Tapuya da çok güvenmemek lazım. Ya bi gün kendi kendini kamulaştırırlarsa ? Ya biri ortaklığın giderilmesi davası açarsa da adamı satışa çıkarırlar da kapanın elinde kalırsaE neden kocanızın tapusu siz de degil mi yoksa tapu cok mühim ben yanimda gezdiriyorum ki lazim oldugunda hemen çıkarıp tapu ulaaaaan tapu bu diye bağırıyorum herkes ayağını denk alsın diye
Eşimle çok kavga ettik dinlemek istemedim yalvar yakar bir haldeydi ama dinlemiyordum onu konusirmuyordum.Bugün kızı aradıktan sonra buradan gelen bazı mesajlar iletişim kur eşinle her şeyi açık açık konuşun dedi. Eşime anlat dedim. Her şeyi bilmek istiyorum. Anlattı ne kadar doğruysa. Bazılarını biliyordum ama bahsedeyim..
Kiz travmalarla dolu bir hayat geçirmiş birbirlerinin ilk aşklarıymış. Coknuzun yıllar çok şey yaşamışlar. Ama bir yerde eşim artık soğumuş bitirmek istemiş. Kız asla kabullenmemiş yıllarca peşinden koşmuş ve benim eşim ona sırf kendinden uzak tutmak için hakaretler bile ettiğini silip attığını söylemiş. Ona vicdan yapmış sonra ailesizmis beni aile bilmisti ben onu iki kere yarı yolda bıraktım. Aramızda çok özel şeyler de geçti dedi. Bunu biliyordum evlenmeden sormuştum ona söyledi. O kızı hep ortada bıraktığını hissetmiş ve o kızdan hep ahlar almış.inan ona aşık olsaydım sevseydim ben bu kadar pesimden koşmasına rahmen ona hayır demezdim. Ben sogudum bitirdim. Şunu gizleyemem çok sevmiştim. Anıları var iyi kalpli temiz biriydi. Ben ona kötülük ettim ve vicdanım sızlıyor dedi. Ama ona yemin ederim ki sevgiye dair bir şey yok. Ben seni seviyorum inan kimseyle evlenmem derken sen beni buna inandoransin falan dedi. Dedim inadına mi benle evlendin. Reddedip durdu. O niyetle kurmadım o cümleleri diyor. Ben de su an ailelere bir şey açmayacağımi ama benimn için bu evliliğin bittiğini biraz zaman geçtikten sonra onu tero edecegimim söyledim. Ama dürüst olayım hemen silmek değil istediğim. Sürünsün istiyorum. Benim için çabalayacak mi bunu görmem gerekiyor. Ağlar yalvar yakar bir halde şu an.
Aslında konuşmanın can alıcı kısmı kırmızı yaptığım yer, sen nişanlının adıyla seslenince ben bir şey yaptım gittim başladım onunla senin yüzük taktığını gördüm ben de taktım diyor. Hani bunu eşiniz nasıl çeviriyor nasıl kendini haklı çıkartıyor inanamadım.
Bİr de sevdin mi başkasını diyor ama eşiniz evet evlendiğim kişiyi diyemiyor.
Ayrıca kız da eşinizi kıskandırmak için nişanlım mükemmel falan diyor.
Bencede kesinlikle kızar öfkelenir ben olsam bence çok üzülürdum hatta hep kafamda soru işareti kalırdı.orasi ayrı evet kimse bunu yutamaz ama konu sahibi seviyorsa ve erkekte yaptığından pismansa kiii yeni evliler daha sans verebilir yani hemen boşanmak bana saçma geldi.. ve biz tam olarak ne yaşandı yada duygularını bilemeyiz ki bizde ki sadexe ihmital, düşünce..Bakin nispet olarak sevgili olmasini kabul edebilirim, hadi nisanlanmayida kabul edelim. Bu surecte adam gercekten konusahibini sevip pisman olmus olabilir. Ama 3 gun once, evlendigim adam eski sevgilise sana ‘hatta bugun evleniyorum’ diye eski sevgilisine mesaj atmasini kabullenemem. Bu konusma belki 1 sene once olmus olsaydi yine cok incinsemde belki kabul edebilirdim. Ama nikah gunu olacak is degil. Kusura bakmayin. Ben bosanda demiyorum ama bu yutulacak birseyde degil.
Konusahibi bizi ikna etmenize gerek yok. Sizi anlayip anlamamizda cok onemli degil. Egerki siz ayrilirsam daha cok uzulurum diyorsaniz devam edin. Iliskinize sans vermeniz elbette hakkiniz.
