- 1 Mart 2014
- 240
- 103
- 18
- Konu Sahibi aysesendil
-
o beni iğnelemeye çalışmıyor zaten . iş ciddiyete bağlandığında benim çevreme rezil olurum benim yaşımdakine ellerinden öpüyorum derse. alay eder dalga geçerler . ayrıca beni zaten fazlasıyla rahatsız ediyor . bir de dalga mevzusu olursa kaldıramam .Bosuna alınganlık yapıyorsun bence..
Sevgilin yaş durumundan rahatsız olsa seninle birlikte olmazdı.
Seni iğnelemeye calıstıgını da sanmıyorum.
ben de öyle düşündüğüm için ilk duyduğum zamanlar sorun etmedim . zamanı gelsin söylerim diye düşündüm . sıkmadım yani . bugün açıkça söyledim . benimle evleniyorsun ona öyle deme ama istediğin kadar saygı göster dedim . hayır diyor. hem bozuldum hem de bu akşamki tavrı daha çok kırdı beni .4 yaş çok değil. Ağzı alışkındır. Sizinle tanışmadan öncede ablasıyla öyle konuşuyordur. Boşuna alınganlık yapmayın, yazık gereksiz mutsuzluk.
Cevrenin alay edesi varsa her turlu eder , sevgilinin konusmasına gerek bile kalmaz.o beni iğnelemeye çalışmıyor zaten . iş ciddiyete bağlandığında benim çevreme rezil olurum benim yaşımdakine ellerinden öpüyorum derse. alay eder dalga geçerler . ayrıca beni zaten fazlasıyla rahatsız ediyor . bir de dalga mevzusu olursa kaldıramam .
çok ağırıma gidiyor ya . abla demesi bile hoş gelmiyor ama es geçiyorum . ablası yıllarca abla demiş ne desin diyorum . ama ellerinden öpüyorum nedir ya 4 yaş büyüğe?O durum onların arasındaki ilişki ile alakalı. Kimi ailede saygı işleri böyledir, 1 yaş da olsa saygı gösterilir, abi/abla denilir. Kimi ailede de anne babayla dahi arkadaş gibidir çocuklar.
Sonuçta sorun ediyor olsa ya da o yaşı yaşlı görse seninle birlikte olmazdı. Boş yere kafanı takıyorsun
Eger tepkinizi en başta gosterirseniz düzelme olur. İpleri kopma noktasına getirin,duygu sömürüsü yapın. Yarın ablan bana arkamdan elini optugu kişi yasinda birini aldı derse kahrimdan olurum dedoğru zaten yaşını sorun etmiyorum olgun biri. ama benim yaşımdaki genç ablasına ellerinden öpüyorum demesi çok ağırıma gidiyor.
tam da bunu demek istedim . ona da anlatmaya çalıştım ama anlamadığı gibi o benim ablam tabii ki dicem dedi. ya ne dicem diyor bir de ? bir şey demek zorunda değilsin diyorum . ablan o senin tabii ki saygı göster ama ellerinden öperim deme çok üzülüyorum kendimi çok kötü hissediyorum diyorum anlamıyor .Eger tepkinizi en başta gosterirseniz düzelme olur. İpleri kopma noktasına getirin,duygu sömürüsü yapın. Yarın ablan bana arkamdan elini optugu kişi yasinda birini aldı derse kahrimdan olurum de
Tatlım erkekler kaz kafalidir. Anlamazlar zorla kafalarına sokmak gerekiyor. Sürekli kafasının etini ye. Peşini birakmatam da bunu demek istedim . ona da anlatmaya çalıştım ama anlamadığı gibi o benim ablam tabii ki dicem dedi. ya ne dicem diyor bir de ? bir şey demek zorunda değilsin diyorum . ablan o senin tabii ki saygı göster ama ellerinden öperim deme çok üzülüyorum kendimi çok kötü hissediyorum diyorum anlamıyor .
düşünemeyebilir anlıyorum . söyledikten sonra anlamamsına kırılıyorum .beni çok yaraladığını o kadar da anlattım . bunu anlamak bu kadar zor mu ?Tatlım erkekler kaz kafalidir. Anlamazlar zorla kafalarına sokmak gerekiyor. Sürekli kafasının etini ye. Peşini birakma
Aliskanlik etmis belliki oyle soyleyip duruyor ablasina alinma, kendini buna odaklama bence ikinizde birbirinizi oyle kabul ettiniz .mutluluklarya saygı göstersin de benim bildiğim yaşlı insanların elleri öpülür. benim de ablam var. ellerinden öpüyorum demiyorum .
sadece ellerinden öperim deme diyorum çok üzülüyorum çok ağırıma gidiyor diyorum ona derim o benim ablam diyor. Dört yaş için bitirme noktasına geldik.
Bence kendinizi yaşlı hissetmenize gerek yok. Doğru söylemiş, ablası yani elbette öyle konuşacak. Saygılı biri olduğu için daha mutlu olmalısınız bence. Ablasına abla demeyenler var yani. Siz sevgilisisiniz size karşı sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyordur.sevgiliniz sizden küçük olsa ve sizin yaşınızdaki ablasına her defasında ellerinden öpüyorum diye hitap etse kendinizi nasıl hissederdiniz?
sevgiliniz sizden küçük olsa ve sizin yaşınızdaki ablasına her defasında ellerinden öpüyorum diye hitap etse kendinizi nasıl hissederdiniz?
eşim benden 4 yaş küçük biri benden büyük diğeri benle aynı yaşta 2 tane abisi var.. Abimmm diye diye anlatır ikisine de ben isimleriyle hitap ederim kendisi abi der saygıda da kusur etmez.. Niye rahatsız etti ki sizi bu kadar?sevgiliniz sizden küçük olsa ve sizin yaşınızdaki ablasına her defasında ellerinden öpüyorum diye hitap etse kendinizi nasıl hissederdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?