- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
Insallahİnşallah oğlum 6.5 yaşında umarım huzurlu bir aile oluruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallahİnşallah oğlum 6.5 yaşında umarım huzurlu bir aile oluruz
6.5 yaşında eşim e karşı dolmasını ve kinlenmesini istemiyorum neden bilmiyorum eşime karşı saygısız gibi oysa yuvamızi yıkan kadına çok çabuk isinmistiO sizin elinizde olan bişey. Ceza ve ödülle eğitmeyi doğru bulmam ama bazen gerektiğinde kullanılabilir yöntemler bunlar. Çocuğunuz sizi değil siz çocuğunuzu yönetmelisiniz. Gerekirse ilk etapta eşinizden yardım isteyin, kuralları o koysun. O zaman uygulama ihtimali daha yüksek. Çocuk kaç yaşında bilmiyorum, farazi yorum yapıyorum ama şimdiden sözünüzü dinletemediğiniz çocukla ergenlik yıllarında baş edemezsiniz.
6.5 yaşında eşim e karşı dolmasını ve kinlenmesini istemiyorum neden bilmiyorum eşime karşı saygısız gibi oysa yuvamızi yıkan kadına çok çabuk isinmisti
İnşallahAbimden örnek vererek yazacağım.
Bizimkiler biz küçükken boşandılar babam evlendi abim ses etmedi ama annem evlersem mi diye düşündüğü an evde kıyametler koptu.
Annem abim için yırttı kendini giymedi giydirdi yemedi yedirdi mode on ...
Ama ikisi de vefat ettiğinde (anne,babam) en çok babam için hüngür hüngür ağladığını gördüm.
Ve annemin o kadar iyi niyetli yaklaşmasına rağmen abimin saygisizlastigini gördüm, babamın yeni eşinin karşısında ise süt kuzusu kesildiğini..
Ki o kadın bol bol babamı doldururdu ...
Burada hata kimin sence..
Bence annemin.
Çünkü annelik görevinden çok hep kendini onun ayakları altına seren biri olduğu için...
Ilk dersi almışsındır umarım.
Sıra geldi ikinci derse...
Evlendiğin esin gerçekten de evlenilecek birimiydi ?
Bu soruyu çok çok çok düşünerek bana değil kendine yanıtla..
Inşallah hakkında en güzeli en hayırlısı olur
kadıni ayda 1 görüyor ondada kadın sürekli oyuncak yiyecek vs alıyor ama eşim le hep iç içe olacakHatanız bu bence. Çocuğa kural konulunca kuralı koyan kişiye karşı kinleneceğini düşünüyorsunuz. Ama okuduğum kadarıyla eski eşinizin karısı kural koymuş ve oğlunuzun onunla herhangi bir sorunu yok. Kural koymak kötülük yapmak değildir demiştik ilk başta zaten. Hatta onlar için en iyisidir.
kadıni ayda 1 görüyor ondada kadın sürekli oyuncak yiyecek vs alıyor ama eşim le hep iç içe olacak
Doğru diyorsunuz ama şaşırdım artık sanki çırpındıkça batıyor gibiyim
Ayda 1 gören ve ihtiyaçları karşılamayan bir babaya karşı sevgi ve saygı gösterirken 2.5 yıl yanında kaldığı ve son 3 aydır her hafta 3 gün görüştüğü maddi ve manevi olarak destek olan anneye sevgisizlik
Farkındayım doğru düşünemiyor olabilirim çünkü ailem hep çocuğumu eleştirdi hep savundum6 yaşında bir çocuktan bahsettiğinizin farkında mısınız?
Sanirin oglunuz sizi kiskaniyor.Hircinligi bu yönde olabilir.Esinizin cocukla vakit gecirmesini saglayin.Beraber oyun etkinlik vs yaparsaniz belki esinize olan bilmeden hissettigi onyargisi kirilir.Sizede olumlu dönusler olur6.5 yaşında eşim e karşı dolmasını ve kinlenmesini istemiyorum neden bilmiyorum eşime karşı saygısız gibi oysa yuvamızi yıkan kadına çok çabuk isinmisti
Velayet bende ama eski eşim velayet davası açtı 4 ay önce6 yaşında bir çocuktan bahsettiğinizin farkında mısınız?
Çocuğunuzla neden haftada üç gün görüşüyorsunuz? Babaya ayda 1 gittiğine göre geri kalan günler nerede?
