Nereden başlayacağımı bilmiyorum? Üç gün önce nikahlandım yani evlendik ve olanlar, olaylar başladı.

Bu arafa esiniz isteseydi kız ona ulasamazdı. mesajına cevap vermez numarasınıda degistirir olur biterdi. ben artık evliyim diyip gecmise sunger ceker yeni hayatinda sizinle mutlu olmaya bakardi. bunlar hala ozur diledin dilemedin dilersem geri donulmez yollara gireriz muhabbeti yapıyorlar.

bir uye de yazmis karisi hamileyken bana yine yazdı diye. Bence eşinizde de bu potansiyel var.

Kız tam bir ahlaksız. Eski sevgilisinin nikahlandığı gün ona mesaj atmak büyük cesaret ister. Karartmış gözünü. Nişanlısına hakaret bu.

Sizi ilgilendiren kısımsa, eşinizin sizinle nispet için evlenmesidir.
Eğer kıza, hani yalandan bile olsa "ben senden sonra sevdim, seni unuttum, nikahım oldu bugun" falan deseydi neyse.. Adamı burda suçlamaz yolunuza devam ederdiniz.
Ama bildiğin yeşil ışık yakmış. Kız özür dile demiş. Adam "ne özürü " de demiyor. Duygusala bağlıyor, hani utanmasa dileyecek.
İlk mesajı kız atmasına rağmen kocanız daha ılımlı konuşmuş.

Ben bu kırıcı mesajları görmemiş gibi davranamaz, bu yalan üstüne yuva kuramazdım.
Allah yardımcınız olsun, güvenebilirseniz ne ala....

Şu tiplerden nefret ediyorum ya..Ya gizli gizli stalklayıp öğreniyorlar ya da ortak arkadaşlardan falan,sonra böylesi zamanlarda sırf mide bulandırmak için ortaya çıkıyorlar.Sinek gibiler yeminle ya.Bunca zaman hesaplaşmamış şimdi mi gelmiş aklına hatırası olan eşyasını istemek haktan hukuktan bahsetmek...! Eşinizede ayrı sinir oldum.Gelmiş açıklama yapıyor,ben evlendim de geç ne gerek var arabeske!

Usenmeyip onceki sayfadaki mesajimi bulup begenmedim attiniz ya tebrik ederim

Kizi melek ilan ettiniz nerdeyse. Bal gibi de evlenecegini bildigi ortada. Bu kadar mi tesaduf olur yani ayni gun mesaj atmak. Mevcut iliski sorunluysa eskileri yoklamak olayini ne kadar masumane gostermeye calismissiniz ama bildiginiz basbayagi adice bir durum. Sevdin mi diye sormasi da hala kendinin en ozel kisi oldugunu duymak, konu sahibinin aslinda kendisi kadar sevilmedigini duyma isteginden. Nitekim istedigini almis bir anlamda. Sana inat evlendim e gelmis olay. Ikisi de leş bence.

bence ya cevap vermemeliydi ya da dediğiniz gibi ben bugün evlendim deyip konuyu kapatabilirdi.
burasını iyi düşünmek lazım. karnınızda bebeyle kocanızın ihanetine şahit olmak var ilerleyen yıllarda.

Yoo inat için evlendim demek ayrılık sebebi konu sahibi için, bunu söylemiştim. Çok da karaktersiz bi adam böyle bi adama kendini mecbur bırakmamalı.

İçselleştirme kısmını konu sahibinden daha çok mesaj yazmışsınız konuyla ilgili onun için demiştim. İlginç geldi bu durum.

Buradaki mağdur konu sahibi ama onu mağdur eden kişi kocasının eski sevgilisi değil. Ben öyle oldugunu düşünmüyorum en azından. Dediğim gibi kızın adamda gözü olsa görüşürdü adam hala aşık kıza çünkü. Olayı kızın nişanlısına kadar taşımak benim tarzım değil avam buluyorum. Taşımak isteyen taşır o ayrı ama konu sahibinin bunı tercih etmesini istemem. Yorumumu da buna göre yaptım sizle tartışmak istemiyorum bu konuda. İyi günler.