Eski sevgilinize ne gibi bir kotuluk yaptida hakkina girdi bilmiyoruz ama sizinde baya baya hakkiniza girmis. Demekki akillanmayacak bu adam. Yasinin adami degil... ki duzgun bir insan boyle bir mesajla karsilik vermez eski sevgilisine. Bide yadigarini atmazdim zaten demiss tee Allahimm...
ben hala nişanlısının da bilmesi gerektiğini düşünüyorum önceden de yazdım. neden bu durumda acı çeken tek siz olasınız ki? hem her şeyden önce eski sevgiliyi takıntı haline getirmiş bir kız var. hala eski eşyalardan bahseden, nikah günü mesaj atan. adam karar versin bunu hazmeder mi hazmedemez mi? keşke kızı aramak yerine bunu yapsaydınız. ne diyecekti ki başka. evet vleneceğinizi biliyordum kafa karıştırmak istedim diyecek hali yok tabii bilmiyordum diyecek. hiç mi ortak tanıdıkları yok haber alacağı? konuşmanız gereken kişi kız değil, eşiniz. o da inkar ediyor tabii ama bence her şey ortada. ikisi de bir acaba ya düşmüşler. kız daha net davranmış. eşiniz açık kapı bırakan kişi. özür dilersem dönülmez yollara girerim ne demekmiş mesela bunu nasıl açıkladı?Çok yanlış yaptım değil mio kadar ber at bir durumayım ki.. sığamıyorum hicbir yere.. evet o insanı affetmek zor geliyor bana. Ama yen evlendim ne diyeceğim aileme çevreme.. ne kadar gururum kırık onurum ayaklar altında.. evet bi de onlar rezil olmasi gerekirken ben rezil oldum şimdi. Nişanlısına o öfkeyle her şeyi aktarmayı düşündüm. Ama hata üstüne hata yapmayacağım. Iyi ki bu süreçte ayrıyız. Onunla konuşmadan zamanla ne yapacagimi düşünücem. Belki de nikah iptali, boşanma neyse.. sürünsün istiyorum evet. Belki vicdan azabı.. anlayın nolur beni ne hayallerrim umutlarım vardı her şey öyle ağır ki bana su an
ama kız adını dula mı çıkarsın boşansın da.
Yoo neden yanlış yapasınız, bilakis karşısındaki kişininde bu mesajlardan haberdar olduğunu bilsin.Çok yanlış yaptım değil mio kadar ber at bir durumayım ki.. sığamıyorum hicbir yere.. evet o insanı affetmek zor geliyor bana. Ama yen evlendim ne diyeceğim aileme çevreme.. ne kadar gururum kırık onurum ayaklar altında.. evet bi de onlar rezil olmasi gerekirken ben rezil oldum şimdi. Nişanlısına o öfkeyle her şeyi aktarmayı düşündüm. Ama hata üstüne hata yapmayacağım. Iyi ki bu süreçte ayrıyız. Onunla konuşmadan zamanla ne yapacagimi düşünücem. Belki de nikah iptali, boşanma neyse.. sürünsün istiyorum evet. Belki vicdan azabı.. anlayın nolur beni ne hayallerrim umutlarım vardı her şey öyle ağır ki bana su an
Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o utanmaz adamıNereden başlayacağımı bilmiyorum. Üç gün önce nikâhlandim. Yani evlendik. Ve olanlar başladı.
Söyle anlatayım her şey 8 ay içinde gerçekleşti. Daha önceden tanıdığım biriydi ve çok hoşuma gitmisti ve bundan aylar öncede konuşmaya başladık her şey çok hızla ve güzelce ilerledi. Beni sevdiğini düşünmüştüm ben de. Geçmişinde biri olduğunu ve uzun bir ilişki yaşadığını söylemişti. Gerçekten onu sevmiş, ama anlasamayacagini düşündüğü için kızı terk etmiş. Yani kendisi bitirmiş ve hayatına bakmış. Ben bunları biliyordum ama ona artık sevgisi kalmadığına eminim. Ama nikahlandigim gün neler olmuş neler..
Nikahın Ardından bir yemek yedik ben görev yerine dönecektim iki gün sonra o da sonradan gelecekti bunu geçelim öyle olması zorunluydu. Bir müddet ayrı kalacaktık. Neyse o gün arkadaşlar nikahlandigim gün eşimin eski sevgilisi mesaj atmış.. bunların hepsini telefonunda gözlerimle gördüm beynimden vurulmusa döndüm.
