Nereden başlayacağımı bilmiyorum? Üç gün önce nikahlandım yani evlendik ve olanlar, olaylar başladı.

Bilmiyorum daha bir yerde paylaşmadık etmedik birinden duymadı bence ama bu da umrumda değil. Nasıl affederim bilmiyorum
Yok ya ortak arkadaslardan falan duymustur net. Sonucta saklamadiniz da hatta esin bile soyletmis olabilir
Benim icim sogumazdi cunku seninle sanki kiza inat evlenmis. Ne sevgi iceren sozcuk soylemis ne baska bir sey hatta kalp atan kiz demis ama esim dememis. Sana inat evlendim demis resmen.

Ben kesinlikle kizin nisanlisinin nosunu bulursam atardim fotolari ss olarak. Oyle tek taraf yanmayacak!
Kocani affetmekte zor olabilir her an konusabilirler kiz yazinca. Insan evlendigi gun konusmaz yani bari ama konusmus. Ayrilabiliyorsan yol yakinken ayril. Bunlar hikayeyi bitirmemis arada kalirsjn

Biz kadınlar ilişkiyi bizde bitirsek karşı tarafın bize dönemsini bekleriz. Erkeklerse tam tersi bakar. Olay hoş değil muhtemelen koz evleneceğinizi duygu yoklamak istedi ama istediği cevabı alamadı. Bir erkeği evliliğe ikna etmek inat uğruna bile olsa öyle kolay değildir. Net kararı hemen vermeyin zamana bırakın.

Geçmiş olsun, ben sizin yerinizde olsam o kızı arar ve hadsiz derdim. Buna hakkınız var. Kocanıza mesaj atmış çünkü
Hep ayni terane erkek aldatir kadin diger kadina hirlar yok ya oldu evlilik yemini veren evlenen o kadin degil kocasi hesap verecek biri varsa oda esidir .
Resmen eski sevgilisine sana giciklik olsun diye evlendim demis yuhh

bir ilişki nasıl başlarsa aynı şekilde devam eder. sizin kalbinize şüphe tohumları ekildi zamanla yeşerecek , çok acı çekeceksiniz ve bunun sebebi siz olacaksınız. yazılanları okudum çok abartılacak bir şey yok nispet yada kırılgınlık sonrası can yakma amaçlı bile yazılmış olabilir. siz kendiniz bu yazılanları sindiremiyorsanız bu yolda devam etmeyin.

Normalde hic boyle bir sey demem amakiz da hic masum degil. Nisanlisinin da bu yazismalari bilmeye hakki var, gonderin bence. Evleneceginden bal gibi de haberi varmis tam da gynunde mesaj atmis. Gecsin bu bilmiyordum ayaklarini. Esinizin yazdiklari zaten yenilir yutulur seyler degil. Cevap bile vermeyebilirdi. Veya kisa kesebilirdi. Kesememis. Size esim bile diyememis. Fotoya like atan kiz vs ne avam kelimeler bunlar. Ikisi de ufak bir kivilcim bekliyor gibiler. Fazla arabesk. Ama tehlikeli. Niye bir tek sizin huzurunuz kaciyor, nisanlisi da bilsin bu kafa karisikliklarini. Onun midesi aliyor mu bakalim sevdin mi bir daha sorusunu.

Kocana iyi bir ders ver verki bir baskasini kiskandirmak icin senle evlenip birde bunu ona itiraf etmek neymis görsün ..telefon karıştırma olayına ben cok baska bakiyorum cunku ben tel eşimin eline gider onunki benim elime gecer arkadas grubu var hic okumam cunku cocuk gibiler onun disinda bence kari kocanin birbirinden gizlisi saklisi olmaz bence.

Hep ayni terane erkek aldatir kadin diger kadina hirlar yok ya oldu evlilik yemini veren evlenen o kadin degil kocasi hesap verecek biri varsa oda esidir .
Resmen eski sevgilisine sana giciklik olsun diye evlendim demis yuhh
Yoo ikiside cevap verecek onun yaptgiji kendi yavuklusu gorecek. Yok oyle ben yakarim bunlari demek yakiyorsan yanacaksin. Net biliyor bu kizla evlendigini yeniden sevdin mi ne demek, esya mi getir evlendim deyince birak kalsin yadigardi ne oldu? Vicdan yaptiriyor iste.
Adam zaten sifatina bakilmaz.
Sen yüzük taktin bende taktım hatta evlendm ne demek karisi icin.
Hadi yillar gecer daha bile normal ama o gun bir cumbus var evlilik günün. Ikiside hak ediyor hepsini. Insallah soyler kiz nisanlisina bu adamida bosar

