Neresinden tutsam elime yapışıyor

Bosuna alınganlık yapıyorsun bence..
Sevgilin yaş durumundan rahatsız olsa seninle birlikte olmazdı.
Seni iğnelemeye calıstıgını da sanmıyorum.
o beni iğnelemeye çalışmıyor zaten . iş ciddiyete bağlandığında benim çevreme rezil olurum benim yaşımdakine ellerinden öpüyorum derse. alay eder dalga geçerler . ayrıca beni zaten fazlasıyla rahatsız ediyor . bir de dalga mevzusu olursa kaldıramam .

Ya ablalarım beyler kızları yaşındaki bayanlarla takılıyorlar sorun etmiyorlar siz burada 3-5 yılın derdini yapıyorsunuz kafanıza taktığınıza değmez yea :)))

4 yaş çok değil. Ağzı alışkındır. Sizinle tanışmadan öncede ablasıyla öyle konuşuyordur. Boşuna alınganlık yapmayın, yazık gereksiz mutsuzluk.
ben de öyle düşündüğüm için ilk duyduğum zamanlar sorun etmedim . zamanı gelsin söylerim diye düşündüm . sıkmadım yani . bugün açıkça söyledim . benimle evleniyorsun ona öyle deme ama istediğin kadar saygı göster dedim . hayır diyor. hem bozuldum hem de bu akşamki tavrı daha çok kırdı beni .

O durum onların arasındaki ilişki ile alakalı. Kimi ailede saygı işleri böyledir, 1 yaş da olsa saygı gösterilir, abi/abla denilir. Kimi ailede de anne babayla dahi arkadaş gibidir çocuklar.

Sonuçta sorun ediyor olsa ya da o yaşı yaşlı görse seninle birlikte olmazdı. Boş yere kafanı takıyorsun

Cevrenin alay edesi varsa her turlu eder , sevgilinin konusmasına gerek bile kalmaz.

çok ağırıma gidiyor ya . abla demesi bile hoş gelmiyor ama es geçiyorum . ablası yıllarca abla demiş ne desin diyorum . ama ellerinden öpüyorum nedir ya 4 yaş büyüğe?

bir kız babası yaşında birisiyle evlenirken babasına hala baba diyorsa; o da ablası yaşında birisiyle evlenip, ablaına her zaman davrandığı gibi davranabilir. Sizin için çok kırıcı olmasına birşey diyemem ama tutumunuz yıkıcı. Tarafınıza bir saygısızlık yok. Yıllardır elini öptüğüm abime evlenınce farklı davranmam. Herkes kulvarını bilsin.

doğru zaten yaşını sorun etmiyorum olgun biri. ama benim yaşımdaki genç ablasına ellerinden öpüyorum demesi çok ağırıma gidiyor.
Eger tepkinizi en başta gosterirseniz düzelme olur. İpleri kopma noktasına getirin,duygu sömürüsü yapın. Yarın ablan bana arkamdan elini optugu kişi yasinda birini aldı derse kahrimdan olurum de

Eger tepkinizi en başta gosterirseniz düzelme olur. İpleri kopma noktasına getirin,duygu sömürüsü yapın. Yarın ablan bana arkamdan elini optugu kişi yasinda birini aldı derse kahrimdan olurum de
tam da bunu demek istedim . ona da anlatmaya çalıştım ama anlamadığı gibi o benim ablam tabii ki dicem dedi. ya ne dicem diyor bir de ? bir şey demek zorunda değilsin diyorum . ablan o senin tabii ki saygı göster ama ellerinden öperim deme çok üzülüyorum kendimi çok kötü hissediyorum diyorum anlamıyor .

Tatlım erkekler kaz kafalidir. Anlamazlar zorla kafalarına sokmak gerekiyor. Sürekli kafasının etini ye. Peşini birakma

Tatlım erkekler kaz kafalidir. Anlamazlar zorla kafalarına sokmak gerekiyor. Sürekli kafasının etini ye. Peşini birakma
düşünemeyebilir anlıyorum . söyledikten sonra anlamamsına kırılıyorum .beni çok yaraladığını o kadar da anlattım . bunu anlamak bu kadar zor mu ?

Aliskanlik etmis belliki oyle soyleyip duruyor ablasina alinma, kendini buna odaklama bence ikinizde birbirinizi oyle kabul ettiniz .mutluluklar

sevgiliniz sizden küçük olsa ve sizin yaşınızdaki ablasına her defasında ellerinden öpüyorum diye hitap etse kendinizi nasıl hissederdiniz?
Bence kendinizi yaşlı hissetmenize gerek yok. Doğru söylemiş, ablası yani elbette öyle konuşacak. Saygılı biri olduğu için daha mutlu olmalısınız bence. Ablasına abla demeyenler var yani. Siz sevgilisisiniz size karşı sizin düşündüğünüz gibi düşünmüyordur.

Siz ablası değilsiniz , ablasına söylediği cümle sizden öncede vardı muhtemelen,gereksiz alınganlık gösteriyorsunuz. Sizi yaşlı bulsa ve öyle hissettirmek istese birlikte olmazdı diye düşünüyorum. Kendi kendinizi üzmeyin yok yere.

o sevgilinin ablası yaş olarak düşünme 1 yaş bile büyük olsa onun için değişmez o onun ablası sen de bu kadar takılma kendine güven ilişkine güven sevgilin senin yaşlı oldığunu düşünse seninle birlikte olmazdı herhalde

Tamamen aliskanlik ve kendi saygi anlayisi ile hareket ediyor esiniz.Bunda alinacak birsey yok.Abla duysa boyle trip attiginizi guler halinize.kendinizi komik duruma dusurmeyin.4 yas icin bu kadar komplex yapmaniz ve kendinizi direk gorumceniz ile kiyaslamaniz hic hos degil.Ablasi bir yas bile buyuk olsa elinden opuyorum diyebilirdi , bunda herhangi bir anormallik yok.bazilari oyle saygi ifade eder.Bazilari baska sekilde.Bunda yadirganacak birsey yok yani.

sevgiliniz sizden küçük olsa ve sizin yaşınızdaki ablasına her defasında ellerinden öpüyorum diye hitap etse kendinizi nasıl hissederdiniz?
eşim benden 4 yaş küçük biri benden büyük diğeri benle aynı yaşta 2 tane abisi var.. Abimmm diye diye anlatır ikisine de ben isimleriyle hitap ederim kendisi abi der saygıda da kusur etmez.. Niye rahatsız etti ki sizi bu kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…