Neresinden tutsam elimde kaliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuklar olmasa yapardım kesin ama ben şuan çocuklarımı yuvaya falan vermem asla çünkü onlar benim herseyimmm illa benim bakmam lazım anne sevgisiyle
Tamam o zaman aramızda para toplayıp sana gönderelim her ay otur evinde bak cocuklarina nasıl fikir

Boşuna yazıp yoruluyorsunuz çunkü cocuklar küçük bakması lazım

Çocuklar olmasa yapardım kesin ama ben şuan çocuklarımı yuvaya falan vermem asla çünkü onlar benim herseyimmm illa benim bakmam lazım anne sevgisiyle
Sığınma evine gittiğinizde size iş bulacaklar, çalışırken zaten çocuklarınızın yanında olamazsınız ki. Kreşe verecek paranız da yok,çocuklarınız yuvada güvende olacak, akşamları yine göreceksiniz. Milyonlarca kadın çalışan var,herkes böyle yaşıyor ne farkı var ki?

Aden02 diye bir üye vardı o da sürekli konu açar ama her şeye hayır derdi… Onun kocası şiddet de uyguluyordu hatta
Ben böyle kadınlara asla acımam o kadar tavsiye verilmiş tek dediği cocuklarima bakmam lazim niye 2 çocuk yaptın demiyorum hadi bir tek seninmi cocuğun var

Evet anlaşamadığın sevmediğin adamdan niye çocuk yaptın mesela bahanen olsun diyemi
Allah verdi oldu onu seninle tartışmam burda! Belki biseyler düzelir diye yaptık ama olmuyo işte çocuklara olan oluyo ayrılsak arada kalacaklar şimdi sen bu mesaja da gülersin orda

Ben böyle kadınlara asla acımam o kadar tavsiye verilmiş tek dediği cocuklarima bakmam lazim niye 2 çocuk yaptın demiyorum hadi bir tek seninmi cocuğun var
Bende senin gibi rahatı keyfi yerinde anca oradan kimsenin halinden anlamayip gerzek gerzek konuşan kadınlardan nefret ediyorum nedense

Allah verdi oldu onu seninle tartışmam burda! Belki biseyler düzelir diye yaptık ama olmuyo işte çocuklara olan oluyo ayrılsak arada kalacaklar şimdi sen bu mesaja da gülersin orda

Allah akıl da vermiş kullanın diye. Belki bir şerler düzelir diye çocuk yapmak nasıl bir kafadır alın düzelmedi işte. Ne yapacaksınız şimdi çocuklarım var bahanesinin arkasına saklanacaksınız tabi

Iş konusunda kat yani çalışamam aynı binada çocuk bakıcılığını asla izin vermez diyorum ya komşular bile izin vermiyor hayat işte benim de kaderim boyleymis
Eşiniz size resmen köle hayati yaşatıyor, rabbim yardımcınız olsun , iyi düşünün iyi kararlar verin, o adamla durmak mi daha zor yoksa gidip yeni bir hayat kurmak mı, bunun sağlamasını iyi yapın ..

Eşin şiddet uygulamıyorsa çocuklar okul çağına gelene kadar sabredebilirsin ve bu arada eve iş getirtip para biriktir. Biliyorum zaman akıp gidiyor ve sevmediğin anlaşamadığın insana katlanmak zor ama ćocuklar için biraz sabret, zamanı geldiğinde kendi hayatına bak.

Buradaki insanlar sana yardımcı olmaya çalışıyor. Ama sen kabullenmissin yapamayacağını, cevabin ayni.
Oysa bir insan yapmak isterse her şeyi yapar.
Ailene söyle ben eşimle anlaşamıyorum. Her şeyim kısıtlı.cocukalara bakıp destek olursanız,ben de taşı sıkıp suyunu çıkaracağım.
Bunu biraz sabredip 1 2 sene sonra da yapabilirsiniz. Bu arada internetten araştırma yapıp, bir şeyler öğrenin.

Ben nerdende konu açtım ya herkes her yorumu o kadar kolay yapıyor ki neyse arkadaşlar yazmayın daha fazla konuyu silemiyorum da neyse hadi herkes kendi isine baksın bende çocuklarıma..

Hiçbirini yapmamak için çocuk yapmışsınız işte. Çocuğun biri daha bir yaşındaymış, adam bir sene önce Romeo değildi ya niye çocuk yaptınız?

Bu renkli hayatı siz seçmişsiniz yani, şimdi hiç ağlanmayın.

Tabi tabi herşeyi bitek sen biliyon zaten git kendine ver o akılları

Tabi tabi herşeyi bitek sen biliyon zaten git kendine ver o akılları
Bir sürü tavsiye yazan üye oldu ben de dahil olmak üzere.

Dışarıda çalışın? Yok
Evden çalışın? Yok
Kpss çalışın? Yok
Ailenize dönün? Yok
Kadın sığınma evi? Yok

Başka nasıl bir tavsiye verebiliriz? Her şeye yok diyorsunuz. Sonra da gelen yorumlara hakaret yazıyorsunuz. Başka verilecek bir tavsiye yok yani bütün olasılıkları yazdık. Kaderim buymuş diyorsunuz o zaman niye bu konuyu açma gereği duydunuz? Bizden nasıl bir cevap bekliyordunuz mesela?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…