Ben kimseyi melek ilan etmedim. Mesajı dikkatle okursanız insanoğlu aciz bir mahluktur dedim. O hanımı onaylamadığım ortada. Ama karsi tarafin evlendigini duyarak yaptığını düşünmüyorum. Böyle olsa kesinlikle imza atıldığı günü beklemezdi. Ayrıca kimseyle zıtlaşmak üzerinden prim yapmamayi tercih ediyorum. Sizin görüşünüze saygı duyuyorum, sadece sizin gibi düşünmüyorum. Yeni evlenmiş bu çiftin boşanması için bir gerek göremedim. Olgunca bu konuyu kapatıp yollarında yurumeliler. Zaten aksi kötü niyetli bir davranış olursa o zaman konu sahibi gereğini yapar.

Yüru kiz kim tutar seni heheheyyyttt alfa seni

Size begenmedim atar atmaz onceki sayfadan mesajimi bulup begenmedim atinca zitlasmis oluyorsunuz aslinda bayagi, ama prim icin ama degil :) neyse, sorun o degil. Oylesine yazdim ben de yanlis anlamayin. Bence kiz kendini tutamamis artik gozu nikah gunu vs gormemis. Veya bilerek o gun atmis vurucu olsun diye. Insanin en ozel gununde kafa karistirici mesaj atmak, eski esyayi hatirlatmak vs hic iyi niyetli degil. Baska zaman atsa, daha once atsa ben de sizin gibi dusunebilirdim ama ozellikle boyle yaptigini dusunuyorum . Adama zaten ne desem az. Biz ne desek bos gerci ama unut onune bak denecek kadar da basite indirgememek lazim bence. Konu sahibini yanlis yapmamasi icin, dusunmesi icin mesajlariniza cevap yaziyorum , sizle polemik icin degil onu da belirteyim.

Allahın işine bak ki kızın aile yadigarını isteyeceğini gün sizin nikahınızın kıyıldığı gün, kaç senedir aklı neredeymiş kızın da tam o gün isteyeceği tutmuş.
Ben olsam direkt boşanma davası açarım o konuşmalar hiç eskiden kalan bir sevgi için yapılmışa benzemiyor
Yok barışsak ne olacak sonumuz yok bu resmen seni seviyorum ama seninle yapamam demek hani sen beni unutup bir yola girdiysen ben de girdim demek
Eşine kız yeniden sevdin mi diye sormuş, sevdim evet bile diyememiş eşin yani bu bile boşanma sebebi

Olay gerçekse kız büyük ihtimalle eşyayı bahane edip bir zemin yoklaması yaptı.
2 yıl boyunca almayı düşünmediği aile yadigarını tam nikah günü istemesi pek bir enteresan

Ama konuşmanın ileri kısımlarında kızdan çok eş suçlu
Daha yeni evlendiği eşi hakkında bana kalp atan kız diye bahsetmesinden mi, diğer kızı kestirip atmaması hala açık kapı bırakmak istemesi mi, yoksa kız engellemezse hala konuşmaya devam edecek olması mı?
Yenilir yutulur değil

E biri adam buldum diye atlio tanimadan etmeden öbürü baskasina nispet olsun diye kostur kostur basio nikahi. Yangindan mal kacirir gibi evlenirsen olacağı bu zaten.
Evlilik icin cok kisa bence de ama aslında konu icin 2 yil arti 8 ay ama bitmemis daha belli ki

Konusmayi seviyorum burda bir cok konuda konu sahiplerinden cok msjim vardir. Bos vaktim cok bu ara. . Seviyeli muhabbetleri severim kisaca.
Yakistirmayi size iade ediyorum.
Hakaret vari konustgunuz için zaten muhatapljgi bende uzatmazdim yazdiginiz her seye cevabım var ama sizinle paylasmaya gerek yok . Sizede

