Nerelisin diyenlere uzaylıyım demek istiyorum artık

Eva magareyn

Biraz hava alın hava
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2016
56
136
93
Biriyle tanışırsınız muhabbet yavaş yavaş ilerler nereli olduğunuzu sorar ve işte boomm.. Aynen böyle ilerler
"Nerelesin ?
".... lıyım "
"Hım olsun"
Ya ben doğduğum yeri seçemem ki . Memleketimi söyledigimde insanların bu tavrı beni öldürüyor. Sanki (olsun seni affettim) der gibi . Uzaylıyım artık ha evet içinden içinden

keşke bende uzaylı olsaydım. Bukadar çirkin bi dünyada yaşamak yordu beni.
Çocuk tacizleri, savaşlarda ne hale gelen çocuklar, daha doğmadan babası şehit olan çocuklar, birbirine tahammülsüz insanlar, çok çirkin herşey.
Nereli olduğunun ne önemi var ki? Bunca rezilliğin içinde. Ya uzaylı olsaydım yada bi taş diyorum artık.

Ben karadenizliyim diyorum biri sorunca..illa neresi diye ısrar eden olursa kütük numarasını da istiyormusunuz diye soruyorum şaka ile karışık..
Çok saçma bir soru bu ya..sanki karakter analizi yapacak öğrenince..

hemşehrim memleket nire?

:d Samsunluyum dediğimde aldığım saçma tepkilerden gına geldi .
Ne gibi tepkiler alıyorsunuz?
Bende Samsunluyum, bu yaşıma kadar kimseden bir şey duymadım.
Acaba arada biri laf sokuyor da anlamıyor muyum?

Önyargılar işte... Şuralıyım deyince toplumda oluşan abuk sabuk genellemelere tabi tutuyorlar.

Kainatta toz kadar alan kaplayamadığımız gerçeği dururken insanların önyargıları, kuralları, katılığı bıktım usandım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…