Nereden başlayacağımı bilmiyorum..

Bana çok iyi geldi. Bu arada bende ilk işimi yazıyorum. Hani çok deneyimli değilim ama denemeye değer diye düşündüm. @Mune izin vermelisin özelden atmakta yasak mı böyle siteleri acaba ?
Ne kadar güzel konudan bağımsız sizin kafa tam benlik bayılıyorum kendine yeten özgüvenli kadınlara ayaklarınız sağlam basıyor yorumlarinizdan anladığım kadarıyla şimdi benim hayatıma gelince ruh hastası bir ebeveynle büyüyünce kendimi bulmam çok uzun surdu maalesef hayatımı komple değiştirdim ama kendim için birşeyler yapmak istiyorum bir yol bulmaya çalışıyorum umarım yasak değildir ya da özelden de yazabilirseniz belki bir başlangıç olur benim için de

Acele etmeyin evlilik icin. En iyi kararlar 30 dan sinra veriliyor. Aklim olsa oyle yapardim. Simdi kayinvalide gelip 6 ay ksliyor. Inan zor yani. Evlenecegin kisiye kesinlikle annenle yasamam diye anlasma yap bence. Biz evlenirken kayinpeder vardi. Isler degisti tabi. O zamanlsr nerden aklina gelecek. Genclik. Once iyi bir isin olsun ins.

Aslında google yaparsanız bulursunuz. Ekşi sözlükte de yazıyor hatta epey bilgi.
Valla özgüvenli olup olmadığımı bilmiyorum ama kimseyi umursamıyorum. Herkesin kendine göre zorluğu var hayatta. Umarım bir an evvel o derim yaralar sarılır. Ben de evde bebek büyütüyorum ve bu beni epey zorluyor. En azından biraz olsun bir şeyler yapmak bana çok iyi geldi. Sistemi de sevdim. Sürekli sizinle ilgilenen birisi var, mail atıyorsunuz hemen dönüyorlar. O yüzden çekinmeden sorabiliyorsunuz her şeyi.

Kesinlikle olmuyor hatta o kadar alakasız gidiyor ki hayat istediklerinden.
Çok doğru diyorsunuz bir günde tepetaklak olan hayatlar var.
Çok şükür iyiymişsiniz suan demek ki umudu kaybetmemek lazim

Takiliyorum bende zaten :) bence cok istemeyin ne kadar çok istersek o kadar uzaklaşıyor çünkü

Sormayın o kadar cok konusan var ki evlenmediysen öl sen yani öyle bir muamele. Maalesef cahiller laf söyleyince de büyüğüne saygısız deniyor Allah benden uzağa göndersin onları

6 ay ne hiç gitmesin bari cidden ne umuluyor ne çıkıyor ya. Evet ben belirtirim kusura bakmasınlar hangi devirdeyiz zaten aile apartmanında oturdun 26 sene bıkmışım milletten. Amin insallah size de Allah kolaylik versin insallah

Anlaşılan okumuş etmiş bir insansınız. Bu da demek oluyor ki farklı bakış açıları..
Yorum yapanlarda bunu görebiliyorsanız üzülün tabii.

Valla beni görüp teselli olabilirsiniz benden yaşınız genç iyi bir işiniz var ve başarısız bir ilişki geçmişiniz yok
Arkadaşım 30 yaşında öğretmen,yüksek lisans yapıyor ve Ankara gibi bir şehirde merkez sayılabilecek bir ortaokulda görev yapıyor..kızın hiç erkek arkadaşı olmamış .En son memleketlilerinden oluşan "evlenmezsen evde kalacaksın " timi kızın annesini etkisi altına almış ve annesi ile yaşamayı şart koşan, sürekli bir işi olmayan ve kadının hem çalışıp maaşı olduğu gibi ortaya koyup hem hamur açacak kadar evde hizmet etmesi gerektiğini düşünen bir adamı harika kaçırılmayacak kısmet olarak kızın karşısına çıkarmışlar ..kızcağızı geçen gördüğümde kara kara düşünüyordu ..kabul etsem mi ..ama içime de sinmiyor diye.." gitsin teyzeler kendileri kızlarını evlendirsinler o buldukları müthiş adamla " dedim insanlar kadın veya erkek bekar birisini görünce resmen rahatsız oluyor ve şu şekilde düşünüyor tatlım..evlensin de nasıl evlenirse evlensin!

“Ben rahat edemiyorum o zaman kimse edemesin! Bekar kim varsa psikolojik baskı kurup evlendirelim rahatı kaçsın” mantığı bu takmayın kimseyi, içinde bulunduğunuz durumun tadını çıkarın. Evlilik, çocuk bunlar çok büyük sorumluluklar. Öyle pat diye başkalarının demesiyle olmaması lazım. Dediğim gibi bekarlığın tadını çıkarın! Ben o günlerimi özlüyorum bazen

Ay Allah korusun ya toplum baskısı insana neler yaptırıyor güzelim kadının düşündüğü adama bak harbiden öyle mesela ben anneannemlerde ilk torunum hemen beklenti ilk o evlenir baba tarafında da evlenmeyen tek kiz kuzenim biri bulunca millet hemen der ona ayarlayalım nasil midem bulandı artik bilemezsiniz bu biri bulma görücü usulü durumlarından. Evet evlensin yeter ki mutsuz da olsa evli olsun yeter . Adanalı bir abla vardi gittiğim yemek kursunda derdi kiza talip çıkınca hamama götürülür kusuru var mı bakılır erkeğe peki dedim? Erkek erkek olsun yeter dedi evin direği dedi nasil sinirlendim

Olabilir valla herkes çeksin bu derdi gibi kesinlikle öyle toz pembe degil yani tamamen sorumluluk. Ben de çıkarmaya çalışıyorum izin verirlerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…