Nereden başlayacağımı bilmiyorum? Üç gün önce nikahlandım yani evlendik ve olanlar, olaylar başladı.

E neden kocanızın tapusu siz de degil mi yoksa tapu cok mühim ben yanimda gezdiriyorum ki lazim oldugunda hemen çıkarıp tapu ulaaaaan tapu bu diye bağırıyorum herkes ayağını denk alsın diye
Tapuya da çok güvenmemek lazım. Ya bi gün kendi kendini kamulaştırırlarsa ? Ya biri ortaklığın giderilmesi davası açarsa da adamı satışa çıkarırlar da kapanın elinde kalırsa

İşte hep böyle oluyor... ağlama-sızlama-sensiz yaşayamam vs vs... bir süre sonra merhametli kalbimiz dayanamayıp affediyor ama sonra? Aynısını ya da benzerini tekrar yapıyolar, yukarıda yazdığım gibi...

Siz ona şans vermeyi bırakın, şuan tüm bencilliğinizle sadece kendinizi düşünerek hareket edin. Evlendiniz zaten artık, nikah iptali gibi saçmalıklar yazan olmuş öyle bişey yok, nikahın ertesi günü de olsa boşanma dışında bir yol yok ayrılmanız için.
Şuanda tüm bencil düşüncelerinizle, tamamen kendi arzu ve isteğinizle bu adamı sevmeye devam ediyor musunuz? Kalbinizin bi parçası hala onda mı atıyor? Sarılmak ve bunlar yaşanmamış gibi devam etmek mi istiyorsunuz? Evlilik üzerine kurduğunuz hayallerinizin çöpe gitmesi fikri dayanılmaz mı geliyor? En azından aynı evi paylaşmalıydık onu o şekilde de görmeliydim mi diyorsunuz? Devam edin ozaman, adam da yalvarıyomuş madem göstersin kendini... İlerde adam bi hata yaparsa ipini çekersiniz, ya da hata yapmasa bile baktınız ki kafanızdan bu olayı atamıyorsunuz, bu yük geçmiyor ozaman ayrılırsınız o istemese de. Yani ayrılma şansınız hep var, kaçmıyor. Çocuk yapmayın yeter şuan. Yaşayacak neyiniz varmış görün gitsin. Belki daha güzel olur her şey. Kötü olursa da iyice soğumuş olursunuz ayrılması kolay olur(benimki gibi).

Bencede kesinlikle kızar öfkelenir ben olsam bence çok üzülürdum hatta hep kafamda soru işareti kalırdı.orasi ayrı evet kimse bunu yutamaz ama konu sahibi seviyorsa ve erkekte yaptığından pismansa kiii yeni evliler daha sans verebilir yani hemen boşanmak bana saçma geldi.. ve biz tam olarak ne yaşandı yada duygularını bilemeyiz ki bizde ki sadexe ihmital, düşünce..

Vicdan azabı çekiyorum bahanesi çok saçma. Kendisi suçluysa niye nispet yapsın. Kadının nişanlım çok mükemmel bla blası da saçma o zaman eski sevgiline niye soruyosun birini sevdin mi diye. Mutlu olan insanın aklına kimse gelmez. Karşılıklı akılları birbirinde kalmış gibi malesef. Özellikle kadın için bu çok net. Senin eşinse daha çok canı yanmış nispet yapar gibi davranmış. Bence zamana bırak sevip sevmediğini görürsün zamanla. Sadece çocuk yapma. Emin olmadan eşinden. Karalar bağlama ama çok da güvenme. Nikah günü bile niyet ne olursa olsun biriyle mesajlaşan adamda aldatma potansiyeli yüksektir. İnsan en güzel heyecanlı gününde o mesajı gözü görmez baksa bile unutur ciddiye almaz. Adam bi de oturmuş cevap yazmış. Allah bu erkekleri bildiği gibi yapsın. Bok var madem birine sadık kalamayacaksın yakmasana kadının başını.

ben hala nişanlısının da bilmesi gerektiğini düşünüyorum önceden de yazdım. neden bu durumda acı çeken tek siz olasınız ki? hem her şeyden önce eski sevgiliyi takıntı haline getirmiş bir kız var. hala eski eşyalardan bahseden, nikah günü mesaj atan. adam karar versin bunu hazmeder mi hazmedemez mi? keşke kızı aramak yerine bunu yapsaydınız. ne diyecekti ki başka. evet vleneceğinizi biliyordum kafa karıştırmak istedim diyecek hali yok tabii bilmiyordum diyecek. hiç mi ortak tanıdıkları yok haber alacağı? konuşmanız gereken kişi kız değil, eşiniz. o da inkar ediyor tabii ama bence her şey ortada. ikisi de bir acaba ya düşmüşler. kız daha net davranmış. eşiniz açık kapı bırakan kişi. özür dilersem dönülmez yollara girerim ne demekmiş mesela bunu nasıl açıkladı?

