- 12 Mart 2014
- 504
- 471
- 53
- Konu Sahibi Eva magareyn
Hmm olsun ne ya,kaderine razı ol der gibi,Türk oğlu Türk'üm derdi canım dedem... Biz de Edirne-Keşan'lıyız,Roman mısın?,Yok Göçmenim,kaç yılından? Eh yeter,insanım nihayetinde. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende Yugoslav muhacırıyım deyince aaaa Türk değilsiniz siz tepkisi alıyorum.
Olsundu, insanlara laf anlatmak zordu......
Bana nerelisin derlerse annenim annesi şurali, babasi burali, babamin babasi bilmemnereli annesi burali, ben x de dogdum y de buyudum z de yasiyorum diyorum devreleri yaniyor![]()
Sahi nerelisiniz cok merak ettimBiriyle tanışırsınız muhabbet yavaş yavaş ilerler nereli olduğunuzu sorar ve işte boomm.. Aynen böyle ilerler
"Nerelesin ?
".... lıyım "
"Hım olsun"
Ya ben doğduğum yeri seçemem ki . Memleketimi söyledigimde insanların bu tavrı beni öldürüyor. Sanki (olsun seni affettim) der gibi . Uzaylıyım artık ha evet içinden içinden![]()
Her memlekete bir kulp takabiliyoruz millet olarak :)takmamak gerek,hiç sallamıyorum :)
sayfa 4 de kadar okudum. geçmişi okumayı pek sevmem. nerelıymıs?![]()
Bölge söyle ozaman kizGerçekten sizi merakta bırakmam istemem. Konuyuda bu amaçla açmadım kesinlikle. Ama bunu söylersem tanıdığım kişiler tarafından deşifre olmaktan korkuyorum .
ben de bizim karışık diyorum herkes söylemek istemediğim kanaati ile konuyu kapatıyor zira hiç gidip görmediğim bir çok il adı zikrediyoruz ki esasen annem babam da o illerden değil onların ilçelerinden
Şu "gavur tohumu" meselesi de beni yıllarca çıldırtmaya yetmişti...