Kızla ayrılalı iki yıl olMuş kız başkasıyla nişanlanmış hayatına o da bakmış. Bizim evlendiğimiz gün kız mesaj atmış eşimde olan bir eşyasını istemiş. Hâlâ duruyorsa gönderir mısın benim için yadigardi demiş. Esim de tamam yollarım demis. Sonra kız uzun zaman oldu nasılsın demiş. O da iyiyim şu bu. Konuşmuşlar seviyeli. Derken kız sana bir şey sorabilir miyim demiş.sior demiş. Benden ne zaman af dileyeceksin demis. eşimde kırılmış kalbinin affi zor hem dilesem dönüşü olmayan yola girmis oluruz demiş. O da zaten yaptiklarin geçmiş olmayacak yazmış. Sonrasında eşime sormuş yeniden sevdin mi diye. Işte buradan itibaren beynimden vuruldum.
Cevabi uzun ama özetleyeyim. Hani beni aramıstin ve bana yanlışlıkla nisanlinin adıyla seslenmistin . O günden sonra benim için her şey değişti beni olmazlarima sürükledin ve ben bir şey yaptım. Bana hedefte gostermistin hani fotoğrafıma kalp atan bir kız vardı( beni kastediyor) gittim onunla başladım. Sonra senin yüzük taktığını gördüm bende taktım hatta daha fazlasını da yaptım bugün nikah kıydık. Ve bana bugün mesaj atman beni çok şaşırttı çok ilginç yazmış.
Kiz da bunların hicbirind3n haberim yoktu hayırlı olsun yazmış. Eşim sağ ol darısı başına demiş. Kız da sana diyecek çok şeyim olurdu ama içimde kalsın sen belki onları duyarsın duymazsan da ahirete kalsın. Bana gönderme bir şey bu bile yanlış olur. Yanlış anlama kızgınlığım yaptığın böylesi bir şeyi bile bana baglaman. Ikimize dair her şeyin tek sorumlusu sensin. Hoş gidişin bana mükemmel birini verdi, sevgiyi hak eden birini. Öfkem sadece benden caldiklarin için yine de hayırlısı olsun mutlu olun yazmış eşim bir şey dememiş. Sanırım kız her yerden engellemiş.
Neyse. Olanlara bakin nikahlandigim gün oluyor bunlar. Ve ben bu mesajları gözlerimle gördüm. Hemen hesaplastim. Bana beni sevdiğini zamanında o insan için canının yandığını ona haksızlık edip ahını aldığını ve sadece vicdan duyduğunu söyledi.
Arkadaşlar ben yeni evlendim yeni. Boşansam mi dedim. Hazmedemiyorum konuşmuyorum ama affettirmeye çalışıyor kendini.
Benle bu kıza nispet olarak mi evlenmiş? Onu hala unutamamış mi? Onu seviyor mu? Sadece vicdan mi? Nasıl affedecegim ?
O kızın da nişanlısına fotoğrafları göndermek istedim. Kız nişanlısını aldatmış oluyor dedim. Ama sonra banane dedim. Ona da hırsım var ned3n yazar ki nisanli bir insan. Eşim ona neler yaşattı da vicdan azabı duyuyor? Konuşmak bile istemedim bunları. Inanın napacagimi bilmiyorum size anlattim derdimi. Ne diyeceğim ki insanlara daha üç gün oldu evleneli. Esm de onu sevmediğine dair yeminler ediyor. Beni sevmese asla evlenmeyecehini söylüyor. Napicam ben
Yazik bu kizcagizlar sonra psikolog psikolog geziyor bir adi yuzunden.sanki adamlar bulunmaz hint kumasi,odleri patliyor adam gidecek diye,adamlar da o yuzden her halti yiyor.Senlik bir durum yok, evliliğine devam et diyenlere inanamıyorum. Adam inat olsun diye evlenmiş konu sahibi ile.
Gına geldi şu "kocacım yanımda dursun da her şeye gözümü yumarım" diyen tiplerden.
Sadakatsizdeki kızıl kafa gibisiniz. Eve kuma gelse karnı aç mı diye sorarsınız. Yeter ki nikahınız gitmesin de her türlü gurursuzluğa eyvallah dersiniz.
Konu sahibi, daha kötü ne olması gerekiyordu acaba, aslında sevilmediğini anlaman için? Allah aşkına bi mantıklı düşün.
Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Üç gün önce nikâhlandim. Yani evlendik. Ve olanlar başladı.