Yoo neden yanlış yapasınız, bilakis karşısındaki kişininde bu mesajlardan haberdar olduğunu bilsin.

Ve keşke deseydiniz bakalım bende nişanlınıza mesajları yazıp bilgilendireyim de oda ne olduğunu bilsin. Üstüne birde siz onu telkin ederdiniz .

Cenab-ı Allah interneti yaratmış, ne oluyorsa anında dünyanın öbür ucuna ulaşıyor. Yani diyeceğim o ki kesin tesadüftür o gün yazması, He He.
Nispet için evlenen adamı koca diye seçtim 8 ayda uyanamadım diye kendimi yerim, gerisini gözüm görmez. Kendimi kenara çeker bir süre hiç görüşmeyip durum değerlendirmesi yaparım. Aklıma falso gelmezse, sevdiğini düşünüyorsam devam ederim. Aksi durumda kendiyle hiç konuşmadan avukata danışırım.

Hani esinizden 2 gun ayri kalacaktiniz nasil okudunuz yaninizda olmayan esinizin mesajlarini?
Ayrica bu adamin hic mi kafasi calismiyor da iki gun silmemis konunuz inandirici degil.
Ama gercekse de hani fotoma kalp emojisi atan kizla nisanlandim sen nisanlandigin icin bir de nikah kiydim gibi bir cumle hele ki af dilersem cikmaz bir yola gireriz gibi bir cumle affedilecek sey degil..

Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o utanmaz adamı

Senlik bir durum yok, evliliğine devam et diyenlere inanamıyorum. Adam inat olsun diye evlenmiş konu sahibi ile.

Gına geldi şu "kocacım yanımda dursun da her şeye gözümü yumarım" diyen tiplerden.

Sadakatsizdeki kızıl kafa gibisiniz. Eve kuma gelse karnı aç mı diye sorarsınız. Yeter ki nikahınız gitmesin de her türlü gurursuzluğa eyvallah dersiniz.

Konu sahibi, daha kötü ne olması gerekiyordu acaba, aslında sevilmediğini anlaman için? Allah aşkına bi mantıklı düşün.

Kiz ayrilsa o da ayrilacakmis gibi yazmis yalniz.kardesim iyi dusun,duygularinla hareket etme.dusunsene su an o kiz ona nispet seninle evlendigini dusunuyor,otesi var mi?yok vicdan azabi cekiyormus ta,yok kiz takintiliymis ta.ya bir gitsin isine.konusmak istemese zaten numarasi siz beraberken engelli olurdu degil mi?seni seviyor mu bilemem ama karsilikli bir nispet durumu var.ayrilmazsan hep bunu dusunup mutsuz olacaksin,yok ben unuturum diyorsan sen bilirsin.valla ben kizi da arar agzina ederdim,hic te haberi olmadigini sanmam,bu kadar tesaduf filmlerde olur.

Yazik bu kizcagizlar sonra psikolog psikolog geziyor bir adi yuzunden.sanki adamlar bulunmaz hint kumasi,odleri patliyor adam gidecek diye,adamlar da o yuzden her halti yiyor.

Sevgili M Mlkk03973 siz bu mesajları nasıl gördünüz, kızın numarasına nasıl ulaştınız? Hayır bi adamla uzaktayız ben gittim o sonra gelecek, şu an uzak olmamız belki de iyi oldu diyorsunuz. Sonra mesajları gördüm, kızın numarasını buldum aradım, eşimle kavga ettim diyorsunuz. Olay örgüsünde bi kopukluk var ama ben yine de bunlara takılmadan yorum yapacağım.

Hemen hemen herkes teori üzerinden gitmiş, bu evliliğin neden bitmesi gerektiğini gayet açık ve amlaşılır şekillerde anlatan üyeler olmuş. Kendinizi daha zor durumlara düşürmemeniz için neler yapmanız gerektiğini söylemişler ama siz belli ki dinlememişsiniz.

Benim çok benzerini görmüşlüğüm var o yüzden pratik üzerinden gideceğim. İnat uğruna 2. tercihi ile evlenip geçenlerde 2. çocuğunu kucağına alan birini tanıyorum. Dışarıdan görseniz birbirini seven ve sayan, dengini bulmuş ve mutlu bi aile kurmuş iki çocuklu bi çift dersiniz. Ama ben hikayenin gerçeğini anlatayım size.

Evlilik öncesi çok sorduk biz bu kişiye bak emin misin, gerçekten seviyo musun, biraz hızlı gitmiyo mu bu işler, unuttun mu sahiden eskiyi diye. Unuttum dedi, benim için hayırlısı bu dedi, eskisiyle yürümezdi, şimdi evleneceğim kişi bana da aileme de uygun seviyorum onu dedi. Biz de yemesek de iyi bari dedik, eskisiyle hakikaten yürümüyordu çünkü.

