- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi Yildiztozu93
-
İşsiz olduğunu yazmışsın. Evde makale yazsana ? Bak ben öyle bir işe başladım. Bebek uyuyunca makale yazıyorum. Eğer asılırsan ayda 3/4 bin kazanırsın. Kafayı aşırı dağıtıyor.Herkes aklım olsa gec evlenirdim diyor vallapekala deniycem
Ay nasıl bir şey çok merak ettim yardımcı olur musunuz??İşsiz olduğunu yazmışsın. Evde makale yazsana ? Bak ben öyle bir işe başladım. Bebek uyuyunca makale yazıyorum. Eğer asılırsan ayda 3/4 bin kazanırsın. Kafayı aşırı dağıtıyor.
Valla ben de şiştim bunları duyunca aslında hiçbir zaman evlilik delisi olmadım bence çoğu insan milletin lafindan mantıksız evlilikler yapıyor bi yok olsalar da rahat etsek... tek sebep iste ilerde yalnız kalma korkusu deliren kadınlar gibi hayal ediyorum kendimiİster 20 ister 25 isterseniz 30 yaşında olum çevre baskısı her yaşta var ne yazıkki. Ama evlenincede ilk günden başlıyor sorular ve bitmiyor. Çocuk ne zaman ilk çocuk olur ikinci ne zaman.. Çocuk olmazsa sorun mu var eşinde mi sende mi bir sorun yok dersin e nerde çocuk var dersin ikide bir önüne ısıtıp ısıtıp getirirler. Bdvde ve çevrenizde de görmüşsünüzdür eş ailesi sıkıntılarından hiç bahsetmiyorum bile... İnanın yazarken benim içim şişti. Hiç gerek yok bu atraksiyonlara gencecik yaşta...
Ve evliliği iyi olan cevremde 5 kişiyi geçmez herkes bir dertten yakınıyor buna rağmen evlen de evlenÖnemli olan evlenmek değil. Evliliği mutlu bir şekilde sürdürebilmek. Ayrıca evlenmek de bir marifet değil, tercih. Karşınıza çıkanları beğenmediğiniz için evlenmeyi tercih etmemişsiniz. 30 dan sonra evlendim. Keşke biraz daha bekleseymişim. Ama çocuk konusunda söylenenler kısmen doğru. Kişiden kişiye değişir bu durum. Yaş ilerledikçe yumurta sayısı da azalıyor. Acıyarak konuşanların ağzının payını verin.
Ben 29 yasımda tanıştım, 30 yaşımda evlendim.Merhabalar. Dün 29 yaşına girdim ve hiç bu yaşımı böyle hayal etmemiştim. En azindan düzgün bir işi olan evli ya da yolunda giden bir ilişkisi olan biri olarak hayal etmiştim tabiki geldiğim nokta hayal kırıklığı. Yakın zamanda 2 senelik ilişkim bitti olmadi yani anlaşamadık sevdiğim için katlandım ve artik yapamayacağımı anladim. Merkezi bir yerde otururken 2019 da merkezden 1.5 saat uzağa sevmedigim yere taşındım ve hiç alışamadım. İş imkanı da az her yer site sadece. Bir akrabanın yanında çalıştım seviyodum işimi ordan da kasım ayında ayrıldım cok uzakta kalıyordu daha da uzağa taşındı işyeri hergun 4 saat yolu göze alamadım açıkçası. Derken sürekli hersey ters gidince artik çarpıntılar baş gösterdi onca doktor neticesinde psikolojik cıktı. Evlilik desen benim ailemin yanında keyfim yerinde ama millet 25 imden beri konusuyor sürekli biri buluyorlar o kadar itici gelmeye başladı ki görücü usulü her gün bir laf duyuyorum yok çocuğun olmaz yok bu saatte ilk kez evlenen adam bulamazsın yok senin iş yaş. Babam annem de sorun etmiyor sanıyodum ama annem biz hayattayken mürvetini görelim diyor bu bile beni üzüyor. 2 kardeşiz en büyük çocuğum çünkü. Millet beni görünce acır gözle bakıyor isi yok eşi yok diye heryerden hakkimda laflar duyuyorum. Ne kadar neşeli insandım resmen özgüven umut kalmadi psikolojik olarak bitik hissediyorum. Nerden başlayacağımı bilmiyorum 29 yasında biri olarak düzgün bir insan bulmak çok mu zor ve seveceğim bir iş tabiki de düzeltmem gereken bir psikoloji var artık
Pekala teşekkür ettimBen 29 yasımda tanıştım, 30 yaşımda evlendim.
