Söz,nişan dönemlerinde hiç mi yemeğe gitmediniz eşinizin ailesine?
cinsel hayatımız berbat ayda 1 yada iki ayda bir ve kimse zevk falan almıyor
onun kişilik özellikleri artık beni boğuyor umursamazlığı, sorumsuzluğu, para harcamadaki sorumsuzluğu her ay parasızız çünkü canı ne isterse alır sormak fikir almak falan yok. ya daha anlatsam sayfalar sürer
peki bu evlilikte hiçmi doğru birşey yok diyecek siniz beni seviyor biliyorum sorun bu zaten ben onu seviyormuyum artık emin değilim bazen artık yalnız kalmak istiyorum çalışıyorum kendi başıma şu adamın kahrını çekmeden yaşasam diyorum ama devamlı iniş çıkışlı durum
ahhhh canım seni çok iyi anlıyorum tabikide kimseyi hor görmek gibi derdimiz yok sadece yaşam tarzlarımız çok farklı mesala ben marmarın bir şehrinden onlar ise güneydoğu ve ben oraya evlendim ve annemle ilk gititğimizde o kadar zor geçtiki annemi ayıltmaya çalışmam ozaman sevgiliyiz eşimle aman o anlamasın diye ortada kalmam ki güneydoğunun en gelişmiş şehiri burası hatta benim geldiğim şehirden bile ve burda bizim tarzımızda yaşan bir dünya insan var ama eşimin aileside sizinkiler gibi yerde yerler ve atıyorum ortaya pilav konur herkez ordan yer dediğin gibi koltuk takımları yok yerde oturulur ataerkil bir yapıda kadınları çok pasif kalmış herşeyden şimdiki gençler işte okuyor çalışıyor birde gelinleri olarak ben he birde bu farklılıklar olunca eltilerin çekemezlikleriyle uğraşıyorum bari şimdiki kızlar dik dursun ayakta diye uğraşıyorum ve ben de bayram stresim başladı inan ama ailemi çağırdım yanıma ondan onlarla vakit geçirim sadece bayrmaın ilk günü eşimin tarafında olurum büyük bir ihtimal yoksa ben gerçekten çok geriliyorum ama benim senle tek farkım çok şükür eşimle hiç bir sorunum yok 3 yıl flört ettik ve benim arkamdadır hep en önemliside bu ondan artık biz birbirmizin yaşam tarzlarına saygı gösteriyoruz ne onlar bize karışıyrorlar nede ben böyle güzel yürütüyoruz.
mesala görümcem kocasından şiddet görürür ve aile olarak hiç birşey yapmazlar hatta damat kayınvalidemi arar kızını hastanelik yaptım der bizimkisi ne der eline sağlık bir ana kızı dayak yiyo diye bunu söylermi düşünün daha anlatamadığım çok şey var ve bu durumlarda nasıl şaşkınlıkla izleidğim ilk zamanlar çok yorum yapıp kızıyordum ama sonuçta aile kültürlerini yapıalrını değiştiremem en son benden uzak dursunlar mesafeli olalım yaşam tarzlarımızı hayata bakış açışlarımızı tastik etmesekte saygı duyalım dedim şimdi gene oluyor böyle şeyler ama yapabilcek birşey yok
ANLADIMKI BAYRAMDAN BAYRAMA GİDİYORSUNUZ.
MECBUR KATLANACAKSINIZ BU DURUMA.DEĞİŞMEZ.
birde çocugunuz varmı merak ettım:?
Burada boşanın diyemem size
bu çok büyük vebal
ama evliliğinizin elle tutulur yanı sadece sizi sevmesi mi?
Bunu iç hesaplaşma yapmadan eşinizle konuşun
birbirinizin artılarını ve eksilerini paylaşın
düzeltilebilecek sorunlar ise
aşabilirsiniz.
evliliğimizin 5. yılı dolmak üzere. o kadar çok sorun varki hangisini anlatsam. ailesi ile çok sorunluyuz zaten. bana göre çok farklılar (kesinlikle hor görmütyorum yanlış anlamayın benim dedem ninem de köyde onlarda aynı tabaktan yer yer sofrası kullanır ama orası köy ve onlar yaşlı insanlar ) mesela yemeği ortak tabaktan yiyorlar ve ben herkesin kaşığını daldırıp ağzına aldığı çorbayı içmek istemiyorum. büyükşehirde yaşıyorlar onu söyleyeyim ve kayıbpederimin maddi durumu iyi müdürdür. neyse mesela yer de oturuyorlar koltuk takımı var ama salonda oturma odasındakini kaldırmışlar yataklarını attılar oturma odasında üstünde oturduğumuz minderde gece yatıyorlar gibi daha örnek çok yani bana göre çok farklı bir yaşam tarzları var ve uyuşamıyoruz düğünde nişanda da çok çektirdiler açıkçası sevmiyorum artık onları ve bayrama yine oradayız ne yapacağım ben 4-5 gün korku filmi gibi geçiyor...
eşimle kişisel sorunlara gelince saymakla bitmezki kişilik olarak çok farklıyız aynı şeylerden zevk almıyoruz ortak hobimiz uğraşımız hiçbirşey yok beraber vakit bile geçiremiyoruz birbirimize katlanamaz duruma geldik
cinsel hayatımız berbat ayda 1 yada iki ayda bir ve kimse zevk falan almıyor
onun kişilik özellikleri artık beni boğuyor umursamazlığı, sorumsuzluğu, para harcamadaki sorumsuzluğu her ay parasızız çünkü canı ne isterse alır sormak fikir almak falan yok. ya daha anlatsam sayfalar sürer
peki bu evlilikte hiçmi doğru birşey yok diyecek siniz beni seviyor biliyorum sorun bu zaten ben onu seviyormuyum artık emin değilim bazen artık yalnız kalmak istiyorum çalışıyorum kendi başıma şu adamın kahrını çekmeden yaşasam diyorum ama devamlı iniş çıkışlı durum
sabah yine o kaba tavırları ile kalbimi kırdı çok ukala ve herşeyi o bilir bilmiyorum bayanlar bir fikir bu konuları düşünmekten yoruldum. şimdi iyi kötü gidiyor bu evlilik ama yaşlanıp başbaşa kalınca birbirimize tahammül edebilecek miyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?