- Konu Sahibi Eva magareyn
Konuyu aciyor ama nereli oldugunu soylemiyor. Hel boyle polemik yaratip gizem yapiyorsa millet merak ediyordur normal yani :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benim ödüm koptu ismini söylemek istemedigim bir hastalik sandım. Poposunda,sirtinda bi de kolunda vardi. Bazi bebeklerde kuyruk sokumunda oluyor ya hani morumsu alan. Bu biraz daha tam leke seklinde benek benek bazi yerler.Moğol lekesi ne kız? Bizim soyumuz Moğollara dayaniyormus babam öyle dediydibelki bende de vardır o lekeden
![]()
Ooo hemşoo :))Konu sahibinden başka herkes nereli olduğunu söylemişhakket nerelisin bende merak ettim ben adıyamlıyım mesela
![]()
BenKim sivasliiii![]()
Cok guldum buna yaKardeşimin üniversitesinde onu bekliyodum. Sonra hizmetli amcayla sohbet ettik işte çay filan içtik nerelisin dedi Sivas dedim . Olsun günah değil ayıp değil üzülme dedigarip bi şekilde çok hoşuma gitmişti çok gümüştüm
Kız sen de mi sivasliydin. Bak hemşehri çıktıkKim sivasliiii![]()
Gazetenin biri Sivastanbul diye başlık atmıştıYa zaten Istanbul da kayitli yaklaşık 750.000 Sivas li varmış akraba çıkılır yani oluru var :)))
Üj bej şopar mısın
Her ne kadar genellemelere dolu yargısız infazlarla karşılaşacağımı bilsem de sorulduğu zaman söylüyorum memleketimi. Karşımdakinin zekâsı o kadarsa ben ne yapayım![]()
Gazetenin biri Sivastanbul diye başlık atmıştı![]()