Neredesin arkadaşım?

ivrindi

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
715
643
303
İstanbul
Tripoli35

Hayatımın en zor dönemlerinden birini yaşarken,ailemden 100’lerce km uzakta yalnızlığın ve hüznün içinde çırpınırken burada tanıdım seni

Memleketten çok uzakta ama birbirimize çok yakındık da bir türlü görüşmek nasip olmamıştı

Seninle gurbet elde yaptığımız her telefon konuşması,annemin gözyaşımı silen elleri gibi gelirdi bana

Kendi acılarını bırakıp benimkileri sarmaya çalışan arkadaşım seni çok merak ediyorum

Çok uzun zaman oldu görüşmeyeli rumuzum değişti sende çoktandır gelmemişsin buralara ama içimden bir ses buraları hala okuyorsun yada reelde görüştüklerin vardır diyor

Umarım sende beni unutmamışsındır ve bana ulaşırsın

Sosyal medya hesabı da mı yok?
Kendisinin,eşinin,evlatlarının?
Şimdi çocuklara bile hesap açıyorlar ya.

İnşallah sağlıklı ve iyidir,sizi de hemen bulur...
Neyse...
Bildiğim kadarıyla üyeler için konu açmak yasak.
Bilginize...

oyle arkadaşlık kuruluyor mu ya burda.bende 27 -30 yaş anlayaışlı,ince düşünen,zeki,boş şetlerle uğraşmayan akıllı,bılgılı ,hayatı gun yapıp kek poğçadan ibaret zahmet eden ve ısteyen bırıde olmasın.sosyal olsun bıde bır kız arkadaş arıyorum 27-30 arası olursa sevınırım.ne güzel soyle dostluklar .inşallah bulursunuz arkadaşınızı.

Tripo olmaz Masraf olur
O da olumlu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…