nereden başlasam ki bu evlilik sürer mi bir yardım bayanlar

Söz,nişan dönemlerinde hiç mi yemeğe gitmediniz eşinizin ailesine?

benım esımde cok sıkıcı kacgundur konusmak ıcımden gelmıyor dun zorla konusmaya calısyr bende ıstemedım bana vurdu sonra atklıdımı yaptı kes sesnı komsular rahatsız olcak dedı evde rahatlık battı dedı nefret edıyorum ondan severek evlendık bır oglumuzs var suan ıste ve ben dusunuyorum napıcam bennn yuzunu gormek ıstemıyrm

Söz,nişan dönemlerinde hiç mi yemeğe gitmediniz eşinizin ailesine?

NİŞANLANANA KADAR AİLESİNİN EVİNE HİÇ GİTMEDİM AİLESİNİ YANİ babasını tanıyotdum zaten koskoca müdür maddi durumda iyi böyle insanlar olacakları hiç aklıma gelmezdi nişandan sonra ailem ile yemeğe gittiğimde şok oldum. isteme olayını bile batırdılar bir çiçek bile getirmediler hala içimde bir kutu kuru pasta ile istemeye geldiler

ahhhh canım seni çok iyi anlıyorum tabikide kimseyi hor görmek gibi derdimiz yok sadece yaşam tarzlarımız çok farklı mesala ben marmarın bir şehrinden onlar ise güneydoğu ve ben oraya evlendim ve annemle ilk gititğimizde o kadar zor geçtiki annemi ayıltmaya çalışmam ozaman sevgiliyiz eşimle aman o anlamasın diye ortada kalmam ki güneydoğunun en gelişmiş şehiri burası hatta benim geldiğim şehirden bile ve burda bizim tarzımızda yaşan bir dünya insan var ama eşimin aileside sizinkiler gibi yerde yerler ve atıyorum ortaya pilav konur herkez ordan yer dediğin gibi koltuk takımları yok yerde oturulur ataerkil bir yapıda kadınları çok pasif kalmış herşeyden şimdiki gençler işte okuyor çalışıyor birde gelinleri olarak ben he birde bu farklılıklar olunca eltilerin çekemezlikleriyle uğraşıyorum bari şimdiki kızlar dik dursun ayakta diye uğraşıyorum ve ben de bayram stresim başladı inan ama ailemi çağırdım yanıma ondan onlarla vakit geçirim sadece bayrmaın ilk günü eşimin tarafında olurum büyük bir ihtimal yoksa ben gerçekten çok geriliyorum ama benim senle tek farkım çok şükür eşimle hiç bir sorunum yok 3 yıl flört ettik ve benim arkamdadır hep en önemliside bu ondan artık biz birbirmizin yaşam tarzlarına saygı gösteriyoruz ne onlar bize karışıyrorlar nede ben böyle güzel yürütüyoruz.

mesala görümcem kocasından şiddet görürür ve aile olarak hiç birşey yapmazlar hatta damat kayınvalidemi arar kızını hastanelik yaptım der bizimkisi ne der eline sağlık bir ana kızı dayak yiyo diye bunu söylermi düşünün daha anlatamadığım çok şey var ve bu durumlarda nasıl şaşkınlıkla izleidğim ilk zamanlar çok yorum yapıp kızıyordum ama sonuçta aile kültürlerini yapıalrını değiştiremem en son benden uzak dursunlar mesafeli olalım yaşam tarzlarımızı hayata bakış açışlarımızı tastik etmesekte saygı duyalım dedim şimdi gene oluyor böyle şeyler ama yapabilcek birşey yok

ANLADIMKI BAYRAMDAN BAYRAMA GİDİYORSUNUZ.
MECBUR KATLANACAKSINIZ BU DURUMA.DEĞİŞMEZ.
birde çocugunuz varmı merak ettım:?

aynı durum bizdede var canım ve doktora falanda gittik pek çözüm olmadı açıkçası.
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş ya önce benimkide ona döndü. allah yardımcın olsun canım seni çok iyi anlıyorum inan

aile konusu bi şekilde halledilirde aynı yastığa baş koyduğunuz adamı ne yapmalı bu kadar soğuklukla o evlilik nasıl yürür bilemiyorum :26: sevginizdende emin değilsiniz evlilik işkence gibi gelir Allahım yardımcınız olsun

cinsel ilişki sayınız ve ortak bir hobinizin olmayışı...yani birlikte olmaktan keyif alamamak...

bencede evlilik birliğini tehlikeye atan konular...

keşke benim eşimde destek çıksa annesi yüzünden kaçkere ağlattı beni. annesi etek giymemi istiyor diye nişanda hiç beğenmediğim bir etekli takım aldırmıştı zorla gıcık.