Söyle anlatayım her şey 8 ay içinde gerçekleşti. Daha önceden tanıdığım biriydi ve çok hoşuma gitmisti ve bundan aylar öncede konuşmaya başladık her şey çok hızla ve güzelce ilerledi. Beni sevdiğini düşünmüştüm ben de. Geçmişinde biri olduğunu ve uzun bir ilişki yaşadığını söylemişti. Gerçekten onu sevmiş, ama anlasamayacagini düşündüğü için kızı terk etmiş. Yani kendisi bitirmiş ve hayatına bakmış. Ben bunları biliyordum ama ona artık sevgisi kalmadığına eminim. Ama nikahlandigim gün neler olmuş neler..
Nikahın Ardından bir yemek yedik ben görev yerine dönecektim iki gün sonra o da sonradan gelecekti bunu geçelim öyle olması zorunluydu. Bir müddet ayrı kalacaktık. Neyse o gün arkadaşlar nikahlandigim gün eşimin eski sevgilisi mesaj atmış.. bunların hepsini telefonunda gözlerimle gördüm beynimden vurulmusa döndüm.
Kızla ayrılalı iki yıl olMuş kız başkasıyla nişanlanmış hayatına o da bakmış. Bizim evlendiğimiz gün kız mesaj atmış eşimde olan bir eşyasını istemiş. Hâlâ duruyorsa gönderir mısın benim için yadigardi demiş. Esim de tamam yollarım demis. Sonra kız uzun zaman oldu nasılsın demiş. O da iyiyim şu bu. Konuşmuşlar seviyeli. Derken kız sana bir şey sorabilir miyim demiş.sior demiş. Benden ne zaman af dileyeceksin demis. eşimde kırılmış kalbinin affi zor hem dilesem dönüşü olmayan yola girmis oluruz demiş. O da zaten yaptiklarin geçmiş olmayacak yazmış. Sonrasında eşime sormuş yeniden sevdin mi diye. Işte buradan itibaren beynimden vuruldum.
Cevabi uzun ama özetleyeyim. Hani beni aramıstin ve bana yanlışlıkla nisanlinin adıyla seslenmistin . O günden sonra benim için her şey değişti beni olmazlarima sürükledin ve ben bir şey yaptım. Bana hedefte gostermistin hani fotoğrafıma kalp atan bir kız vardı( beni kastediyor) gittim onunla başladım. Sonra senin yüzük taktığını gördüm bende taktım hatta daha fazlasını da yaptım bugün nikah kıydık. Ve bana bugün mesaj atman beni çok şaşırttı çok ilginç yazmış.
Kiz da bunların hicbirind3n haberim yoktu hayırlı olsun yazmış. Eşim sağ ol darısı başına demiş. Kız da sana diyecek çok şeyim olurdu ama içimde kalsın sen belki onları duyarsın duymazsan da ahirete kalsın. Bana gönderme bir şey bu bile yanlış olur. Yanlış anlama kızgınlığım yaptığın böylesi bir şeyi bile bana baglaman. Ikimize dair her şeyin tek sorumlusu sensin. Hoş gidişin bana mükemmel birini verdi, sevgiyi hak eden birini. Öfkem sadece benden caldiklarin için yine de hayırlısı olsun mutlu olun yazmış eşim bir şey dememiş. Sanırım kız her yerden engellemiş.
Neyse. Olanlara bakin nikahlandigim gün oluyor bunlar. Ve ben bu mesajları gözlerimle gördüm. Hemen hesaplastim. Bana beni sevdiğini zamanında o insan için canının yandığını ona haksızlık edip ahını aldığını ve sadece vicdan duyduğunu söyledi.
Arkadaşlar ben yeni evlendim yeni. Boşansam mi dedim. Hazmedemiyorum konuşmuyorum ama affettirmeye çalışıyor kendini.
Benle bu kıza nispet olarak mi evlenmiş? Onu hala unutamamış mi? Onu seviyor mu? Sadece vicdan mi? Nasıl affedecegim ?
O kızın da nişanlısına fotoğrafları göndermek istedim. Kız nişanlısını aldatmış oluyor dedim. Ama sonra banane dedim. Ona da hırsım var ned3n yazar ki nisanli bir insan. Eşim ona neler yaşattı da vicdan azabı duyuyor? Konuşmak bile istemedim bunları. Inanın napacagimi bilmiyorum size anlattim derdimi. Ne diyeceğim ki insanlara daha üç gün oldu evleneli. Esm de onu sevmediğine dair yeminler ediyor. Beni sevmese asla evlenmeyecehini söylüyor. Napicam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?