Eşim oğlumla jenga bilye ve dedektif oyunu oynuyor zaman geçiriyor evet kıskanıyor olabilir kolay değil onun içindeSanirin oglunuz sizi kiskaniyor.Hircinligi bu yönde olabilir.Esinizin cocukla vakit gecirmesini saglayin.Beraber oyun etkinlik vs yaparsaniz belki esinize olan bilmeden hissettigi onyargisi kirilir.Sizede olumlu dönusler olur
Farkındayım doğru düşünemiyor olabilirim çünkü ailem hep çocuğumu eleştirdi hep savundum
Onlari utandirsin istiyorum büyüyüp düzgün bir adam olsun istiyorum
İyi bir insan olsun babasının oğlu bu bundan birşey bekleme lafını onlara yedirtsin istiyorum
O kadar zor şeyler yaşadım ki yoruldum artık
Teşekkür ederim yanlış anlaşıldım yada kendimi yanlıs ifade ettim galiba haklısınız dediğiniz gibi hatalar zinciri hep ard arda geldiÇocuğa sağladığınız şartlar o kadar yanlış ve çarpık ki şu an çok çok normal böyle davranması.
ayrıca kendi hırslarınızı, kininizi, yaralarınızı 6 yaşında çocuğun anlayıp sizin gibi düşünmesini ve size yaptıklarınızın karşılığını ödemesini istiyorsunuz. Yaptıklarınız karşılığı olan şeyler değil, dünyaya getirdiğiniz çocuğa yapmanız gerekenler ve sunduğunuz imkanlar. Diğer tarafta ise çok özlediği ve ayda sadece 1 kez görebildiği babası var. Siz nefret etseniz de babasını özleyecek ve sevecek ve hatta tapacak. Çünkü baba...
Yine başa dönüyoruz, çocuğun düzgün bir birey olması için düzgün bir çocukluk geçirmesi gerekiyor. Düzgün birey nedir? Okumuş etmiş, meslek sahibi, işi gücü ailesi olan, topluma ve toplumsal kurallara uyum sağlamış insan. Bu nerede başlar? Ailede. Ne zaman başlar? Çocuklukta.
Cogu sey duzensizlikten geliyor!Velayet bende ama eski eşim velayet davası açtı 4 ay önce
2.5 yıl benimleydi yeniden evlendim dönem ortasında olduğu için okul kontenjani bulamadık 1.sinif olduğu için öğretmeni okul değiştirmek olumsuz etkiler dedi
Ailem bakmak istemedi biz rica ettik ev bulup taşınana kadar diye babaanne okula yakın oturduğu için o bakmayı kabul etti
Oğlum aldatıldığımı biliyor olayların farkında çocuk 2.5 yıl benleydi son 3 aydır babaanne de eski eşim çocuğu görmek istediğini söyleyip götürdü ve çocuğu doldurmuş çocuk 1 ay hiç gelmek istemedi ben gidip gördüm 2 aydirda devamli irtibat halindeyim telefonla görüşüyorum hafta sonları yanıma getiriyorumBence en büyük sorun cocuğun sizden ayri kalmasi. Cocuklar anneyle daha kolay bağ kuruyor. Bu yüzden sizi sucluyor olabilir. Babayi zaten ayda bir gördüğü sürekli oyuncak vs.. alındığı icin onu suclamayi akil edememistir. Yukarida da denmis zaten kurallar koyun oyuncaklarini dagittiysa toplamasini isteyin toplamazsa siz de toplamayin. Toplarsa ödüllendirin. Odasini toplarsa sinemaya falan gidin. Cok iyi niyetlisiniz babasindan nefret etmesin istemissiniz. Ama farkinda olmadan sucu kendinize almissiniz bence. Ve cocufunuzu karsiniza alıp konuşmaniz lazım. Tabii ki baban beni aldatti demeyeceksiniz cocuğa ama anlatmaniz lazim ki sizden nefret etmesin. Bence cocuklara boşanmanın sebebi güzel yolla söylenmeli.
evlenmem le çocuğun babaanne de kalmasının inanın bir bağlantısı yokCogu sey duzensizlikten geliyor!
Cocuk babaanneyle kaliyor, sen ve esin e gidiyor ara ara... cocugun duzeni yok! Kaldigi bi ev,oda yok.
Yazik gunah o cocuga, neden sahiplenmiyorsunuz ki?ikinci evlilik yaptiginiz icin belki de yeni esiniz cocugu evde istemiyor,siz de yeni esten de olmayayim diye ses cikarmiyorsunuz belki de.
Simdiden boyleyse ergenlikte cok sorun cikarir size
Ben de bosandim,ikiz ogullarim var. Bosanirken pedagog a gitmistik bosanma sonrasi ne yapalim cocuga nasil davranalim diye..
