Nereye gittiğini bilmediğim evliliğim

Sanki kendi iyi bi halt da başkalarını eleştirme lüksü var.
O ailenize atıp tutarken dinliyor musunuz sadece? Hiç bir şeyde söz hakkınız yok gibi. Sinemada ne işin varmış ? Bütün işim gücüm senin koca tembel kıçınin keyfini tartmak, haklısın deseydin.

Calismasin raziyim diyerek kocanizi sirtinizda tasimayin, erkek olarak isini bulsun calissin.
Isi olmadigi icinde kendini yetersiz hissedip saga sola cemkiriyor olabilir.

Gecen muge anli herifin birine guzel bi kapak yapmisti, evlenince esinizin sahibi olmuyorsunuz" diye adam bon bon baka kaldi.

Herseyi gec anneye laf sokmak, asagilamak kabul edilemez sirtinizdan atin su herifi yere de evin erkegi gibi davransin.

Oh ne ala memleket hem işten ayrıl eve hiçbir faydan dokunmasın hem de evi geçindirmeye çalışan hanımına işkence et. Bir silkelenin haddini bildirin eşinize. Kimseye razı falan değilsiniz. O ne öyle

psikolojim bozuldu, boşanmakla tehdit ediyorum kendine çeki düzen ver diyorum annen yuvamızı yıkıyor bizim sorunumuz yok diyor, aslında beni de köleleştirmiş farkında olmadan

Tehdit ediyorsunuz da adam inanmaz ki.
Izin vermiyor diye sinemaya bile gitmiyorsunuz. Önce sizin farklı bir birey olduğunuzu benimsetmek zorundasınız.
Ciddiye alması için biseyler yapın ve evlilik terapistini şart koşun.

benim hatam evde huzur olsun diye sürekli alttan almak galiba ama bunca sene biriktirdiklerim ağır geliyor bana ve böyle giderse ben psikolojik yardım almam gerekecek hemde hiç suçum yokken, ilaç kullanmadan bu insana tahammül etmenin başka yolu yok, daha bütün cesaretimi toplayıp boşanmak

aynen öyle insan gibi davranmak yaramıyor bazılarına, böyle biri lazım benim eşime

Emin olun bu da insan gibi davranmak
Asıl sizin tepkisizliğiniz şaşırtıcı. Sizin komutanınız ya da üstünüz filan değil eşiniz. Adı üstünde eş.
Evet eş mutlaka haberdar edilir, gidilecek yapılacak şeylerde haber verilir ama izin almak ne demek?
Aşağılık kompleksi var sanırım sizi ezmeye çalışıyor o yüzden... İzin verdiğiniz sürece çok yıpranacaksınız.

sen bu yaşadıklarını çok yakınım benzerini yaşadı, adam zaten işsizliğe alışmış, beğenmiyor da 7 yıl eşi idare etti, adamın ne çenesi durdu, ne yardımı oldu. resmen o çenesiyle yedi bitirdi eşini. düşünsene çocuklarını parka indirmesi bile bir sorundu kediyi bile bir kenara sıkıştır bakalım en sonunda üzerine cırlar yani. velhasıl eşi de anladı ondan bir halt olmayacağını, ayrıldılar zaten ayakları üzerinde duran bir hanımdı, şimdi hem çocuklarına bakıyor, hem kafa rahat, istediği gibi sosyalleşiyor de yani dünya ona güzel, Allah arttırsın bazen ona imreniyorum bile demem o ki eşini en iyi sen tanırsın, düzelmeyeceğine inanıyorsan güzel ömrünü bir kazma için harcama

neden sürekli siz alttan alıp fedakarlık yapıyorsunuz ? bazı insanlar empati yapmaktan anlamaz illa onlara yaşatarak öğretmek lazım bazı şeyleri . ailene laf falan sokuyormuş eşim benim aileme yapsa üzülürüm demiyor empati yok . siz de yapın bakalım neler hissedecek . gitsin çalışsın evde yatacağına hem iş yok hem sorumluluk almayacak ondan sonra da dönüp aileme laf edecek yok öyle bir dünya diyeceksiniz. ayy sinirim bozuldu durumunuza gerçekten .

zaten boşanmaya karar verdim gibi bişey, peki arkadaşlar ben nereden başlıcam
önce kendi ailemle mi konuşayım yoksa avukat mı bakıyam napayım ben??

Aılelere laf soylemek yok, her ıkı tarafada, bu şekılde konuşup anlaşabilirsın. Ben burdakı kadınları anlayamıyorum, sankı sız sucluymusssunuz gıbi, yazıyolar. Kac yıllık evlısınnız, bu kadar evlı kalmakda kolay degıl. Benım tavsiyem evlılık kurallarını tekrar belırtmenız, mesela aıleler ıle ılgılı, anneler ıle ılgılı konuşmak eve taşımak yok. Kımseyı aşagılamak yok vs. Bırde oglunuz var artık, onuda belırtın eşinize, bıraz bı sırkelenecektır, bırde ıstedıgımız yere ıstedıgımız vakıtde bı yerlere gıdemeyız ama köle de degılız. Eşinizle Bu konuyu da konuşun, sendenmi izin alacam demek yerıne, bunalıyorum dolaşmak istiyorum, beraber dolaşalım ya da ben arkadaslarımla vakıt gecırmek ıstıyorum dıyebılırsınız. Herşeyden onemlısi, eşinize söyleyin, çalışsın. Burada cok onurlu bı ınsan ıse calıstıgınız sızın ev gecındırıdgınızı hafif ima da bulunun. O kadar onurlu bı ınsansa, bu da gucune gıtmesı lazım cunku.

7 yıl kadar asker olarak çalışanlara normal memurluğa geçiş hakkı veriliyordu bence belediyeye falan işe sokmaya çalışın yoksa bu şekilde siz çalışın o evde yatsın nereye kadar...

zaten benim fedakarlıklarımla bunca sene yürüdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…