- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
- 178
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Ya ne sansli hatunlar varBenim ruh ikizim, 27 yaşımda buldu beni, Seninki de tembel demek ki, geç bulacak seni
çok tatlısınızYa ne sansli hatunlar varazicik dua edin bize de
Benimki ben bir hataya dusmeden bulursa iyi eder buradan evrene mesajim olsun
Sonunun belli olmadığı bir ilişki için, yorulmaya, yıpranmaya değmiyor bence, düşünsene sen yontacaksın ayrılırsanız, başkası sürecek sefasını.Ne bilim öküz falan dıyorum ama sevıyorumda. Belki de evet doğru söyluyorsun
Aynen öyle ama bizim tek sorunumuz beyfendinin ilerisi icin simdiden hep "iş" demesi. Önce calısıp ekmeğimizi kazanalım sonra sefasını sürelim mantığında. Bu yüzden de beni boşladığı cok oluyor. O da olmasa belki bizde cok mutlu olurduk.Sonunun belli olmadığı bir ilişki için, yorulmaya, yıpranmaya değmiyor bence, düşünsene sen yontacaksın ayrılırsanız, başkası sürecek sefasını.
Sana değer veren insan, kendini daha iyi hissettirir. Ablan en güzel örnek sana.
İnşallah hakkında hayırlı olan biran önce bulur seni, mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ömür geçirirsin :)Ya ne sansli hatunlar varazicik dua edin bize de
Benimki ben bir hataya dusmeden bulursa iyi eder buradan evrene mesajim olsun
İşi düşünüyor olması güzelde, onu bahane ederek sana yeterince vakit ayırmaması kötü, siz mutlu olun diye çalışıyorsa, şimdide mutlu etmesi gerekiyor, bazı erkekler bunu bahane olarak kullanıyor.Aynen öyle ama bizim tek sorunumuz beyfendinin ilerisi icin simdiden hep "iş" demesi. Önce calısıp ekmeğimizi kazanalım sonra sefasını sürelim mantığında. Bu yüzden de beni boşladığı cok oluyor. O da olmasa belki bizde cok mutlu olurduk.
Çok güzel yazmışsınız erkekler sınırsız özgürlükle yetiştiklerinden midir nedir sınır koyduğunda bunu anlamak istemiyor, güçlü kendini bilen kadınlara hayran olmakla birlikte yönetemedikleri bir ilişki olduğu için aynı zamanda korkuyorlar da... Sınırlarını bilen biri olmak bana bunu öğretti. Ama ben de taktik bilmem, gelene hoşgeldin gidene güle güle, seven sevdiğini olduğu gibi kabul etmeliDeger vermemek lazim diye birsey yok. Hayatina dagil ettiysen bi zahmet deger vereceksin. Ama herseyde tolerans gosterirsen sürekli tadimiz kacmasin deyip susarsan da mutlu olmazsin. Istemediklerinizi rahatsiz olduklarinizi karsilikli paylasacaksiniz ki bir daha yapmamaya dikkat edin, bak o zaman nasil mutlu oluyorsun. Gerektiğinde kavga da edilebilmeli. Ama saygı asla unutulmadan. Bir de o kavgayı uzatmamak ve konuyu 3 gun sonra tekrar acip ayni kavgayi tekrar etmemek kaydiyla. Sorunu cozun konuyu kapatin. Cok sevdigini cok deger verdiğini bildigi kadar deger yargıların ve sınırların oldugunu ve durmasi gerektigi yeri de bilmeli. Sen bildirmelisin.
Mutluluklar.
Kızlar bu bir dert değil ama yazmak istedim.
Erkekler kendini az seven kızlara mı daha bağlı olur. Mesela ablamın sevgilisi; ablam sevgilisine aşık değil. Ama çok seviyor, çok bağlı, güveniyor ve mutlu. Amaaaa aşık değil. Zamanla sevmiş çocuğu ve çocukta bunu biliyor. Sevgilisi ablama manyak derecede bağlı, bir annenin bebeğine duyduğu şevkatle, aşkla seviyor. Elinde olsa başının üstünde taşır o yorulmasın diye o derecee.
Ama benim sevgilim öküz. Aşığım çünkü, seviyorum ve ona kıymet veriyorum. Bazen ablama kızıyorum, sevgilisine atmadığı trip yapmadığı surat kalmıyor ama çocuk daha bi seviyo boyle olunca. Ben aman tadımız kaçmasın diyorum ama yaranamıyorum kiii sevildiğimi bildiğim halde. Off kızlar biliyorum kime değer verirsen ondan değer göremezsin ama kendi adıma üzülüyorum bu duruma. Ben de hakediyorum böyle birşeyi.
Ablamın adına o kadar mutlu oluyorum ki, kendiside diyor zaten bundan başkası beni çekmez diye ki çekmez cidden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?