- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Evet birinide ablam kapmışAdamına rast gelmemiş olabilirsin
zaten onlarda stoklarla sınırlı
Aynen öyle ya çok sinir bozucu.kesinlikle doğru , erkeklere ne kadar az değer verirsen o kadar kıymetli olursun ne kadar üzerine düşersen kaçar ayrıca ne kadar çok seversen sev sevginin hepisini verme bu söz iş arkadaşımın (erkek) sözüayrıca tecrübeyle sabittir
Valla doğru kısacası öküz olcan en güzeli :) Ama benim yapım stratejik davranmama müsade etmiyor. Kalbimi dinliyorum içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum. Yanlış yapıyorum..Kaçan kovalanır .bu söz kulağına küpe olsun .başta sende ablan gibi olsaydın seninkide. Öyle olurdu gerçi yapı meselesi
Haha en güzel tabir bu olsa gerek. Ama kahretsin boyle olamıyorum. :)çok klasiktir ama deveyi diken insanı.. yaranıyor. nedense hep tecrübe etmek zorunda kalıyorum
Bu da bir bakış açısı ve cok haklısın.aslında olay basit
ne kadar düşündürürsen o kadar sever karşındaki seni
neden ? tamamen psikolojik ...karşıdaki için ne kadar kendini yorarsan onu daha çok sevdiğine beynin seni ikna eder...
ben böyle düşünüyorum açıkçası..
Sadece erkekler değil çoğu kadınlar da öyle onu sevmeyenin istemeyenin peşinden gidiyorlar.
kaçan kovalanır hesabı.
Kızlar bu bir dert değil ama yazmak istedim.
Erkekler kendini az seven kızlara mı daha bağlı olur. Mesela ablamın sevgilisi; ablam sevgilisine aşık değil. Ama çok seviyor, çok bağlı, güveniyor ve mutlu. Amaaaa aşık değil. Zamanla sevmiş çocuğu ve çocukta bunu biliyor. Sevgilisi ablama manyak derecede bağlı, bir annenin bebeğine duyduğu şevkatle, aşkla seviyor. Elinde olsa başının üstünde taşır o yorulmasın diye o derecee.
Ama benim sevgilim öküz. Aşığım çünkü, seviyorum ve ona kıymet veriyorum. Bazen ablama kızıyorum, sevgilisine atmadığı trip yapmadığı surat kalmıyor ama çocuk daha bi seviyo boyle olunca. Ben aman tadımız kaçmasın diyorum ama yaranamıyorum kiii sevildiğimi bildiğim halde. Off kızlar biliyorum kime değer verirsen ondan değer göremezsin ama kendi adıma üzülüyorum bu duruma. Ben de hakediyorum böyle birşeyi.
Ablamın adına o kadar mutlu oluyorum ki, kendiside diyor zaten bundan başkası beni çekmez diye ki çekmez cidden.
çok kaçınca da pes ediyorlarKaçmak lazım cidden ya
Ses çıkarmak ayrı bir olay sanırım, tabi ki hakkını ararsın ama bir insan sevildiğini görünce daha cok sevmeli bana göre.. Yani ben öyleyim, bana aşkını gördükce baglanırım aslında.Eşim hep der ki kadin dedigin sesini cikarmasini da bilecek hep evet hep evet olmaz diye. O yüzden beni cok sever çünkü tam istedigi gibiyimdir
O yuzden arada sesinizi cikarmaniz iyidir arkadaslar ama saygili bir sekilde...
Aslında olay tam olarak şuHaha en güzel tabir bu olsa gerek. Ama kahretsin boyle olamıyorum. :)
Haha ayy cok tatlısın yaaşk taktik sevmez derler ammaaa bence taktik manyağı bu aşk denen şey
smiley yanlış oldu ya hhahaa :)
yerim ben bu aşkı dercesine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?