Nerede yanlış yapıyoruz ki ?

Yaa çok özeniyorum öylelerine, ama en büyük etken kaybetmekten korkmamak sanırım. Mesela ablam korkmuyor, ama sevgilisinin ödü kopuyor. Umarım boyle devam eder ama bilemedim..

Evet bende yaşadım bunu. 10 gündür sevgilimi önemsemedim ilgilenmedim, şimdi o arayıp soruyor beni. Böyle olmak lazım demek.

Yaa çok özeniyorum öylelerine, ama en büyük etken kaybetmekten korkmamak sanırım. Mesela ablam korkmuyor, ama sevgilisinin ödü kopuyor. Umarım boyle devam eder ama bilemedim..

İste iki tarafinda ayni sekilde olmasi lazim.. İkisinin de giderse ne yaparim diye yureginin carpmasi lazim..

Ama yok ben bulamadim boylesini bulanlari gordukce de icimden bir ses surekli haykiriyor "yanlis kisi" diye....

Hayatıma giren hiç bir erkeğe ablanız gibi davranmadım. Aşka inanmayanlardanım ama hep kıymet verdim el üstünde tuttum sevgililerimi. Verdiğim kadar da kıymet gördüm. Hep el üstünde tutuldum, incinmedim. Yani şu değer verme değer görmezsin tezine hayatımın hiç bir döneminde katılmadım, katılamayacağım.

Kesinlikle katılıyorum, ruh ikizini bulmayla alakalı tamamen

Seviyor, sevgisini gösteriyor ama burnundan kıl da aldırmıyor ablam. Sevgilisi de gözünün icine bakıyor işte. Ben de seviyorsam gösteririm, sevmıyorsam hayatımda istemem mantıgında oldum hep.

Yazacak dizi örneği aklıma gelmiyor ya konuyla ilgili. Ötekilerini kopyala yapıştır mı yapsam. =(

Seviyor, sevgisini gösteriyor ama burnundan kıl da aldırmıyor ablam. Sevgilisi de gözünün icine bakıyor işte. Ben de seviyorsam gösteririm, sevmıyorsam hayatımda istemem mantıgında oldum hep.
Sen de aldırma madem burnundaki kılları
Doğru olanın bu olduğuna, böyle davranırsan daha mutlu olacağına inanıyorsan öyle davran. Çok zor bişey değil.

Bulmamış bence :)
Sana daha çok değer veren biriyle beraber olmayı hak ediyorsundur eminim ki. Birini yontmayla niye uğraşasın ki.. Zamanına yazık..
Ne bilim öküz falan dıyorum ama sevıyorumda. Belki de evet doğru söyluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…