Herkes mutlu, her şey güzel, hazırlıklar tam gaz devam vs. derken dügün günü geldi çattı. Sonra noldu biliyo musunuz? Bu kişi nikah sonrası takı bile takılamadan bildiğiniz fenalaştı, gözü karardı. Yarım saatte zor kendine geldi. Bütün gün koşturdu tabi, yemek yemedi tansiyonu düştü vs. dediler. Ama fenalaşmasının ne açlıkla bi ilgisi varmış ne tansiyonla. Meğerse eskisi nikahtan önce mesaj atmış, ne konuşuldu detayını bilmiyorum. Ama sonuç olarak bizimki nikah masasında evet derken dönüp eşine bakmış ve baya baya ex in halüsinasyonunu görmüş. Şaka degil abartı degil, baya baya halüsinasyon görmüş, görüntü bi türlü gözünün önünden gitmeyince de fenalaşmış yığılmış öyle.

Bunu bize ilk bebeklerini beklerken itiraf etti tabi. Yoksa biz nikahtan sonra hakikaten açlıktan kötülesti, ayranı krakeri dayayınca düzeldi zannediyorduk. Zira akşam dügünde pür neşe oynarken, haftalarca dügün balayı fotografı paylaşırken gördük. Ama sonra hamileliğinin ilk ayları aşırı zorlu geçip psikolojisi dağılınca rol yapacak hali kalmadı ağzından kaçırdı. Sadece nikah gününü de değil üstelik. Bu yola hangi saçmasapan fikirlerle girdiğini, hangi aklıevvellerin gazına gelip de ex ile yarış içine girdiğini, ex ailesinin uygun bulduğu bi kızla yüzük takınca şimdiki kocayı o zamanın yedekler sepetinden nasıl çıkardığını, ondan önce evlenebilmek için işleri nasıl aceleye getirdiğini, kınasından sonra sabaha kadar girdiği ağlama krizlerini, hala fake hesaptan ex i takip ettiğini vs. ne var ne yok anlattı bi sinir harbinde. Sonra yine bastırmaca, yine hiçbi şey yokmuş tavırlarına dönüş.

O dönemden beri de samimi görüşmüyoruz zaten. Entrikanın bu denli ucuz ve ikiyüzlüsü de insanı insandan sogutuyo malesef. Bunca şeyi bilirken "ee eşin nasıl çoluk çocuk ne alemde hayat nasıl gidiyo" diye bile soramıyosun.

Tabi benim hikayede cinsiyetlerin yeri farklı, o nedenle eşin herhangi bi seyden haberi yok dertsiz tasasız yaşayıp gidiyo adam. Yani en azından biz öyle biliyoruz. Belki de hissediyo bi seylerin yanlış gittigini ama adını koyamıyo. Gercekleri bilse ne olur düsünmek istemiyorum. Malum ülkede aynı olayın cinsiyetlere göre farklı sonuçları var.

Sizin hikayede işler daha fena zira siz durumu biliyorsunuz. Haliyle bundan sonra dertsiz tasasız hayat diye bi kavram yok sizin için. Asla güvende hissetmeyeceksiniz devam ederseniz. Hayatınızdan nikah gününüzü bile rezil eden boş beleş drama eksik olmayacak. Üstelik bildiginizi eşiniz de biliyo. Yani bile bile kabul ettin beni koca olarak, işine gelirse temalı bi yüzsüzlük yatağında aldatılırsanız hiç süpriz olmayacak.

O yüzden köprüden önce son cıkısı gectim, imzayı attım, geri dönemem demeyin. Biraz zamana mal olur, bi geçiş ücreti fazla ödersiniz ama bal gibi de geri dönersiniz. Yanlış yolda ısrar edip sınırı gecmeye, koca bi ömrü heba etmeye hiç gerek yok.

Eşiniz size aşık değil. Eski sevgilisiyle daha aşk dolu tutkulu bir ilişkisi olmuş muhtemelen. Bazı erkekler böyle ilişkiyi evliliğe taşımaz, evlilik için mümkünse memur, öğretmen olursa çok daha mükemmel olur, evinin işini yapacak, daha mülayim hanım hanımlık eş ister onu bulunca da hemen evlenir, konforunu artırmak için. Sizi de sevmiştir, dahası kafasına yatmışsınızdır. Sizinle nispet için evlendiğini söylemesi çok onur kırıcı, asla böyle bir evliliğin içinde olmak istemezdim

Yalan söylüyor asla inanma affedip affetmemek sana kalmış ama adam unutmamış bariz belli bu nikah gününde mesaj geldi diyelim ya direkt engellerdi ya da derdi ki ben bugün evlendim çok mutluyum eşimi çok seviyorum bir daha mesaj atma... ama adam neler yazmış neler... benim kabul edebileceğim bir durum değil bu ama size boşanın diyemem baştan güvensizlik ve yalan dolan var en azından vaktini boş yere harcama ailenle paylaş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…