8 ay kısa bir süre ama sevginizden eminseniz, bu olay için boş yere kendinizi yıpratıp üzmeyin. Mutlu olmaya bakın. Bir insan eski sevgilisine nispet olsun diye hadi başka biriyle flört eder diyelim ki ama nispet olsun diye de evlenmez yani. 2 yıldır görüşmediklerini söylüyorsunuz, konuşmalardan da öyle anlaşılıyor. Bence kız onun evlendiğini bir yerden duymuş olabilir o nedenle eski eşyasını istemiş olabilir. Sonra öyle bir konuşma geçmiş aralarında. Kız engellemiş diyorsunuz, eşiniz de engellesin, görüşmesinler bir daha. Siz üzülmeyin, önünüze bakın. Mutluluklar dilerim.

Geçmiş olsun, ben sizin yerinizde olsam o kızı arar ve hadsiz derdim. Buna hakkınız var. Kocanıza mesaj atmış çünkü
Bu tür olaylarda neden %100 kadın kesim suçlu? Sizin şuan yaptığınız adı nedir sizce? Sadakat sözünü konu sahibinin kocası vermiş, kız vermemiş. Kocası cevap vermeseymiş, mesaja cevap verilmediğini karşıdaki ölmüyor merak etmeyin. Bana istemediğim birinden mesaj geldiğinde hemen engelliyorum ya da açıklamamı yapıp yazmamasını rica ediyorum. Her şeyde hemcinsinizi suçmalamayın bir zahmet.

Ay bu ne. Seni kaciracaklar yigidim diyip koliye kaldirin isterseniz.
Kiz berbat konumda erkegi paylarsinjz Allah razi olsun
Senin inadına evlendim diyen kocasi ve msjlara cevap atanda kocasi yalniz. O gun sadakat sözü veren kocasi yani
Kizin nisanlisi gorsun mesajlari tabi kizdq onu kandiriyor ama kiza bu kadar yüklenip kocayi cok hafif yprumlamissiniz

Evet bana da aynısını yaptı:) Beğenmedim ifadesi gönderdikten 5 saniye sonra benim bir mesajımı bulup beğenmedim yapmış o da:)) Bu zıtlaşmaktır, misillemedir neyse olabilir tabi, o önemli değil. Konu sahibinin ayrılacağını düşünmüyorum, konuşmaları hiç boşanacak birine benzemiyor. Ben olsam hemen boşanırım, ömür boyu acaba beni mi yoksa eski sevgilisi mi seviyor ( ki burda çok net aslında herşey) şüphesiyle yaşayamazdım.
Bir daha konuşup konuşmamaları da önemli değil. isterlerse bundan sonra hiç konusmasınlar. Yaşayacaklarınızı söyleyeyim, bu konuşmalar hep aklınıza gelecek ve eşinizle bir film, dizi izlerken, orda eski sevgili , ilk aşk, eski aşk konusu olsa, çok rahatsız olacaksınız, bir şarkı açsa, her sözünden anlam çıkarmaya çalışacaksınız, şuan aklında o mu var diye düşüneceksiniz. Siz bilirsiniz ama benim fikrim ayrılın, rahatlayın. İnanın bir süre sonra hafifleyeceksiniz, ondan ayrılıp bu şüpheden kurtulunca.

Gerçekten evlenenler var, bu biraz yapı ve kin meselesi. Bazıları kinini hep diri tutuyor ve o kin için herşeyi yapabiliyorlar. Mesela benim liseden bir arkadaşım sırf eksi sevgilisine inat olsun diye eski sevgilisinin eşinin kardeşiyle evleniyor. Görümcesini onun eski sevgilisiyle evli yani düşünün. Bunu da nereden biliyorum, şuan evlilik yoluna girdiği çocuk askerdeyken eski sevgilisini nikah günü arayıp "nasıl evlenirsin?!" diye tartışmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…