Bizimkilerde yazin 3 ay kv nin yaninda baska bir ilde kaliyordu.(8saatlik) Biz yillik izinlerde,bayramlarda gidiyorduk cocuklari gormeye.. 2 hafta izin alip kaliyordum vs..
Neyse.. bizimkiler de kuralsizdi 3 yasindalardi iste. Pedagog dedi ki, kural koyun. Sonuclarina katlanmali,sonunu dusunmeli.. siz herseye tamam demissiniz, cocuk 3ay baska yerde kalmis dedi.. ama ikiz cocuk,8de eve geliyorum, bakici bile kaçıyor dedim.. biliyorum zor ama cocuk aile ile yaşar dedi.
Zaten biz de bosandik ve cocuklarimi alip ailemin yanina döndüm,memlekete...
Ilk yil ben de cok zorlandim, oyuncak bile toplattiramadim. Sonra kreşin de etkisiyle biraz daha yola girdiler. Anluyorlar artik. Oyun,sevgi,ilgi sart.
Yeni eş ve cocugunuzla aktiviteler yapin bolca,disari cikin,gezin,oyun oynayin.. sevgi ve duzen cozer bence. Destek de alabilirsiniz uzmandan.
Düzeni olmayan, bu şartlarda yaşayan bir çocuk olduğunuzu düşünün.Velayet bende ama eski eşim velayet davası açtı 4 ay önce
2.5 yıl benimleydi yeniden evlendim dönem ortasında olduğu için okul kontenjani bulamadık 1.sinif olduğu için öğretmeni okul değiştirmek olumsuz etkiler dedi
Ailem bakmak istemedi biz rica ettik ev bulup taşınana kadar diye babaanne okula yakın oturduğu için o bakmayı kabul etti
Kural koyun ya , kocaman olmuş ,Aldatilmis ve kötü bir şekilde ayrılmıştım 2.5 yıl maddi ve manevi destek almadan oğlumu büyütmeye çalıştım
3 ay önce yeniden evlendim eşim çok iyi biri ama ortak noktamız yok denecek kadar az oğlum gece uyumuyor kesinlikle söylediklerimi dinlemiyor tüm oyuncaklarını odaya döküyor TV hep açık çizgi film izliyor sürekli birseyler istiyor eşim ses etmiyor ama birgun kızarsa terslerse ne yaparım diye düşünüyorum oğlumu mutlu edemiyorum bana sen dünyadaki en kötü annesin dedi bugün
Oysa onun için çok mücadele ettim hep sevdim
Eşim çok titiz bir adam yüzünden belli oluyor ev dağınık olunca suratı değişiyor biraz dinlenmek haber izlemek TV ye bakmak erken uyumak istiyor
Nerede hata yapıyorum diye çok sordum kendime oğlumun babası hiçbir şekilde ilgilenmiyor ama onu dinliyor ve çok seviyor
Onun evinde erken uyuyormus ve TV yi izlemiyorum dedi
Eski eşimin hayatındaki kadın kurallar koymuş ve onlara uyuyor
Bizimle devamlı yaşayacak bir süre sonra ve ben nasıl düzen kuracağım bilmiyorum
Uzman destek alinAldatilmis ve kötü bir şekilde ayrılmıştım 2.5 yıl maddi ve manevi destek almadan oğlumu büyütmeye çalıştım
3 ay önce yeniden evlendim eşim çok iyi biri ama ortak noktamız yok denecek kadar az oğlum gece uyumuyor kesinlikle söylediklerimi dinlemiyor tüm oyuncaklarını odaya döküyor TV hep açık çizgi film izliyor sürekli birseyler istiyor eşim ses etmiyor ama birgun kızarsa terslerse ne yaparım diye düşünüyorum oğlumu mutlu edemiyorum bana sen dünyadaki en kötü annesin dedi bugün
Oysa onun için çok mücadele ettim hep sevdim
Eşim çok titiz bir adam yüzünden belli oluyor ev dağınık olunca suratı değişiyor biraz dinlenmek haber izlemek TV ye bakmak erken uyumak istiyor
Nerede hata yapıyorum diye çok sordum kendime oğlumun babası hiçbir şekilde ilgilenmiyor ama onu dinliyor ve çok seviyor
Onun evinde erken uyuyormus ve TV yi izlemiyorum dedi
Eski eşimin hayatındaki kadın kurallar koymuş ve onlara uyuyor
Bizimle devamlı yaşayacak bir süre sonra ve ben nasıl düzen kuracağım bilmiyorum