- 28 Ağustos 2016
- 56
- 136
- 93
- Konu Sahibi Eva magareyn
-
keşke bende uzaylı olsaydım. Bukadar çirkin bi dünyada yaşamak yordu beni.
Çocuk tacizleri, savaşlarda ne hale gelen çocuklar, daha doğmadan babası şehit olan çocuklar, birbirine tahammülsüz i
O ön yargı duvarlarına çarpa çarpa yoruldum zatenBir insanın nereli olduğu neden önemli olabilir ki ?
Hoş ben nereli olduğumu söylediğimde insanlar ilk başta korkuyor
Ama sonrasında memleketimle alakam olmadığını görüp sohbete kaldığı yerden devam ediyoruz.
Önyargıları anlamak çok zor.
Kimlerdensin sorusuna güzel bi cevabım var Telleoğullarından diyorum muhabbet tık kesiliyorBen kimlerdensin sorusundan nefret ediyorum ya, ya da kimin kizisin.
Staj yaptim bir ay once, her gelen müşterinin sordugu ilk soru kimlerdensin. Allah askina bu soruya nasil bir cevap verilir. Babamin ninesinin kaynını bulup adini soruyor bana tanir misin diye. Tanisam ne olacak NEYİN PEŞİNDESİİİN diye haykirmak istedim cogu kez
Kimseden nereli olduğumu saklamadım hiçbir zaman şu ana kadar . Çünkü burda konu nereli olduğum değil . İnsanları yaralıyoruz. Hım olsun dedikten sonra karşımdakine şunu bi açıkla ne demek olsun bi kabahat mi işledim doğarak demekten sıkıldımBence önemli bir şey değil bu,takmamak gerek. Kimseden de memleketimi saklamam.
Tekirdağ dediğim zaman üj bej şopar mısına getirenler var konuyu takmıyorum.
Bulgaristan göçmeniyim normalde ama insanlar söylüyorlar işte.takmamak gerek
Bunu paylaşasım geldi
Muhteşemmiş yaa
Bende aynini paylaşacaktim, yorumlari okurken gördüm sen paylasmissin hissiyatimiz bir olmuş :))
Al benden de o kadarBen kimlerdensin sorusundan nefret ediyorum ya, ya da kimin kizisin.
Staj yaptim bir ay once, her gelen müşterinin sordugu ilk soru kimlerdensin. Allah askina bu soruya nasil bir cevap verilir. Babamin ninesinin kaynını bulup adini soruyor bana tanir misin diye. Tanisam ne olacak NEYİN PEŞİNDESİİİN diye haykirmak istedim cogu kez
Özgüvenini sevdimBana hic sormuyorlar , kesin İZmirlisindir diyorlar
Ay bu sen misin, ne kadar da tatliş bişeysin yaaBen memleketı sorunca gelecek olan ılk soru
Türk müsün ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?