Nereden başlayacağımı bilmiyorum? Üç gün önce nikahlandım yani evlendik ve olanlar, olaylar başladı.

Malesef genellikle erkeklerin yediği bir halt bu. Şu saatten sonra size gerçekten aşık da olsa inanamayacaksınız. İptal edilebilirse nikah iptali yapın önünüze bakın böyle başlayan bi evlilikten hayır gelmez.

Kızın nişanlısına da yazmayın. Aldatma falan yok ortada, kız nişanlısıyla mutlu gibi boşuna başkasının mutluluğunu da mahvetmeyin.

durum vahim eğer hala bakireyseniz nikahı mahkeme kanalıyla düşürebilirsiniz. bence aile büyüklerinin haberi olsun .
bu adamla bu iş yürümez net.

Ayip yatakta olur lafi nasil cikmis goruyoruz iste.

Güvenin olmadığı yerde huzur olmaz. Evliliğin ilk gününde böyle bir sadakatsizlikle karşılaşmanız cidden kötü olmuş. Ben şu söze çok bağlı yaşarım, "Balık baştan kokar."

Mutlu olsa 2 yil onceki yadigari ısteyip sonra kalsin demezdi.
Benden sonra yeniden sevdin mi demezdi. Ne mutlusu ?
Kiz dusunmemis nikah gunu boynuzu yemis onun mutlulugunu mu dusuncek
Mutlu olaan insanin aklina eski defteri durmek gelmez.

Konunun gerçek oldugunu varsayarak yazıyorum. Kesinlikle hemen boşan. Nikah iptali yaptır. Şu an boşandın boşandın boşanmadın ilerde hep bunun sıkıntısını çekeceksin. Her zaman aranızda duracak bu mevzu. Her zaman midenizi bulandıracak. En ufak tartışmada, küslükte bu olay aklınıza gelecek, belki de tartışırken hep ortaya dökülecek bu mevzu. Hiç bir zaman onun sizi sevdiğini düşünemeyeceksiniz. İçinizde bir kuşkuyla nereye kadar gideceksiniz? Aynı olmasa da benzer bir durum yaşadım. O an boşanmadığım için bin pişman oldum yıllarca. Sonraya kaldı mı boşanılmıyor bir türlü. Alışkanlıklar şunlar bunlar derken zaman geçiyor. Geçiyor da nasıl geçiyor? Can çekişip bir türlü ölememek gibi. Ne gerek var bunları yaşamaya. Boşan gitsin.
Hem ikisinin de aklı birbirinde kalmış. Bugün olmazsa yarın ilk mutsuzluklarında birinin diğerini yeniden aramayacagı, onun da buna karşılık vermeyeceği ne malum? İhtimali çok yüksek birşey bu. Yine senin canın yanacak.
Ve son olarak kızın 2 yıl aradan sonra tam da nikah günü yazması tesadüf olamaz. Biliyordu ve bilerek yazdı. Evlendiğin adam da, kız da ikisi de tek bir ışık aramış ama yapamamışlar. Bunu bugün yapamadılar ilerde yaparlar. Üstelik bu kez cok daha kolay olur herşey.

Evlendiginiz gün yapılmış birde bu konuşmalar.. bir daha asla eşinize güvenemeyeceksiniz.. sürekli aklınız sorularla dolacak, acaba o kizi unutmak icin mi evlendi, inat olsun pişman olsun diyemi evlendi vs vs. Bu konuda herkes farklı davranabilir ama ben ayrılırdım.
Hani bir laf vardir cok klişe ama 'yanındakiyle yaşlanır, aklindakiyle ölürsün'.

Hayatta herkesin mevcut ilişkisinde çıkmaza girdiği maziye döndüğü, eski ilişkilerden medet umduğu, yoklamak istediği anlar olabilir. Insandır sonuçta, zayıf bir mahlûk...

Ben o hanımın düğün gününü bilerek hususi olarak o güne özgü mesaj attığını düşünmedim, düşünmüyorum. Konu sahibesinin geçmişte ah alacağı ve bunun neticesinde vicdan azabını hala çekeceği naptığı muamma. Açıkçası çok modern olmayan ailelerde dert olabilecek bazı hususlar aklıma geldi, üzüldüm. Kimseyi yersiz yere de itham etmeyi asla istemem.

Bunlarla birlikte, boşanacak hicbir husus göremedim. Yıllar önce sevmişlerdir. Yurumemistir. Evlenen bey aşağılık bir tavırla o hanıma muamele etmek zorunda değildir. Açıkça medeni durumunu söylemiş. Eşine olan aşkını da beyan etmek durumunda değildir. O, o beyin özelidir. Eşini karşıdaki kız "kalp atan kız" olarak bilmektedir o nedenle yazmıştır. Ayrıca konu sahibesinin eşi belli ki mazide suclanacagı bir takım şeyler yapmıştır ki kendini aklamak için "sen bana nişanının adı ile seslendin" diye kendinin haklı olduğu noktaları ortaya koymuş. Bunun unutamamakla, aldatmakla ne ilgisi var kesinlikle anlayamadım. Konu sahibesi bu olayı kapatın. Yeni kurduğunuz yuvanızı mazide olan bir hic uğruna huzursuz etmeyin.

Geçmiş olsun, ben sizin yerinizde olsam o kızı arar ve hadsiz derdim. Buna hakkınız var. Kocanıza mesaj at
Hep ayni terane erkek aldatir kadin diger kadina hirlar yok ya oldu evlilik yemini veren evlenen o kadin degil kocasi hesap verecek biri varsa oda esidir .
Resmen eski sevgilisine sana giciklik olsun diye evlendim demis yuhh

Ben bu olayı kisisel algılar kıza tepkimi verirdim. Sonuçta yeni evlenmişim, bir yuva bir düzen kurmuşum. Kızın yaptığı hadsizlik. Daha sonra tekrar aramayacağı ne malum?

