- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi Eva magareyn
-
Gelip ciğer yeseler fikirleri degisir aslındahain devlet
Tüm yorumları okudum ya çokta güldüm
Ama en önyargılı bakılan memleket bizimki bence bide şey var eee olsuun sen oyle değilsinaralarında iyiler de var
Sadık mıydı adı künefe yediydim çoğoştu.Gelip ciğer yeseler fikirleri degisir aslında
Kim sivasliiii
Hiç yozgatlı tanımadım ama teyze ne yapmış öyle yaBir keresinde hastanede bir teyze sordu nerelisin diye yozgatlıyım dedim
30 saniye kadar bekledikten sonra olsun oda insan yavrum napalım dedi
Bende emin olabikirsin teyze dedim
Bide şu geyik var yozgatlıyım diyince "yozgatlıyla yılanı aynı çuvala koymuşlar yılan yozgatlı beni sokuyo kurtarın diye bağırmış" bunu duyuyorum çok
Herşeyi oturdukları yerden izledikleri dizilerden öğrendikleri için böyle fantastik sorular soruyorlar takılmaUrfalıyım deyince
-- Siz aşiret misiniz? (Evet hatta töreyle yönetiliyoruz)
--Orda normal ev var mı? ( Yok hepimiz tezekten evde yaşıyoruz)
--Aaa hiç oralıya benzemiyorsun (Cilt nakli artı yüz estetiği yaptırdım)
--Siz böyle mi giyiniyorsunuz (Bugünlük böyle oldu normalde üç etek şalvar)
Dil mevzusuna girmeseler olmaz. Türküm dediğimde inanmazlar (yalan borcum var sanırım). ........
Sıtkımı sıyırana kadar sorarlar da sorarlar
maalesef ben renkli gözlü ve sarışınım. memleket de beğenmiyorlar yok oralı değilsindir sen diye. geçenlerde bi rüya gördüm artık nası nefret etiysem cevaplamaktan , Tanımadığım bi grup insanla oturuyoruz kahvaltı masasında. Bana yine soruyorlar nerelisin sen diye, bakıyorum masaya domatesi görüyorum. dedim "ben domatesliyim" herkes bi şaşırıyor, sonra gülmeye başlıyo tabi ben de kendi kahkahama uyandım
Domateslimaalesef ben renkli gözlü ve sarışınım. memleket de beğenmiyorlar yok oralı değilsindir sen diye. geçenlerde bi rüya gördüm artık nası nefret etiysem cevaplamaktan , Tanımadığım bi grup insanla oturuyoruz kahvaltı masasında. Bana yine soruyorlar nerelisin sen diye, bakıyorum masaya domatesi görüyorum. dedim "ben domatesliyim" herkes bi şaşırıyor, sonra gülmeye başlıyo tabi ben de kendi kahkahama uyandım
Memleketlim?Ben domatesliyim
Memleketlim?Ben domatesliyim
Sıralama tersten olmuş; Türk, Kürt, Laz, Çerkes olacaktıÇerkesi, lazı, kürdü, her yöreden her memleketten insan yazmış. Illa ki birinden birisin sen de, ama hala söylemek istemiyorsun.
Gerekçen, tanınma korkusu! Ne alaka, o memlekette bi tek sen mi varsın İnternet'e erişebilen? Kim, nereden anlayabilir?
Bal gibi de memleketinden, aslından rahatsız oluyorsun. Zaten o yüzden insanların tepkilerine böyle anlam yüklüyorsun. Belli ki karşındaki aaa öyle mi dese bile rahatsız olacaksın. Kendi içinde halletmeye çalış bu sorunu bence...
Şu şartlarda ciğerin ana semtine giderlerse muhtemelen kaçarlarGelip ciğer yeseler fikirleri degisir aslında
Saçı beyaz et lokantası.Sadık mıydı adı künefe yediydim çoğoştu.
Bi de adında beyaz geçen bi mekan var mı? Lokum gibi et yapıyorlardı böyle bahçeli hoş bi yerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?