Neresinden tutsam elimde kaliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kader hali

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
31
-5
36
28
Sürmeyen bı evlilik içindeyim bı yandan da bosansam gidecek yerim yok ailem karşı böyle şeylere napicagimi bilmiyorum kaldım böylece bunalım içinde Allah'ım yardım et duy sesimi

Sürmeyen bı evlilik içindeyim bı yandan da bosansam gidecek yerim yok ailem karşı böyle şeylere napicagimi bilmiyorum kaldım böylece bunalım içinde Allah'ım yardım et duy sesimi
Neden surmedigini aktarmaya calisirsaniz disardan tarafsiz okuyanlar yardimci olabilir belki dusuncelerinize

Neden surmedigini aktarmaya calisirsaniz disardan tarafsiz okuyanlar yardimci olabilir belki dusuncelerinize
Uyusamiyoruz düşüncelerimiz huylarimiz her şey birbirinden farklı zıt insanlarız evliligimiz sadece iki çocuğumuz için yürüyor mecburen keşke o cucuklarinda günahına girmeseydik hatta keşke ben hiç dogmasaysim belki o zaman daha güzel olurdu hersey

Neden evliliğinizi sürdürmek için eşinizle konuşmuyorsunuz ortak bir fikir elde edebilirsiniz ortada şiddet olmadığı sürece
Ayrıca keşke doğmasaydım diyorsunuz o kadar neden canınızı sıkıyorsunuz ki o kadar mı bunaldınız hayattan ama herkesin yaşadığı bir sınav vardır herkes mutlu değildir ama kendilerini mutlu etmesini biliyorlar böyle düşünün.

Ben çok bunaldım inan şu hayatta kız kardeşim yok hiç arkadaşım yok sıfır. Dertlesecegim kimse yok eş desen zaten yürümüyor evliliğimiz hep tekim

Aslında bir komşu yapabilirsiniz onunla vakit geçirin kafanız dağılır ayrıca çocuğum var dediniz her türlü okula gidiyorlarsa okuldaki diğer velilerle iletişim kurmaya çabalayın rahatlayacaksinizdir emin olun bakın ben bekar biriyim ama en önemlisi iletişim eşinizle konuşun bir kahve yapın cocuklair uyuttultan sonra karşılıklı konuşun günün nasıl geçti ben mesela şunu yaptım tarzında şunu yapalım diye mesela hobi edinin dikiş nakış mesela orada bir sürü kadın olacaktır hem eğlenirsin hem de kafan rahatlar

Eşim asosyal biri komsuluga da izin vermiyor malesef zaten asıl sorun anlasamadigim biriyle evli olmam çok kötü bişey. Benden sana tavsiye asla karşındaki kişiyi iyice tanımadan evlenme son pişmanlıklar fayda etmiyor bak benim gibi

anladığım kadarıyla sizi kısıtlıyor kendisi asosyal olduğu gibi sizi de buna sürüklüyor. bir mesleğiniz var mı yada çocuklarınızın yaş durumu nedir bilemiyorum. çalışma durumunuz varsa sizin için iyi olur hem kendinize güveniniz gelir. zor bir durum haklısınız ama hayat böyle geçmez

Çocuklar küçük okula gitmiyor daha benim de isim yok malesef olsaydı zaten ayaklarımın üstünde durmasını da bilirdim ama evdeyim malesef

Çocuklara yazık. Nasıl bu kadar bencil olabiliyorsunuz bilmiyorum.
Çocuklarım emin ol çok iyiler ve rahatlar onlar için katlaniyorum asıl bana yazık neden bencil olarak düşündün onu anlamadım sadece düşüncelerimi yazdım çocuklar gayet iyiler ve yaşıtlarından çok ileride ler maşallah

Şartlarınızı bilmiyorum ama kocasını boşayan herkesin dört dörtlük imkanları yok. Yine de boşayıp hayatlarını kurmaya çalışıyorlar.
Peki ben bosansam nereye gideceğim? Ailem kabul etmiyor onlara olmaz bu evde eşimin evi benim değil tapusuda yani sonuçta benim değil napicam? Sokaktami kalıyim tövbe tovbe

Peki ben bosansam nereye gideceğim? Ailem kabul etmiyor onlara olmaz bu evde eşimin evi benim değil tapusuda yani sonuçta benim değil napicam? Sokaktami kalıyim tövbe tovbe
Hayatınızda hiç çalışmayı denediniz mi mesela?
Daha yeni işe aldım ortaokul mezunu ,2 çocuklu,hayatında hiç çalışmamış bir kadını. Onda azim var da siz neden hiç denemediğiniz bir şeyi yapamayacağınızı söylüyorsunuz? İnsanlar sığınma evine gidip oralardan hayatlarını kuruyorlar,onların da gidecek yeri yok. Ama siz kolay olanı tercih ederseniz biz ne desek boş

Zamanında sığınma evinede gittim ama orda belli bı sure kalabiliyorsunuz şuanda çalışamam çünkü çocuklar küçük onlara kim bakacak o zman siz ortaokul mezunu birini ne pozisyonda ise aldınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…