Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size soruldu mu bu durum?Allah yardimciniz olsun kendimi oyle dusunemiomm..Esinizle konusun gelsinler ama bu kadar uzun olmaz cocuklar var nasil yetecegim falan diyinNe yapayim bilmiyorummKaynana kayınpeder düğün için memleketten geliyorlar ve yaza kadar kalacaklarmış.. 3 çocuk var bende en küçüğü 2 aylık 1 buçuk yas ve 4 yaşında..hepsi küçük hangisine bakayim bilmiyorum. ne yapicam nasıl yapicam bilmiyorum alıp başımı gidicem sonunda
Gelsinler nolcak en azından çocuklara yardımcı olurlar.Ne yapayim bilmiyorummKaynana kayınpeder düğün için memleketten geliyorlar ve yaza kadar kalacaklarmış.. 3 çocuk var bende en küçüğü 2 aylık 1 buçuk yas ve 4 yaşında..hepsi küçük hangisine bakayim bilmiyorum. ne yapicam nasıl yapicam bilmiyorum alıp başımı gidicem sonunda
Ben hep tektim yardımları olmadı olmasında zaten.. 3 çocuk es kaynana kayınpeder kolaymı? Ne olacak demek basit ama yasayan bilir..Gelsinler nolcak en azından çocuklara yardımcı olurlar.
Allahim ne guzel ifade etmissiniz!gercekden anlayamiyorum ben insanlari
hayir demek olmaz demek bu kadar mi zor geliyor. annem dogumdan sonra 2-3 hafta kalicam sen iyice toparlanana kadar dedi, o daha lafini bitirmeden, neee 2-3 hafta mi? gerek yok. bir hafta kal yeter dedim. gerekirse ihtiyacim olursa yine gel derim gelebilirse ne ala gelemezse cani sagolsun. ama bastan o kadar kalmasini istemiyorum istemem.