- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.185
- 798
- Konu Sahibi nefesalmak
-
iş buldum beğenmiyor yapamazmış bu kafayla çalışamaz ki kimseyle anlaşamazAnnenlere götürme kendin git .Oooohooo diye bi rest çek .
İzin alma .
İş bul artık bu böyle olmaz de .Güvenlik filan girsin bir yere.
psikolojim bozuldu, boşanmakla tehdit ediyorum kendine çeki düzen ver diyorum annen yuvamızı yıkıyor bizim sorunumuz yok diyor, aslında beni de köleleştirmiş farkında olmadan
sen gelme diyorum illa geliyor adamın derdi bana nefes aldırmamakAnnenlere götürme kendin git .Oooohooo diye bi rest çek .
İzin alma .
İş bul artık bu böyle olmaz de .Güvenlik filan girsin bir yere.
çalışmasın ben ona da razıyım sadece huzur istiyorum
aynen öyle insan gibi davranmak yaramıyor bazılarına, böyle biri lazım benim eşimeEminim gülecek haliniz yoktur ama bence bi bakın belki işe yarar. Eşinizin ihtiyacı olan şey tam olarak bu şu an:
ben bu zamana kadar çok taviz verdim artık çok geç, bu adamda değişmez zaten ben umudumu kaybettimsinemaya gitmek için izin almamakla başlayın işe.
aynen öyle insan gibi davranmak yaramıyor bazılarına, böyle biri lazım benim eşime
zaten benim fedakarlıklarımla bunca sene yürüdüneden sürekli siz alttan alıp fedakarlık yapıyorsunuz ? bazı insanlar empati yapmaktan anlamaz illa onlara yaşatarak öğretmek lazım bazı şeyleri . ailene laf falan sokuyormuş eşim benim aileme yapsa üzülürüm demiyor empati yok . siz de yapın bakalım neler hissedecek . gitsin çalışsın evde yatacağına hem iş yok hem sorumluluk almayacak ondan sonra da dönüp aileme laf edecek yok öyle bir dünya diyeceksiniz. ayy sinirim bozuldu durumunuza gerçekten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?