek gibi yetiştirilen çocuklar diye bir kitap var. Öneririm. Sizin sıkıntınız çocuk karşısında anne olduğunuzu ve ona karşı disiplin vermeyi göze alamadığınız için olmuş. Çocuğunuzdan korkup, çekiniyorsunuz. Onunla ilgili içten içten belki ayrıldınız, düzeni bozuldu diye suçluluk, belki de sizi sonra suçlar ve sevmez diye korkunuz var. Bunu o da algılamış. Tepkisini sallamayacaksınız. Ne dediği önemli değil şu an. Siz tatlı sert olmalısınız. Kesinlikle bağırın, cezalandırın demiyorum. Onun bir odası olmalı. Televizyon saatleri belli olmalı. Belirli bir saatte yatağına gidip kendisi uyumalı. Bunu sağlayabilirsiniz. İlk zamanlar size tepki gösterecek ama siz şiddete başvurmadan bu böyle olacak bundan sonra demeniz lazım. Diğer evde babası ve diğer kadına nazı geçmiyordur ve ne derlerse yapıyordur. Eşinizin çocukla ilgili ve onun artık babasının olduğunu bilmesi gerekiyor. Eve geldiğinde beraber bir saat oyun oynamalılar. Bir bağ kurulmalı. Sizle de öyle. Düzeninizi yavaş yavaş oturtun. Hem çocuğun psikolojisi için mutlaka şu salgından sonra bir çocuk psikiyatristinden yardım alın.

Köpek gibi yetiştirilen çocuklar diye bir kitap var. Öneririm. Sizin sıkıntınız çocuk karşısında anne olduğunuzu ve ona karşı disiplin vermeyi göze alamadığınız için olmuş. Çocuğunuzdan korkup, çekiniyorsunuz. Onunla ilgili içten içten belki ayrıldınız, düzeni bozuldu diye suçluluk, belki de sizi sonra suçlar ve sevmez diye korkunuz var. Bunu o da algılamış. Tepkisini sallamayacaksınız. Ne dediği önemli değil şu an. Siz tatlı sert olmalısınız. Kesinlikle bağırın, cezalandırın demiyorum. Onun bir odası olmalı. Televizyon saatleri belli olmalı. Belirli bir saatte yatağına gidip kendisi uyumalı. Bunu sağlayabilirsiniz. İlk zamanlar size tepki gösterecek ama siz şiddete başvurmadan bu böyle olacak bundan sonra demeniz lazım. Diğer evde babası ve diğer kadına nazı geçmiyordur ve ne derlerse yapıyordur. Eşinizin çocukla ilgili ve onun artık babasının olduğunu bilmesi gerekiyor. Eve geldiğinde beraber bir saat oyun oynamalılar. Bir bağ kurulmalı. Sizle de öyle. Düzeninizi yavaş yavaş oturtun. Hem çocuğun psikolojisi için mutlaka şu salgından sonra bir çocuk psikiyatristinden yardım alın.
Bana niye sabretmedin beklemedin bosanmasaydin demesinden korkuyorum babası annen gitti gitmeseydi demiş bir iki kere ilk dönemler bununla uğraştım
Niye evlendin de diyebilir eşimin 17 yaşındaki oğlu 4 ay babasıyla hiç konuşmadı görüştüğümüzü duyunca neden evleniyorsun anneme bir şans daha vermiyorsun gibi tepkiler verdi ben sevilmemekten korkuyorum hep bundan korkmuşum çünkü hiç sevilmemisim aldatildiktan sonra kendime yeni yeni itiraf edebiliyorum
Hep sahtelikleri sevgi zannetmişim eski eşim beni hiç sevmemiş oysa
Annemin babamın beni sevdiğini saçımı oksadigini hiç hatırlamıyorum mesela
Oğluma sevgimi hep söyledim ilk hamileliğimi öğrendigim andan itibaren hergün söyledim

Eşim beni seviyor mu bundan bile emin değilim mesela gözümün içine bakıyor oysa

Bana niye sabretmedin beklemedin bosanmasaydin demesinden korkuyorum babası annen gitti gitmeseydi demiş bir iki kere ilk dönemler bununla uğraştım
Niye evlendin de diyebilir eşimin 17 yaşındaki oğlu 4 ay babasıyla hiç konuşmadı görüştüğümüzü duyunca neden evleniyorsun anneme bir şans daha vermiyorsun gibi tepkiler verdi ben sevilmemekten korkuyorum hep bundan korkmuşum çünkü hiç sevilmemisim aldatildiktan sonra kendime yeni yeni itiraf edebiliyorum
Oğluma sevgimi hep söyledim ilk hamileliğimi öğrendigim andan itibaren hergün söyledim

