Nereden başlayacağımı bilmiyorum..

Herkes aklım olsa gec evlenirdim diyor valla pekala deniycem
İşsiz olduğunu yazmışsın. Evde makale yazsana ? Bak ben öyle bir işe başladım. Bebek uyuyunca makale yazıyorum. Eğer asılırsan ayda 3/4 bin kazanırsın. Kafayı aşırı dağıtıyor.

Valla ben de şiştim bunları duyunca aslında hiçbir zaman evlilik delisi olmadım bence çoğu insan milletin lafindan mantıksız evlilikler yapıyor bi yok olsalar da rahat etsek... tek sebep iste ilerde yalnız kalma korkusu deliren kadınlar gibi hayal ediyorum kendimi

Ve evliliği iyi olan cevremde 5 kişiyi geçmez herkes bir dertten yakınıyor buna rağmen evlen de evlen 1 çocuk bile yeter günümüzde zaten yetiştirmek yeterince zor. Kesinlikle tercih ama marifet gören cok koca parası yemeyi

Ben 29 yasımda tanıştım, 30 yaşımda evlendim.
Eşim de 33 yaşındaydı tanıştığmızda. Bekar adam da var, evlilik de oluyor no panik. Akışa bırak takma milleti.

27 yaşında bekar biriyim. İş güç olarak empati yapamam belki onlar var ama yalnızlık konusunda anlıyorum seni.Evlilik neyse de insan duygusal anlamda paylaşım yapacağı birini istiyor bence . Hatta itiraf etmeliyim ki iş konusunda başarılı sayılabilecek bir konumda olmama rağmen bu yalnızlık niyeyse beni iç dünyamda başarısız biriymişim gibi hissettiriyor. Çevre ve sosyal medya etkisi olabilir cidden . Başarısız ilişkileri görünce öyle olacağına olmaması daha iyi diyorum bir yandan da. Teselli veririm belki diye girdiğim konuda kendi derdimi anlatıp çıkıyorum

İşsizlik sıkıntı evet. O durumu çözmen lazım. Neye yeteneğin var veya ne okudun bilmiyorum ama şimdilerde protez tırnak uzmanlığı vs. çok popüler. Öyle bir kursa gidebilirsin. Diğer konuya gelirsek; ben tam senin yaşında evlendim. Eşim de benden bir yaş büyüktü. 33 yaşında evlenen arkadaşım da oldu 36sında da. Hatta geçenlerde biri ile tanıştım. 42 yaşında evlenmiş 43 ünde anne olmuş. Dünyalar tatlısı, inanılmaz güzel bir kızı var. Allah bağışlasın. Hiç belli olmuyor öyle işler. Siz içinizi ferah tutun.

Valla beni görüp teselli olabilirsiniz benden yaşınız genç iyi bir işiniz var ve başarısız bir ilişki geçmişiniz yok

Hayat planlarla olmuyor. Matematik gibi formulleri yok. Herkes icin farkli isliyor. Cok da takilmadan sadece yasamak lazim. Cunku gunun ne getirecegi belli olmuyor.
Evlendigimde 30 yasindaydim. İsim vardi. 11 aylik evli iken issiz kaldim. Epey is aradim bulamadim. Sonra iş aramayi da biraktim. Derken doktora yapmaya basladim. Doktora devam ederken oglum oldu. Doktora bitti, bir yil sonra evliligim de bitti. 41 yasinda kadro buldum. Yeni bir duzen kurdum, oglumla mutlu mutlu yaşıyorum. Yani ben hayati biraz tersten yasadim.
Ozetle hayatın sirasi iş, evlilik, cocuk degil her zaman. Ne evliligin yaşı var, ne işe girmenin. Onemli olan yasadigin hayattan keyif almak.

Kamu bölümleri okudum daha cok ve cilt hakimi sertifikam var ilgi alanım aslında düşünebilirim teşekkür ettim öneri icin demekki dünyanın sonu değil 30 dan sonra da olabiliyor millet içimi karartmış valla cok teşekkürler

Valla beni görüp teselli olabilirsiniz benden yaşınız genç iyi bir işiniz var ve başarısız bir ilişki geçmişiniz yok
Yok aslında ana fikir duygusal tatmin olmayınca iş güç de mutluluk vermiyor idi yani buna takılmayın alt mesajı vardı Bi de benden kötüleri görüp şükretme daha iyileri görüp imrenme olayını yaşamayı sevmiyorum. Herkesin hayattaki yolculuğu farklı farklı öyle bir geç kalmışlık hissim de yok sizin de olmasın ben sadece biraz sabırsızım .Şu an hayatımda eksik olan şey o hemen olsun istiyorum o yüzden.

Ya hepi topu 29 yaş.Neden insanlar bu yaştaki evlenmemiş kadınlara evde kalmış muamelesi yapıyor ki? Sanki dersin 49 yaşındasın ya. Ne demek seni ilk kez evlenecek adam almaz falan. Hangi çağda yaşıyo bunlar? Hem onlara ne? Senin derdin onları neden alakadar ediyo? Gözünü seveyim şöyle insanlara lafını esirgeme,yapıştır yapıştır geç.

adres vermem yanlış galiba. Mune site adı yazsam merak edenler var. Bu yasak mı ?
Umarım yasak değildir yazabilirsin ben de bu ara o kadar bunaldim ki 35 ten sonra hayatımı yoluna sokmaya çalışıyorum ama o kadar sap gibi büyütüldük ki maalesef herşeyi öğrenmeye çalışıyorum kendim için birşeyler yapmak istiyorum ama nereden baslayacagimi hiç bilmiyorum belki böyle bir şey iyi gelir bana da

Bana çok iyi geldi. Bu arada bende ilk işimi yazıyorum. Hani çok deneyimli değilim ama denemeye değer diye düşündüm. Mune izin vermelisin özelden atmakta yasak mı böyle siteleri acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…