Neresinden tutsam elime yapışıyor

aysesendil

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
240
103
18
sevgiliniz sizden küçük olsa ve sizin yaşınızdaki ablasına her defasında ellerinden öpüyorum diye hitap etse kendinizi nasıl hissederdiniz?

Kaç yaş fark var arada? Ablasına saygısından diyordur belki ama çok rahatsızsanız söyleyin yanınızda böyle konuşmasın

kusura bakmayın sinirim bozuldu konuyu okuyunca.
Burada yaşlarınızın kaç olduğu önemli.
Atıyorum 35 yaşındaysanız ve sevgiliniz 30sa mesele yok ama 35 yaşındaysanız ve sevgiliniz 20-22yse ayrılın yani.

evet cnm ilk örneğin doğru . bu yüzden sinir oluyorum . on yaş mı büyük de ellerinden öpüyorum diyorsun diyorum olmaz ben derim diyor.

Ayol o ablasi sen sevgili normal yani oyle diyecek saygidan, okadr yas farkiyla evlenen var onalr napsin bir tanidik babasiyla ayni yasittaki biriyle evlendi baska oda babasina baba demesinmi

Benim eşim benden 3 yaş küçük. Ama sıkıntı sevgilinizin küçük olması değil, söylediği sözler ise rahatsız olduğunuzu ona belirtmeden düzelmez.

ona da alınıyorum ama hadi neyse diyorum
vazgeçirmek hiç kolay olamayacak abla demekten onu es geçiyorum artık
Bosuna alınganlık yapıyorsun bence..
Sevgilin yaş durumundan rahatsız olsa seninle birlikte olmazdı.
Seni iğnelemeye calıstıgını da sanmıyorum.

Ayol o ablasi sen sevgili normal yani oyle diyecek saygidan, okadr yas farkiyla evlenen var onalr napsin bir tanidik babasiyla ayni yasittaki biriyle evlendi baska oda babasina baba demesinmi
ya saygı göstersin de benim bildiğim yaşlı insanların elleri öpülür. benim de ablam var. ellerinden öpüyorum demiyorum .
sadece ellerinden öperim deme diyorum çok üzülüyorum çok ağırıma gidiyor diyorum ona derim o benim ablam diyor. Dört yaş için bitirme noktasına geldik.

Benim eşim benden 3 yaş küçük. Ama sıkıntı sevgilinizin küçük olması değil, söylediği sözler ise rahatsız olduğunuzu ona belirtmeden düzelmez.
doğru zaten yaşını sorun etmiyorum olgun biri. ama benim yaşımdaki genç ablasına ellerinden öpüyorum demesi çok ağırıma gidiyor.

4 yaş çok değil. Ağzı alışkındır. Sizinle tanışmadan öncede ablasıyla öyle konuşuyordur. Boşuna alınganlık yapmayın, yazık gereksiz mutsuzluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…