Nereden başlayacağımı bilmiyorum? Üç gün önce nikahlandım yani evlendik ve olanlar, olaylar başladı.

Çok üzüldüm o kadar hassas bı konu ki ne desem bilemedim.kalbini değilde aklını dinle bu dönemde yapabilirsen.çünkü bunlar görüşmeye devam edecekler ilk firsatta. Hem sizle bı yuva kurcak hem o kadınla ilişkisini sürdürecek. hep acabalar olacak aklında.adam akıllı tavır koy hiç girusme bittiğini şöyle.senin için cabaliyorsa ve vazgecmiyorsa o zaman kararını ver derim ve hep mantığını dinle.Allah senin için doğru olanı yaşatsın sana dilerim mutlu olursun canim

( onu sevdiğini mi... bunu kaldıramıyorum. Sevse onunla olmaz mıydı terk etmek yerine.. Ya sadece vicdansa. Yıkılmamak için dayanıyorum

Ayrilmak istemiyosan bile saglam süründür. Ama cok saglam. Agzina s.c yani. Ayrildin onu biraktin sansin gercekten. Yuz verme bi süre.

Ayrilmak istersen de en doğal hakkin insanlar gerizekalica davranislarinin bedelini ödemeli... kendine cok deger vermis belli ki aslinda tam bir beyinsiz eski sevgilisi de esin de..

Size dedikleri değil mesajda yazdıkları gerçeği daha çok yansıtıyor bence.

Madem gerçekten seviyordu sizi küçük düşürecek şeyler yazmazdi.

Sevmesem o olurdu, seninle evlenmezdim geçsin bunları.

Bu kısım yeterince açıklayıcı sorularınızın cevabı bu satır aralığında bence.

Ne dmeek suçu yok.esim zaten en büyük suçlu da. Bu kadar.konusacagina evliyim diyip bitirecekti. Ben de eşyan yok diyecekti. Ona da ayrı taktim o eşyayı bile saklamış demek ki . Çıldırıcam. Kızı da doğru bulmuyorum ne olursa olsun nişanlısın sen. Haberi var yok evlendigimizden.bilemem hoş bir yerde görmesi imkansızdı o gün ama. Ne olursa olsun kızgınım çok herkese kendime de

Kötü bir durum. Eşiniz sizi gerçekten seviyor mu bundan emin misiniz? Gerçi içinizde sürekli bir şüphe olacak. Valla ben olsam napardim bilemedim çok zor bir durum

Nişanlısının adıyla seslendi diye sizinki o günden itibaren her şeyin değiştiğini iddia ediyor ama kadının hedef gösterdiği(sizmişsiniz o ) kişiye yöneliyor.
Dizi senaryolari bile daha mantıklı
Ee ben başkasıyla nişanlıyım sana mesaj atıyorum nisanlimin adiyla sesleniyorum çok üzülüyorsun buna ama o kadar iyi kalpliyim ki sen üzülme diye bi de sana kız ayarlıyorum ne erdemli hareket ama
Bu hikayede yanan siz olmuşsunuz. Ve çok erken görmüşsünüz bence bu büyük şans size bir işaret

Bence burada sizlik hicbir durum yok. Medeni bir konuşma gerçekleşmiş. Eşinizin ah alacağı ne yaptığı meçhul. En fazla bunu sorgulayabilirsiniz o da üzerinde hakkınız olan kişi olan eşinizden. O hanım zaten evlendiğini duyar duymaz her onurlu hanım gibi eşinizi bloklamış. Taa oralara kadar dallanıp budaklanıp o ilişkiyi karıştırmaya çalışmak hem kötü niyetli hem seviyesiz bir yaklaşım bence. Siz evlenmişsiniz konu kapanmış. Eşinizde de kötü niyet bulunmuyor. O da evlendiğini beyan etmiş. Kimse de art niyet yok kısaca. Tatsız bir olay, o güne tesadüf etmesi daha tatsız o kadar. Bunu uzatmayın büyütmeyin.

Sizi gerçekten sevseydi böyle bir konuşma geçmezdi aralarında. Ayrıca hedef muhabbeti nedir ya yani kız sizi kıskanmış o da inat olsun diye sizinle devam etmiş. Ben olsam bir saniye bile düşünmezdim o aptaldan boşanırdım

Kızın suçu kendi nişanlısına karşı. Sizlik birşey yok. O bekar diye mesaj atmış. Evli olduğunu öğrenince kesmiş muhabbeti. İçten içe kızmakta da haklısınız tabi. Asıl kabahatli eşiniz.

Dediği İnadına evlendim lafına nasıl bir açıklama yapıyor peki.

Eşinizin içinde hep ukte kalacaktır acaba o kişiyle evlensem nasıl olurdu falan filan diye.Bence zamana bırakın zamanla eşiniz olgunlaşacak bu hareketlerin ergen hareketi olduğunu görecektir.

Inadına evlendim demek istememiş. reddediyor komple. Öyle bir konuşmaydı ciddiye bile almadım. Bak attığı son mesaja cevap bile vermedim. Sadece ona karşı vicdan azabı duyuyorum diyor

Ben eski sevgiliyi hicte masum bulmadim. Neden ‘yeniden sevdinmi?’ diye sorarsinki. Nisanlanmissin evleneceksin, sanane eski sevgilinin hayatindan, kimi sevip sevmemesinden. Hanimefendinin egosu biguzel tatmin olmustur. Istedigi cevabi almis esinizden.
Esinizde 2 senedir eski sevgilinin esyasini saklamis. Ayrica ‘nikah gunu bana yazman sasirtti, ilginc’ nedemek? Neresi ilginc, ne demek istiyor. Bir isaretmi olarakmi gormesi gerekiyor, bunumu kastediyor? Sizinde mesajlari okumaniz ilginc ozaman uzerinde iyi bir dusunun derim. Bu tur duygusal yazismalardan hic haz etmem.

Eski sevgili ile ortak arkadaş mi var yada sosyal medyadan gizli gizli takip mi var? Evlendiğiniz gün bunların olması tesadüf olamaz.ayrıca eşin,eski sevgilisinin 2 yıldır hangi eşyasını saklılıyormuş ki ,kız almak için gelmek istiyor,o da gel diyor..
Bana kıza nispet olsun diye seninle nişanlanmış gibi geldi ama sonradan seni sevmiştir. Seni seviyor mu sevmiyor mu bunun cevabı sende..2 yıldır sana tavır davranışlarını düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…