Evet maalesef öyle olmuş sonra ikimizde bulunduğumuz ülke’den ayrıldık Türkiye’de farklı şehirlerde yine telefonla görüşmeye devam ettik ama tam hatırlayamasamda numaramın değişmesi rehberimin silinmesi gibi nedenlerle bir daha görüşemedikhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/tripoli35.255351/
Buradaymış...
Ancak 2014'ten sonra burayı tercih etmemiş...
Sosyal medya hesabı da mı yok?Evet maalesef öyle olmuş sonra ikimizde bulunduğumuz ülke’den ayrıldık Türkiye’de farklı şehirlerde yine telefonla görüşmeye devam ettik ama tam hatırlayamasamda numaramın değişmesi rehberimin silinmesi gibi nedenlerle bir daha görüşemedik
Telefon numaralarımız vardı,sosyal medyayıda neredeysehiç kullanmazdım şimdi tamamen kapattımkeşke bi telefon numarası ya da sosyal medya hesabı alsaydınız.
yaaaa senle bentgcseda
sakın sen bırakıp gitme he
Sosyal medya hesabı da mı yok?
Kendisinin,eşinin,evlatlarının?
Şimdi çocuklara bile hesap açıyorlar ya.
ismini soyismini en azından biliyosundur bi arat instagramda facebookta, tabi yüzünü de biliyorsanTelefon numaralarımız vardı,sosyal medyayıda neredeysehiç kullanmazdım şimdi tamamen kapattım
İnşaAllahİnşallah sağlıklı ve iyidir,sizi de hemen bulur...
Neyse...
Bildiğim kadarıyla üyeler için konu açmak yasak.
Bilginize...
al benden de o kadar 2007 den beri varım halbuki2008 yılından beri buradayım. Ara ara giremediğim zamanlar oldu. Bir tek kişi de bırak mesajı, benim için konu açmadı arkadaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?