Yav bir baskasini kiskandirmak icin evlenen adama ne dersi verebilir? Umrunda mi adamin sanki aşık ya da sevdginden anlayip ders alacak.
Birde sanki cok olagan bir sey gbi bir baskasini kiskandirmak icin senle evlenmek neymis gorsun demeniz

Kiz biliyordur veya bilmiyordur bilemem ama ben burda tamamen eşime kizar ve affetmezdim ..metres olmaya bayilan kadınlar cok var heleki evli erkeklere düskun olan ruh hastalarida var ama esiniz eşlerimiz karakteri saglamsa yapmaz .
O mesajda evlendim cok mutluyum yoluna git birdaha bana yazma esyanida yollarim fazlalikti zaten yazssa iste ozaman adam derdim ama baya baya eski sevgilisine yürumus cok igrenc

Yav bir baskasini kiskandirmak icin evlenen adama ne dersi verebilir? Umrunda mi adamin sanki aşık ya da sevdginden anlayip ders alacak.
Birde sanki cok olagan bir sey gbi bir baskasini kiskandirmak icin senle evlenmek neymis gorsun demeniz
Bilmiyorum kotu bise daha yeni evlenmis cicegi burnunda bir gelin ve okudugu mesajlar sirtina bicak girer ya aynen oyle bir histir guveniyor evleniyor ve kullanildigi anliyor cok kotu

Bence bu olayda kimse kimseyi sevmiyor. Hani illa seviyorum diyosaniz birakmaniz lazim boyle nispet olsun diye evlenen bi tipi. Ama bence bosverin 8 ayda hic kimseyi taniyamazsiniz surpriz olsun doye evlenmissiniz resmen. Akışına bırakın gitsin win win.

Evet yürümüş ama kiz bence bir insanin en mutlu gununde buna sebep oldugundan cezayi hak ediyor.
Hem zaten bunlarin birbirinden haberi olmadigina asla inanmam net stalklayip ortak arkadaslardan haber aliyorlardir. Sanki 2 yil degil 2 hafta once ayrilmjs muhabbetleri var.
O kızında nisanlisi ogrensin bakalim. Elin adamin sevip sevmedgini napacakmis o da aciklasin. En azindwn evli degil bir tik gene iyi kurtulur adam

Win win mi? Daha bastan 1-0

Aynen haklisiniz ama ben muhatap olmaz direk bosardim o igrenc herifi bende nispeten bosuyorum seni hadi gör ebeninkini derdim

Aynen haklisiniz ama ben muhatap olmaz direk bosardim o igrenc herifi bende nispeten bosuyorum seni hadi gör ebeninkini derdim
Ben biraz kinciyimdir benimki dagiliyorsa onunkide dagilacak. Adam g... ise devam eder tabi kendi bildigi is ama en azından kisa sure kıyametler kopar ilişkide unutamazlar falan filan.
Son kelimelere bayildm

M Mlkk03973 canim şaka gibi ama aynısını yaşadım tek fark bana nispet yapıp benden 5 gün önce evlendi...
Noldu 10 aylık evliyken bana ulasmaya çalıştı çivi çiviyi sökmüyormuş pişmanmış beni unutamamışmış eğer ben cevap vermiş olsaydim benimle konuşmaya devam edecekti karaktersiz hemde eşi hamileyken...
Demem o ki iyi düşün yara bandi yapmış eşin seni kendine aklının bir tarafında mutlaka o kalacak kadin yazarsada tamamlamak isteyecek.
Hakkındahayırlısı olsun inşallah.

Bazı üyeler, o kadar kötü bir şey değil, boşanacak bir şey değil yazıyor inanamıyorum gerçekten. Daha ne olması gerekiyor? Nikah günü, adam, eski sevgilisine, senin nişanlandığını gördüm ben de nişanlandım, senin inadına, senin yüzünden evlendim diyor, aralarında gayet duygusal mesajlaşma geçiyor. Kızın suçlu olup olmaması neden önemli sizin için? Kız bilerek yada bilmeyerek mesaj attı, burda eşiniz, o kızı unutmuş ve sizi seviyor olsa, mesajı siler gider cevap dahi yazmak aklına gelmezdi nikah günü ama oturup duygusal mesajlaşmalar fln.. Hiç affedilir yanı yok, boşanmalısınız.

Cok cok kotu bi durum benim esimin benden once sevgilileri olmus ama ben hayatina girdikten sonra tek bi hatasini gormedim.ona ragmen bir zamanlar benden baskasini seviyor oluş beni delirtiyor.sizinki cok farkli cok cirkin bi durum.affedecekseniz bile burnundan getirin surunsun hatta kizida rezil edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…