Burada boşanın diyemem size
bu çok büyük vebal
ama evliliğinizin elle tutulur yanı sadece sizi sevmesi mi?
Bunu iç hesaplaşma yapmadan eşinizle konuşun
birbirinizin artılarını ve eksilerini paylaşın
düzeltilebilecek sorunlar ise
aşabilirsiniz.

ANLADIMKI BAYRAMDAN BAYRAMA GİDİYORSUNUZ.
MECBUR KATLANACAKSINIZ BU DURUMA.DEĞİŞMEZ.
birde çocugunuz varmı merak ettım:?

hem bayram hemde kardeşinin düğünü var buda bana kendi korkunç düğünümü hatırlatıyor nasıl olacak bilmiyorum
çocuk yok zaten bu evlilikte çocuk falan olmaz o istemiyor ben korkuyorum evliliğin devamı için çocuk olayına karşıyım güvenirsem olur çocuk güvende kalmdı.

zaten birileri boşan dedi diye alınacak bir karar değil bu inanın ben düşünmekten yoruldum hmen her gün aynı o odada yalnız ben mutfakta.
benimle konuşmaması ve hiçbirşeyi paylaşmaması en büyük sorun zaten bir yıldır yalvarıyorum sorunları çözelim evlilik danışmanına falan gidelim diye. ama o konuşmayı sevmezmiş o öyle duygusal bir erkek değilmiş falan da filan
cinsel sorunun üstüne gidelim diyorum hele o konu ile hiç uğraşmıyor bir de bana seni çekici bulmuyorum demez mi bu kabalıkları öldürüyor beni. ben sanki onu çok çekici buluyorum bende şöyle uzun boylu yapılı bir erkek istiyorum belki ama bunu onun yüzüne söylesem ne hisseder ama o utanmadan bana yok şişmansın benim tipim değilsin diyebiliyor
sevgi nerede ya çıkma dönemi bana aşk mektupları yazan yere göğe sığdıramayan adama ne oldu. en ufak tatlı söz kalmadı kaba görgüsüz oldu iyice seni seviyorum kelimesini duymak bile imkansız iyice ağlayıp zırlayacağız başının etini yiyeceğiz anca...

Canım ailesiyle farklı kültürlere sahip oldugunu söylüyosun dolayısıyla eşinlede sorunlar var peki evlenmeden önce ailesini tanıma imkanın olmadı mı ???

bence sen yürütemeyeceğini düşünmeye başlamışsın bile.
biraz iteklenmek istiyorsun galiba.
anlattığın durum çok fena. ailesiyle olan duruma yapacak bişey yok. onları değiştiremezsin.
ama keşke sen de kendini ortaya koysaydın. onlar aynı tabaktan yiyiyor diye senin de oturup yemen gerekmiyor ki.
ben alışık değilim. hatta takıntılıyım çok titizim bu konularda deyip ayrı tabak rica etseydin. onlar da sana alışsaydı.
hala da yapabilirsin. kırılacak bişey yok bunda. kırılsalar da buna kırılsınlar.
eşinle olan duruma gelince nedenleri önemli tabi. o kadarını bilemiyorum. ama seni seviyorsa çözüm araması ya da senle konuşması gerekmezmi napıcaz biz diye.
sen neden bu duruma geldiğinizi düşünüyorsun.

canım ,çocuk yapmamakla çok iyi etmişsin..
ama belli bir yaşa gelince de bu treni kaçırma derim..

eşinin kabalığı hakkında yorum yapmıyacağım çünkü
gerçekten nesini konuşayımki..herşey ortada!!

senin kendine olan güveninide ,kadınlığınıda yaralıyor....

gençliğin gitmeden yada birşeyler için geç olmadan iyice düşün taşın canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…