Benim evliliğime bir saldırı olarak görürüm bu durumu. Kocamı ayrıca paylarım o ayrı.

Bu da enteresan bir hikaye merak ettim sonra noldu? Hamile eşine üzüldüm.

okurken aynı seyleri düsündüm. birbirlerini yokluyorlar kız benden özur dilemedin yasattıkların icin demis erkek sen bana hedef gosterdin sen de yüzük gorunce bende nisanlandim demis.

biri ozur dilese digeri yuzuk attim dese koşa koşa birbirlerine gidecekler izlenimi var.

olan konu sahibiyle kızın nisanlısına olmus.

yarın birgün ikisi de evliyken olmadı yapamadim kimse senin yerini doldurmuyor ayakalarına gizli gizli gorusebilirler ben kadında da erkekde de bu ışığı gördum.

konu sahibi üzgünüm çok zor bir durum ama adımlarını temkinli at.

Bu ne demek farkında değil misiniz? Dönüşü olmayan yola girmekle kastedilen ne anlamadınız mı? Senden özür dilersem aramızdakiler alevlenebilir diyor açık açık. Her şeyi geçtim bu cümle için bitirmeye yeter. Ya allah bismillah evlendiğinin ilk gününde adamın yaptığına bakın

Ya off bana kızmayın ama ortada boşanacak kadar büyük bi olay göremiyorum çok da dikkatli okudum, ilk sorun o kızın bunca zaman sonra eşine nikah günü yazması. Kesinlikle haberi vardı teyit amaçlı yaptı emin olmak için. Eşin de gereksiz açıklamalar yapmış ama. Bu erkekler hiç akıllı değil hiçç. Tepki gösterin tabii ki ama hala ona karşı bişey hissettiğini sanmıyorum

Hayır böyle yaparsa karşı taraf haklı konuma gelir bu durumda konu sahibinin arkasında durmaz ise olay iyicene karışır kızla muhatap olmak en son şey olmalı öfkeli davranıp zarar görebilir. Bence eş ile ne yapacak o gündemi olsun devam mı yoksa ayrılık mı.

Bu da enteresan bir hikaye merak ettim sonra noldu? Hamile eşine üzüldüm.
Ben yıllardır sosyal medya kullanmıyorum tlf numarami filan değiştirdim hiçbir şekilde ulaşmasın diye.
Ortak arkadaşlardan duyduğum ikinci çocuğu da olmuş.
Bana ondan bahsetmeyin dedim kapattım konuyu haberim yok umrumda değil kafam rahat.

Mutlu olsa 2 yil onceki yadigari ısteyip sonra kalsin demezdi.
Benden sonra yeniden sevdin mi demezdi. Ne mutlusu ?
Kiz dusunmemis nikah gunu boynuzu yemis onun mutlulugunu mu dusuncek
Siz neden konu sahibi gibi bu konuyu içselleştirdiniz anlamadım ama cevap vereyim.

Kızın haberi oldugunu sanmıyorum haberi olsaydı yine de eşyasını isterdi görüşürdü yani. Adam resmen seni seviyordum sana nispet yaptım demiş kız kestirip atmış sonra. İstese bal gibi görüşürdü. İstememiş. Ayrıca senin gidişin bana mükemmel birini de verdi demiş. İçinde kırgınlık olabilir giden senetlerine duygularına üzülmüş olabilir ama nişanlısıyla mutlu. Bu mesajlar da kavga sebebi olur belki ama ayrılık sebebi olmaz.

Ha tabi 8 ayda evlenirken böyle sürprizlere de hazır olmak lazım. Ortada aldatma yok mesajlaşmayı bahane edip insanları mutsuz etmeye çalışmanın da bi karması olur ayrıca. Ben böyle bakıyorum en azından.

Bunu da düşünüyorum işte. Sürdürmemişler. Ya bilmiyorum çok kotuyum
bayiliyoruz herseyi kisisellestirmeye ya saka gibi birkere esin seni istemese sevmese bunu hissedersin kiz evli oldugunu bilmeden esyasini almak icin aramis evliligi duyunca esyayi geri birakmis konuyu kapatmis ve baskasini seviyorum o benim sansim tarzi konusmus hemen esin de tmm demis ..acik kapi kalmamis...a evet esinle tanisma kismin.hos degil ama adam seni istemese nispet icin ev len mez tavrindan anlardin..bosuna huzurunu kacirma

Hepimiz ayrı ayrı görüş beyan ediyoruz ki konu sahibine fikir olsun. Birbirimize niçin kızalım? Ben de boşanacak bir durum görmüyorum.

Aynen görüşünüze katılıyorum.

Aynen inat icin evlendim demek ayrilik sebebi olamaz. Baska birini sevdin mi diye merak eden nisanli kiz nisanlisini cok seviyordur zaten. 2 yil sonra yadigari aklina dusmustur

Yorum yapmak , yorum yapanlarla fikir paylasmak icsellestirmek mi?
Nereden ne cikardiginiz konusu gercekten muamma
Bu site bu sebeple var zaten. Icsellestirdgimiz icin degil nromal yaziyouruz. Bu mantikla o halde

Siz neden nisanli ama baska adama msaj atip başkasını sevdin mi diyen burnu icsellestirdjniz?
Ben magduru icsellestirmeyi tercih edsrim eger içsellestirmek buysa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…