Eşim de 33 yaşındaydı tanıştığmızda. Bekar adam da var, evlilik de oluyor no panik. Akışa bırak takma milleti.
Ben de merak ettimİşsiz olduğunu yazmışsın. Evde makale yazsana ? Bak ben öyle bir işe başladım. Bebek uyuyunca makale yazıyorum. Eğer asılırsan ayda 3/4 bin kazanırsın. Kafayı aşırı dağıtıyor.
Valla beni görüp teselli olabilirsiniz benden yaşınız genç iyi bir işiniz var ve başarısız bir ilişki geçmişiniz yok27 yaşında bekar biriyim. İş güç olarak empati yapamam belki onlar var ama yalnızlık konusunda anlıyorum seni.Evlilik neyse de insan duygusal anlamda paylaşım yapacağı birini istiyor bence . Hatta itiraf etmeliyim ki iş konusunda başarılı sayılabilecek bir konumda olmama rağmen bu yalnızlık niyeyse beni iç dünyamda başarısız biriymişim gibi hissettiriyor. Çevre ve sosyal medya etkisi olabilir cidden . Başarısız ilişkileri görünce öyle olacağına olmaması daha iyi diyorum bir yandan da. Teselli veririm belki diye girdiğim konuda kendi derdimi anlatıp çıkıyorum
Kamu bölümleri okudum daha cok ve cilt hakimi sertifikam var ilgi alanım aslında düşünebilirim teşekkür ettim öneri icinİşsizlik sıkıntı evet. O durumu çözmen lazım. Neye yeteneğin var veya ne okudun bilmiyorum ama şimdilerde protez tırnak uzmanlığı vs. çok popüler. Öyle bir kursa gidebilirsin. Diğer konuya gelirsek; ben tam senin yaşında evlendim. Eşim de benden bir yaş büyüktü. 33 yaşında evlenen arkadaşım da oldu 36sında da. Hatta geçenlerde biri ile tanıştım. 42 yaşında evlenmiş 43 ünde anne olmuş. Dünyalar tatlısı, inanılmaz güzel bir kızı var. Allah bağışlasın. Hiç belli olmuyor öyle işler. Siz içinizi ferah tutun.
Merhaba, bende ek iş yapmak istiyorum. Rica etsem Banada bilgi verebilir misinizİşsiz olduğunu yazmışsın. Evde makale yazsana ? Bak ben öyle bir işe başladım. Bebek uyuyunca makale yazıyorum. Eğer asılırsan ayda 3/4 bin kazanırsın. Kafayı aşırı dağıtıyor.
Yok aslında ana fikir duygusal tatmin olmayınca iş güç de mutluluk vermiyor idi yani buna takılmayın alt mesajı vardıValla beni görüp teselli olabilirsiniz benden yaşınız genç iyi bir işiniz var ve başarısız bir ilişki geçmişiniz yok
Kıaaz ne makalesi accık bilgi versene banadaİşsiz olduğunu yazmışsın. Evde makale yazsana ? Bak ben öyle bir işe başladım. Bebek uyuyunca makale yazıyorum. Eğer asılırsan ayda 3/4 bin kazanırsın. Kafayı aşırı dağıtıyor.
Haha ay dur buradan reklam zanneder banlarlarKıaaz ne makalesi accık bilgi versene banada
adres vermem yanlış galiba.Merhaba, bende ek iş yapmak istiyorum. Rica etsem Banada bilgi verebilir misiniz
Umarım yasak değildir yazabilirsin ben de bu ara o kadar bunaldim ki 35 ten sonra hayatımı yoluna sokmaya çalışıyorum ama o kadar sap gibi büyütüldük ki maalesef herşeyi öğrenmeye çalışıyorum kendim için birşeyler yapmak istiyorum ama nereden baslayacagimi hiç bilmiyorum belki böyle bir şey iyi gelir bana daadres vermem yanlış galiba.Mune site adı yazsam merak edenler var. Bu yasak mı ?
Bana çok iyi geldi. Bu arada bende ilk işimi yazıyorum. Hani çok deneyimli değilim ama denemeye değer diye düşündüm.Umarım yasak değildir yazabilirsin ben de bu ara o kadar bunaldim ki 35 ten sonra hayatımı yoluna sokmaya çalışıyorum ama o kadar sap gibi büyütüldük ki maalesef herşeyi öğrenmeye çalışıyorum kendim için birşeyler yapmak istiyorum ama nereden baslayacagimi hiç bilmiyorum belki böyle bir şey iyi gelir bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?