- 1 Mart 2014
- 240
- 103
- 18
- Konu Sahibi aysesendil
-
ben de aynen öyle hissediyorumYaşlı hissederim.
bu akşam söyledim . o benim ablam tabii ki öyle söylicem diyor.Kaç yaş fark var arada? Ablasına saygısından diyordur belki ama çok rahatsızsanız söyleyin yanınızda böyle konuşmasın
evet cnm ilk örneğin doğru . bu yüzden sinir oluyorum . on yaş mı büyük de ellerinden öpüyorum diyorsun diyorum olmaz ben derim diyor.kusura bakmayın sinirim bozuldu konuyu okuyunca.
Burada yaşlarınızın kaç olduğu önemli.
Atıyorum 35 yaşındaysanız ve sevgiliniz 30sa mesele yok ama 35 yaşındaysanız ve sevgiliniz 20-22yse ayrılın yani.
eşin kaç yaş küçük ? gerçekten söylese böyle normal mi karşılarsın acaba?Çok mutlu hissederim, benimde elimi öp, bak ben senden büyüğüm sözümden de çıkma derim. Eşim küçük, ben memnunum.
ona da alınıyorum ama hadi neyse diyorumAblasının ellerini öpüyor derim...
Buna alındıysan ablasına abla demesine de alınmalısın...
2 yaş. Cidden umursamazdım, ben daha çok avantaj kısmındayım, yeri geldiğinde yaşıma saygı istiyorum.eşin kaç yaş küçük ? gerçekten söylese böyle normal mi karşılarsın acaba?
Bosuna alınganlık yapıyorsun bence..ona da alınıyorum ama hadi neyse diyorum
vazgeçirmek hiç kolay olamayacak abla demekten onu es geçiyorum artık
ya saygı göstersin de benim bildiğim yaşlı insanların elleri öpülür. benim de ablam var. ellerinden öpüyorum demiyorum .Ayol o ablasi sen sevgili normal yani oyle diyecek saygidan, okadr yas farkiyla evlenen var onalr napsin bir tanidik babasiyla ayni yasittaki biriyle evlendi baska oda babasina baba demesinmi
doğru zaten yaşını sorun etmiyorum olgun biri. ama benim yaşımdaki genç ablasına ellerinden öpüyorum demesi çok ağırıma gidiyor.Benim eşim benden 3 yaş küçük. Ama sıkıntı sevgilinizin küçük olması değil, söylediği sözler ise rahatsız olduğunuzu ona belirtmeden düzelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?