Nerede yanlış yapıyoruz ki ?

Ne bilim öküz falan dıyorum ama sevıyorumda. Belki de evet doğru söyluyorsun
Sonunun belli olmadığı bir ilişki için, yorulmaya, yıpranmaya değmiyor bence, düşünsene sen yontacaksın ayrılırsanız, başkası sürecek sefasını.
Sana değer veren insan, kendini daha iyi hissettirir. Ablan en güzel örnek sana.

Aynen öyle ama bizim tek sorunumuz beyfendinin ilerisi icin simdiden hep "iş" demesi. Önce calısıp ekmeğimizi kazanalım sonra sefasını sürelim mantığında. Bu yüzden de beni boşladığı cok oluyor. O da olmasa belki bizde cok mutlu olurduk.

İşi düşünüyor olması güzelde, onu bahane ederek sana yeterince vakit ayırmaması kötü, siz mutlu olun diye çalışıyorsa, şimdide mutlu etmesi gerekiyor, bazı erkekler bunu bahane olarak kullanıyor.

kacan kovalanır hesabı:) cok fazla ustune dusmiyceksin eger karsındaki adam ilgi alakayı hakediyorsa sonuna kadar yap ama baktın senin ilgin alakanla iyice gevsetmişse agırdan alıcaksın

Onca zaman geçti. O kadar seviyorum ki. Dualarıma katıyorum her gece.
Hayatım boyunca hiç bir zaman yaşayamadığım bu duyguyu 2,5 yıldır her gün artan sevgim ile yaşıyorum.
Ama sizin tezinizi çürüterek söylüyorum ki , karşılıklı olarak bu şekilde..
Sevdiğim çok sadıktır bana. Öfke kontrolünü bilir. Çok uyumluyuz. Eskiden böyle insanları görünce şaşırıyordum. Belli bir noktadan sonra bazı şeyler azalır zannediyordum. Azalmıyormuş doğru insanı bulunca. Artıyormuş.
Sevginizin hep artması dileği ile...

Deger vermemek lazim diye birsey yok. Hayatina dagil ettiysen bi zahmet deger vereceksin. Ama herseyde tolerans gosterirsen sürekli tadimiz kacmasin deyip susarsan da mutlu olmazsin. Istemediklerinizi rahatsiz olduklarinizi karsilikli paylasacaksiniz ki bir daha yapmamaya dikkat edin, bak o zaman nasil mutlu oluyorsun. Gerektiğinde kavga da edilebilmeli. Ama saygı asla unutulmadan. Bir de o kavgayı uzatmamak ve konuyu 3 gun sonra tekrar acip ayni kavgayi tekrar etmemek kaydiyla. Sorunu cozun konuyu kapatin. Cok sevdigini cok deger verdiğini bildigi kadar deger yargıların ve sınırların oldugunu ve durmasi gerektigi yeri de bilmeli. Sen bildirmelisin.
Mutluluklar.

Kararinda sevgi,ilgi,deger vermek en iyisidir.
Hakli oldugunuzu dusundugunuzde kendinizi savunun alttan almayin huzurumuz kacmasin diye.
Cok sevin ama ne kadar sevdiginizi gostermeyin.

Aşk saygı ile sevgi ile bezenmediği zaman uzun sürmez.Aşk denilen kısa süreli şehvet duygusudur.Sevgi yoksa sürmez.Hani aşkından ölüp ölüp bitip evlenenler neden mutlu olamıyor sizce.Saygı yok sevgi yok.Aslında iki ayrı dünyanın insanları onlar .cinselliği sevgi zannedip evleniyorlar.sonra da yok nerdesin yok kimle konuştun şeklinde güveni de bitiriyorlar .eee kocam yalan söylüyor söyler tabi.İçi pis olan karşısındakine de herşeyi yakıştırır.haliyle evlilikler de birliktelikler de uzun sürmüyor.

ne kadar okşarsan o kadar kalkar diye bir laf var inşallah banlanmam
tadımız kaçmasın diye alttan alırsan tadınız kaçar anacım
sen tadımız kaçmasın die onun her yanlışının üzerini örtersen
o da kendini dört dörtlük biri sanar sonra sana kusur bulur.
öyle durduk yere trip at ez vs demiyorum ama
hataları affetme,görmezden gelme
sınırların olsun bunu bunu bunu istemiyorum eğer benimle beraber olacaksan bunları yapmıcaksın diye söyle oda bilsin

Ben de ablanız gibi şanslı olanlardan biriyim. Bence kadın çok sevilirse,mutlu edilirse daha çok aşık oluyor. Erkekler de tam yönetemediği,aşkını fazla belli etmeyen kaçan kızlara aşık oluyor.4 yıla yakın evliliğimiz ve öncesinde 8-9 yıllık beraberliğimiz bana bunu öğretti

Çok güzel yazmışsınız erkekler sınırsız özgürlükle yetiştiklerinden midir nedir sınır koyduğunda bunu anlamak istemiyor, güçlü kendini bilen kadınlara hayran olmakla birlikte yönetemedikleri bir ilişki olduğu için aynı zamanda korkuyorlar da... Sınırlarını bilen biri olmak bana bunu öğretti. Ama ben de taktik bilmem, gelene hoşgeldin gidene güle güle, seven sevdiğini olduğu gibi kabul etmeli

Bi ilişkinin kaderi onu en az önemseyenin elindedir..
Ben herzaman az seven tarafın daha kıymetli olduğu görüşündeyim...

Ablanizin iliskisinde verdiginiz ornegi bizzat kendiniz yasiyorsunuz.

Ama sevgiliniz ablaniz, siz de onun erkek arkadasi konumundasiniz.

Yani cok uzerinize dusmeyen biri nasil cok sevilir, tecrube ediyorsunuz zaten.

Onceki konularinizi biliyorum, tek tek kopyalamaya ya da hatirlatmaya gerek yok.

Neredeyse tamamina yorum yaptim, gerekceleriyle ayni seyi yazdim.

Erkek arkadasiniz size karsi cok rahat, kaybetme korkusu yok sizdeyse durum tam tersi...

Simdiye kadar ona tavir yaptiginiz durumlar ayrilik sebebi olacak durumlardi, siz yapici davrandiniz.

Ama o her seferinde sizi hatali, kaprisli vs oldugunuza inandirmayi basardi.

Para mevzusunu, isini paravan yapti ilgisiz hallerine, vurdum duymazligina...

Her defasinda onun hakli olduguna ikna oldunuz bizler tersini soylerken, nadiren isyan ettiniz.

Sizinkinden daha uc ornekler de var mesela, adamin sevmedigi her halinden belli.

Kiz kendisi severse onu da asik edecegini sanarak paraliyor kendini...

Sonra da ahlanip vahlaniyor, sizi sevmeyeni agzinizla kus tutsaniz baglayamazsiniz kendinize...

Yani konu basliginizda merak ettiginiz yanlisinizin kaynagi cok sevmek degil...

Hak etmeyeni cok sevmek.

Sizi gercekten seven birini ne kadar severseniz sevin asla simarmaz o adam...

Tam tersi sevildikce daha da baglanir.

Gercekten sevildiginizde hak vereceksiniz yazdiklarima, sevmenin asirisinin zarari olmadigina, gercek askta bahanelerin olmayacagina, karsilikli olmayan cabanin zaman kaybi olduguna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…