Nerelisin diyenlere uzaylıyım demek istiyorum artık

Türkiye 'de 1 tane il yoktur kulp takılmayan. her il için söylenecek laf bulunmuştur . hatta mesleklere bakın mesleklerle ilgili bile böyle bu durum :) öyle bir milletiz . keşke öyle olmasak ama . daha güzel şeyler konuşsak . daha gerekli mevzular bulsak konuşacak.

gerçeği söylemek zorunda değilsin. hiç dikkat çekmeyen, hiçbir şeyiyle ünlü olmayan bir yeri söyle gitsin.

Türkiye 'de 1 tane il yoktur kulp takılmayan. her il için söylenecek laf bulunmuştur . hatta mesleklere bakın mesleklerle ilgili bile böyle bu durum :) öyle bir milletiz . keşke öyle olmasak ama . daha güzel şeyler konuşsak . daha gerekli mevzular bulsak konuşacak.
Aynen bir de her şeye rakip bulunuyor :)
Annem keki güzel yapıyor desem fatma daha güzel yapıyor denir
Bu kadar küçük şeylere bile .
Ve daha büyüklere
Hep bi memnuniyetsizlik

Eşim de İstanbullu, anne babası da. Biz evlenene kadar öyle ciddi memleket muhabbeti yapamamış, kimse ciddiye almamış çünkü. Şimdi benim memleketim üzerinden muhabbet açıyor o zaman işler değişiyor:D

Konu dışı ama bende şu hmm olsun lafına acayip sinir oluyorum. Hamileyim kız mı erkek mi diye soruyorlar kız diyorum hmm olsun diyorlar ya ağızlarına iki tane çakasım geliyor:sinirli:
Banada kız mı oğlan mı diyorlar erkek diyorum olsun Allah sağlıklı versin diyolar ya o zaman sorma ne soruyon demi bidakine sorduklarında erkek demeyip sağlıklı olsunda diyip cevapsız bırakıcam

Kardeşimin üniversitesinde onu bekliyodum. Sonra hizmetli amcayla sohbet ettik işte çay filan içtik nerelisin dedi Sivas dedim . Olsun günah değil ayıp değil üzülme dedi :KK53: garip bi şekilde çok hoşuma gitmişti çok gümüştüm
Hiç beklemediğim bir cevap oldu , kahkaha attım resmen ya :KK70:
Bende doğulu olduğum icin aldığım tepkiler oldu ama böylesini duymadım inanamıyorum ya

@Cannibal Tanriningolgesi Tanriningolgesi
Bu muhabbetlerden samsundan pek hoşlanmazdım malum çizdiği bir çizgi var :KK53:

Samsunluya aşık oldum yetmedi evlendim:KK70:

Farklı bir dinamiği var ama kabul etmek lazım:KK51:

20 sene önce basima gelen olayi hatirladim mersinde tatildeyim, bi cocukla tanistim muhabbet cok güzel hersey hos cocuk bana nereli oldugumu nerden geldigimi sordu ben Malatya deyince suratima koca bi HASSSIII...TIIIIRRRRRR haykirdi:KK57::KK57::KK57: neymis oralilar benim gibi modern degilmis:işsiz:Güler misin aglar misin:işsiz::işsiz:

20 sene önce basima gelen olayi hatirladim mersinde tatildeyim, bi cocukla tanistim muhabbet cok güzel hersey hos cocuk bana nereli oldugumu nerden geldigimi sordu ben Malatya deyince suratima koca bi HASSSIII...TIIIIRRRRRR haykirdi:KK57::KK57::KK57: neymis oralilar benim gibi modern degilmis:işsiz:Güler misin aglar misin:işsiz::işsiz:
Aynen öyle güler misin ağlar mısın

Aynen bir de her şeye rakip bulunuyor :)
Annem keki güzel yapıyor desem fatma daha güzel yapıyor denir
Bu kadar küçük şeylere bile .
Ve daha büyüklere
Hep bi memnuniyetsizlik
çok doğru . mesela şu mekanda makarnalar çok iyi desek hemen asıl şurada yiyeceksin lafı geliyor sizin dediğiniz gibi . yani mekanı bile yarıştırıyorlar :) o yüzden çok takılmamak lazım :)

Gerçekten sizi merakta bırakmam istemem. Konuyuda bu amaçla açmadım kesinlikle. Ama bunu söylersem tanıdığım kişiler tarafından deşifre olmaktan korkuyorum .

Konu sahibinden başka herkes nereli olduğunu söylemiş:KK70:hakket nerelisin bende merak ettim ben adıyamlıyım mesela:21:

Back
X