Sizle daha önce konuşmuştuk, yorumlarınızı ve konunuzu hatırlıyorum. Sizin kendinizle alakalı halletmeniz gereken şeyler zaten var, ilgi sevgi gören biri, ailesi işlevsel olan biri daha erken uyanırdı- eski eş için, maddi durumunuz vs düzgün olsa bu adama da yaklaşmazdınız belki... Bunları bir kenara bırakın, baba üçüncüye gitmiş, şube açar gibi... Çocuk sizi tabi ki algılayana kadar suçlar. Sizin orada yapacağınız suçluluk hissinizi yansıtmamak. Sadece sözler değil davranışlar da anlatır bunu. Ev bütünlüğünüz olsun. Çocuk bir yuvada olduğunu hissetsin. Üvey de olsa artık o onun babası. Oğlum demeli, oyun oynamalı, hep beraber oturup zaman geçirmelisiniz. Başka türlü çocuk iki tarafı kıyaslar, bencil, sorumsuz, sevilmediğini düşünen biri olur. Lütfen plan yapın. Okuyun, izleyin, kendinizi geliştirin. Eşinizle konuşun, yardım alın.

Yani konularını okuyan birinin sana niye sabretmedin deme ihtimali var mı ? Sen eşin tarafından kovuldun, eşini bekledin gelmedi engelledi heryerden perişan oldunuz istemedi geber diye yeni sevgilisi ile mesajlar atmış bir adam daha neyi sabredecektin? Bu konuda oğlunun biraz aklı varsa büyüyünce zaten sana hak verecektir. Bence şu anki eşinin kıymetini bil mutluluk bir durum değil bir seçimdir sende mutlu olmayı seç artık hayatını yoluna koy 🙏

Muhtemelen babasi dolduruyordur,annen bosansin ,uvey baba kotu ciss tarzi paylasimlar vardir,
Pedagog a goturun,olmadi verin babasinda kalsin ,emin olun bu kadar aciya degmez iki gun sonra sut dokmys kedi gibi doner

Muhtemelen babasi dolduruyordur,annen bosansin ,uvey baba kotu ciss tarzi paylasimlar vardir,
Pedagog a goturun,olmadi verin babasinda kalsin ,emin olun bu kadar aciya degmez iki gun sonra sut dokmys kedi gibi doner
Babasi velayet davası açtı amaç nafaka ödememek ki zaten hiç ödemedi icra yoluylada alamadık amaç velayeti alıp babaanne ye baktirip nafaka vermemek
Muhtemelen dolduruyorlar
Artık o kadar yoruldum ki anlatamam
Eşim herşey olacağına varıyor ne kadar cirpinirsan çırpın bazı şeyleri değiştirmiyorsun diyor ilk evliliğinde çok çabalamis etrafın anlattığı kadarıyla ama sonuç değişmemiş
Bende cok çabaladım bazı şeyler için ama sonuç değişmedi malesef
Sen onun annesisin sana asla düşman olamaz bak benim oğlana 13 yaşındaydi annesinin beni aldattığına şahit oldu ama yine annesinin yanında dedi

Velayet bende ama eski eşim velayet davası açtı 4 ay önce
2.5 yıl benimleydi yeniden evlendim dönem ortasında olduğu için okul kontenjani bulamadık 1.sinif olduğu için öğretmeni okul değiştirmek olumsuz etkiler dedi
Ailem bakmak istemedi biz rica ettik ev bulup taşınana kadar diye babaanne okula yakın oturduğu için o bakmayı kabul etti
Çocuğun neden özellikle size böyle davrandığı çıktı ortaya!
Siz bariz evlenip babannesine terketmişsiniz çocuğu!
Yada çocuk bunu böyle anlamak istemiş ve ya babanne böyle fısıldamış kulağına.

Nikah tarihi mi bitti? Aceleniz neydi afedersiniz bekleyemediniz mi okulların kapanmasını?

Anlamakta çok zorlanıyorum ve acıyorum bunları yaşattığınız çocuklara.

Çocuğun neden özellikle size böyle davrandığı çıktı ortaya!
Siz bariz evlenip babannesine terketmişsiniz çocuğu!
Yada çocuk bunu böyle anlamak istemiş ve ya babanne böyle fısıldamış kulağına.

Nikah tarihi mi bitti? Aceleniz neydi afedersiniz bekleyemediniz mi okulların kapanmasını?

Anlamakta çok zorlanıyorum ve acıyorum bunları yaşattığınız çocuklara.
Haklısınız ben kötü çok kötü bir anneyim

Yeni evlisiniz ve çocuğunuzla ilgilenmekten eşinize vakit kalmıyormuş gibi geldi bana .. tabi çocuğunuz illa ilgileneceksin ama hemen evlenmeseydin keşke çocuk ta yadırgamıs olabilir ..

Back
X