- 12 Şubat 2009
- 1.401
- 1.697
- 658
- Konu Sahibi Eva magareyn
Ben de İzmirliyim dediklerinde tepkilerinden bıktım. Amma canı yakmış bu İzmirliler
Sanmıyorum bir Kayserili kadar acı çekebileceğinizi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de İzmirliyim dediklerinde tepkilerinden bıktım. Amma canı yakmış bu İzmirliler
Anlıyorum sizi En iyisi öyle insanlarla muhatap olmamak .Sanmıyorum bir Kayserili kadar acı çekebileceğinizi![]()
Aynen bir de her şeye rakip bulunuyor :)Türkiye 'de 1 tane il yoktur kulp takılmayan. her il için söylenecek laf bulunmuştur . hatta mesleklere bakın mesleklerle ilgili bile böyle bu durum :) öyle bir milletiz . keşke öyle olmasak ama . daha güzel şeyler konuşsak . daha gerekli mevzular bulsak konuşacak.
Banada kız mı oğlan mı diyorlar erkek diyorum olsun Allah sağlıklı versin diyolar ya o zaman sorma ne soruyon demi bidakine sorduklarında erkek demeyip sağlıklı olsunda diyip cevapsız bırakıcamKonu dışı ama bende şu hmm olsun lafına acayip sinir oluyorum. Hamileyim kız mı erkek mi diye soruyorlar kız diyorum hmm olsun diyorlar ya ağızlarına iki tane çakasım geliyor![]()
Hiç beklemediğim bir cevap oldu , kahkaha attım resmen yaKardeşimin üniversitesinde onu bekliyodum. Sonra hizmetli amcayla sohbet ettik işte çay filan içtik nerelisin dedi Sivas dedim . Olsun günah değil ayıp değil üzülme dedigarip bi şekilde çok hoşuma gitmişti çok gümüştüm
Aynen öyle güler misin ağlar mısın20 sene önce basima gelen olayi hatirladim mersinde tatildeyim, bi cocukla tanistim muhabbet cok güzel hersey hos cocuk bana nereli oldugumu nerden geldigimi sordu ben Malatya deyince suratima koca bi HASSSIII...TIIIIRRRRRR haykirdineymis oralilar benim gibi modern degilmis
Güler misin aglar misin
![]()
ya sen böyle söylemedikce biz daha cok merak ediyoz ben malatyaliyim sen nerelisinGerçekten önemli mi nereli olduğum
çok doğru . mesela şu mekanda makarnalar çok iyi desek hemen asıl şurada yiyeceksin lafı geliyor sizin dediğiniz gibi . yani mekanı bile yarıştırıyorlar :) o yüzden çok takılmamak lazım :)Aynen bir de her şeye rakip bulunuyor :)
Annem keki güzel yapıyor desem fatma daha güzel yapıyor denir
Bu kadar küçük şeylere bile .
Ve daha büyüklere
Hep bi memnuniyetsizlik
Bunu paylaşasım geldi
ne gibi tepki oluyorki keşke samsun lu olsam:d Samsunluyum dediğimde aldığım saçma tepkilerden gına geldi .